PDA

View Full Version : R4ds


dewie68
January 19th, 2008, 11:23 PM
does anyone know if you can put AR on an R4?

mad567
January 23rd, 2008, 11:41 AM
yes you can put ar codes on r4

SerenadeDS
January 24th, 2008, 08:18 PM
You can edit the cheat code database in an R4DS.. And before anyone else asks.. you cannot (and probley never) play GBA games on a R4DS unless you use a GBA Flash device.. (Slot 2)

pyro903
March 21st, 2008, 09:54 AM
AR is built-in ive got one

jcm4
March 21st, 2008, 05:20 PM
it's built in. And GBA emulation on it will NEVER be possible, due to the completely different processors the slot 1 devices use. You have to have a 3-in-1 or similar add on.