PDA

View Full Version : Desktop Screenshot


Simon
June 27th, 2004, 04:59 PM
How do I make a screenshot of my desktop? I read somewhere to press the PrntScreen button but it doesn't work.

aRedMoon
June 27th, 2004, 05:02 PM
Print Screen button, it should copy the screen onto your clipboard. After that, you should be able to paste it in Paint or Photoshop or whatever. o_O

Too-Angel
June 27th, 2004, 05:02 PM
It does work, press prntscreen, then go to paint or any programs that provides and opens pictures and modifies, once your there press ctrl V.

Simon
June 27th, 2004, 05:39 PM
Oh. I see. I thought I was just suppose to press it and it would save into My Docs or something. Thanks for the help.

aRedMoon
June 27th, 2004, 06:14 PM
lol... everyone makes mistakes.