PDA

View Full Version : Dragonscale???


Turbo The Porcupine
June 29th, 2004, 05:33 AM
Were do you find the Dragon Scale in Ruby/Sapphire?

BladeForever
June 29th, 2004, 05:52 AM
Please use this thread to ask Q's like that -> Simple Questions (http://www.pokecommunity.com/showthread.php?t=821) Anyways you cant get Dragon Scale on Ruby/Sapphire. The only way is to get one is using a cheat device.

~Blade~

Frostweaver
June 29th, 2004, 10:55 AM
Actually, you can theif it off wild Horseas and Bagons.

BladeForever
June 29th, 2004, 10:57 AM
Yeah your right.. <_< meh I wonder why I forgot that.. ohh well. (getting rusty here..)

~Blade~

Poke'gangster
June 29th, 2004, 08:27 PM
Or you could just use cheat codes. I like it when I trade Pokemon with my friends and their Pokemon hold items. Mehehehe.<--- Another way

Turbo The Porcupine
June 30th, 2004, 03:52 AM
Actually, you can theif it off wild Horseas and Bagons.

ooooooooooooohhhh, cool. Thanks frostweaver