PDA

View Full Version : Spoiler Buttons


Merzbau
August 3rd, 2004, 07:18 AM
I know how to do these things, but can you only have 2 in your sig? Cuz when I try to put three the third one never works...and the first two do...take Star's sig for example...I just told her how to do those and one of them isn't working...

Shana
August 3rd, 2004, 07:26 AM
If you have a ' in one of them, you have to take it out or it doesn't work. :) Maybe that was your problem?

BigBoss
August 3rd, 2004, 07:30 AM
also, if you do not put a space after a comma, it will mess up the spoiler too.

Shana
August 3rd, 2004, 07:32 AM
Really? I didn't know that one. Thanks.

aRedMoon
August 3rd, 2004, 09:03 AM
To fix the ' bug, just put a \ before it.

So it would look like:
[*spoiler=Blah blah]Star\'s pop-up code is like this.[/spoiler]