PDA

View Full Version : Problem with no$gba 2.6


Charizard EX
June 19th, 2008, 07:04 PM
Every DS game i have: the 3D objects have some black lines on them even in Pokemon Diamond. if I set the 3d renderer "nocash", the movement becomes good but lines apper on houses, grass and other stuff except ourself. And if I set "opengl", the houses, grass become perfect but the movement is like it's skipping 15 frames. please help!!!!!!!

41529

Motsuko Live
June 20th, 2008, 05:17 AM
This thread should probably be moved to the Emulation Forum (http://www.pokecommunity.com/forumdisplay.php?f=156). You'll probably get more replies there, seeing as that's where all emulation discussion is held (hence the name, "Emulation" :3).

Amachi
June 20th, 2008, 06:19 AM
Basically what Motsuko said. However, he should just report it next time.

moved

Jedimaster
June 21st, 2008, 07:37 AM
I have a promblen with the No$gba. Like when i am on the routes and citys in pokemon diamond it goes like 60-67% speed. but when i am in battle it goes like 120-150% speed. i dont know it is with my setting or my computer speed. but when i play another rom like mystery dungeon time. it stays at 100-130% speed. do i have to download somes files to make it faster or is it just my computer??

Zeikku™
June 29th, 2008, 06:36 AM
Every DS game i have: the 3D objects have some black lines on them even in Pokemon Diamond. if I set the 3d renderer "nocash", the movement becomes good but lines apper on houses, grass and other stuff except ourself. And if I set "opengl", the houses, grass become perfect but the movement is like it's skipping 15 frames. please help!!!!!!!

41529
That can be fixed, just go to your settings and change the graphics output option, i think as default it should be running on no$gba's option, just selct the other option..if that makes sence..

I have a promblen with the No$gba. Like when i am on the routes and citys in pokemon diamond it goes like 60-67% speed. but when i am in battle it goes like 120-150% speed. i dont know it is with my setting or my computer speed. but when i play another rom like mystery dungeon time. it stays at 100-130% speed. do i have to download somes files to make it faster or is it just my computer??
meh thats normal, it uses more CPU outside of battle thats why..that wont be fixed until a newer release..