PDA

View Full Version : Help with gameshark codes


Pokemaniac777
July 22nd, 2004, 02:28 PM
I just got a gameshark for my gameboy advance. The problem is, whenever I put in any code to catch a Hoenn pokemon, all that will appear is Skarmory!
Has anyone else had this problem? If so, what's the solution? Thanks in advance!

Simon
July 22nd, 2004, 02:29 PM
Tell me if you have a GSSP or a GSA.

You probably have more than one of those codes on. You'r eonly suppose to have one of those "Catch Any Pokemon" codes on at a time.\

Please post anything regarding codes in the Codes thread in the future please.

Pokemaniac777
July 22nd, 2004, 02:40 PM
I have the gameshark for the regular Game Boy Advance.

Simon
July 22nd, 2004, 02:45 PM
I suppose that would be GSA, but you should still make sure ehither it's a GSSP or GSA. If you want, you could just use the Pokemon Calculator/Maker to make your own Pokemon with impossible stats (no...I don't mean 999). The Maker is recommened since it supports GSSP. It only takes a few tries to figure out how it works...and if you still can't figure it out, ask for help in the codes thread.

If you don't perfer that, make sure the codes are correct or find a new set of codes online to use.

DarknessMonkey
August 13th, 2004, 07:18 PM
I Have GSA Too(Although I Recently Bought An SP I Dont Have GSSP But I Have GSA)
This Prob Occured Once With Me I Was A Beggginer In GSA But I Figured Out That I Either Got The Wrong Code Or Didnt Add Something(I WAS AN IDIOT!)...

Marill909
August 14th, 2004, 09:03 PM
I have GSSP and i typed in a code that i believed to be to catch totodile, but it didnt work. I cant figure this thing out....