PDA

View Full Version : Official 'I Can't Logon / Post' Thread


Rukario
August 6th, 2004, 08:02 AM
OK, if you're having log-on issues, cookie problems, or activation problems, we've opened up this area for you and allowed non-members / not logged in members access to post here.

So, post your problem and what you done so far to try to fix it. An admin or other staff member will try to answer your concern(s) as soon as possible.

Any sign of abuse and this access will be terminated and that user could be banned.

To anyone who expereinces cookie issues, try this link:
http://pokecommunity.com/login.php?do=logout&u=#### (replace #### with your user id) then try:
http://pokecommunity.com/mycookies.php

ryan
August 6th, 2004, 08:27 AM
alright, so i was unable to log on do to some garbage about cookies not being sent or something. but after i shut down my norton internet security, i was able to get on... and i dunno, maybe that helps some other people with their problems?

Imakuni?
August 6th, 2004, 08:28 AM
i cant get on when i am on mozilla (which i am on now) coz i broked my IE
~imakuni?

Quaggy
August 6th, 2004, 08:34 AM
Most people that can't get on PC can't even see the index and won't be able to see this page............................

Jesus Freak Josh
August 6th, 2004, 01:37 PM
There are two cookies that won't delete!
It's a jerk! And I hate using opera because it is slow! So that's a problem!
And if I use IE, it comes up with:

Unable to add cookies, header already sent. File: /home/pokecomm/public_html/includes/config.php Line: 205

Kairi
August 6th, 2004, 01:40 PM
Did you try this link?
http://pokecommunity.com/mycookies.php
Actually this should be added to the first post

Jesus Freak Josh
August 6th, 2004, 01:42 PM
Did you try this link?
http://pokecommunity.com/mycookies.php
Actually this should be added to the first post?

Yes! I had a picture to show but Opera wouldn't let me upload it!

Kairi
August 6th, 2004, 01:43 PM
Hmm. Did you try putting that into IE?

Jesus Freak Josh
August 6th, 2004, 01:47 PM
Yep! Still didn't work! Still came up with that line 205 thingy!

Kairi
August 6th, 2004, 01:54 PM
So youve tried deleting all your cookies with IEs options, and using that script? Mmm. @_@; Opera is terribly slow on PC, I know.

Jesus Freak Josh
August 6th, 2004, 01:59 PM
Yes! :(
I know how slow it is now...

Rukario
August 6th, 2004, 03:56 PM
Hmmm i dunno.. seems to have worked just fine for me and a few others....
BUT the key here, is you NEED to remove all the cookies in all your browsers (just in case they're shared) and shut all of them down (includeing any applications that USE IE).. (maybe even reboot) then try PC and/or that script.

thelastmen
August 6th, 2004, 04:43 PM
it works, for me, i deleted all pc cookies and then i log out, and it works.

Geometric-sama
August 8th, 2004, 04:19 AM
I'm trying that now, but at the moment I'm having a problem with every time I tab out a thread, I get logged out of PC and have to log in again. It sometimes happens when I try to post too. *Very* annoying in mod forum.

aRedMoon
August 8th, 2004, 10:27 AM
I'm trying that now, but at the moment I'm having a problem with every time I tab out a thread, I get logged out of PC and have to log in again. It sometimes happens when I try to post too. *Very* annoying in mod forum.
So you're getting randomly logged out too?

And I thought I was the only one with that problem..........

Jolty-kun
August 8th, 2004, 10:30 AM
no, the cookies wont delete, that means, if this DOES stay forever, my sister will never be active on PC again

Sakura and Espeon
August 8th, 2004, 10:51 AM
I tried this on my dell computer and it say a error message that it can't create cookies, so I cannot get on, but I could on the other computer.

Geometric-sama
August 8th, 2004, 05:22 PM
Did you turn on cookies in your browser settings? *jealous of all these people with more than one computer*

Latios Master
August 8th, 2004, 05:58 PM
A friend of mine, salamenceruler04 told me on AIM that he is having cookie problems too. He told me this:
"i have a problem...a bad one....when i try n go to pokecommunity ..this comes up.....
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/pokecomm/public_html/includes/config.php
Line: 205"

He can't access the link given in the first post in this thread either.

Geometric-sama
August 8th, 2004, 06:09 PM
That's what's happening to everyone else. Tell him to try Firefox (the browser) www.mozilla.org/products/firefox

Latios Master
August 8th, 2004, 07:43 PM
That's what's happening to everyone else. Tell him to try Firefox (the browser) www.mozilla.org/products/firefox
He told me that he is already using Firefox, and is still having problems. :\

EDIT: He told me that his is different, and is gonna see if downloading this one works.

aRedMoon
August 8th, 2004, 09:35 PM
Yeah, Mozilla and FireFox are similar but not completely the same. Hopefully FireFox helped him out. ^^;


/me notes that it might help if Steve added the option of FireFox to the first post too as it's been helping people

Latios Master
August 8th, 2004, 10:19 PM
He downloaded it, and it wasn't working at first. After awhile it started working though, so he is now able to come on. :)

Rose Flame
August 8th, 2004, 10:20 PM
The same error that a lot of people have is popping up on mine; I can't even open up the index page. But, when I go onto a diff computer and sign in to my account, I have no problems; that's what I'm doing now in fact. Sorry if I'm repeating what others might have already complained of, but I really don't understand the instructions any one gave :\ I feel so stupid when it comes to computer problems.

This is what the page says:
Unable to add cookies, header already sent.
File: home/pokecomm/public_html/includes/config.php
Line: 205

aRedMoon
August 8th, 2004, 10:53 PM
LM: That's good. ^^;;;

RF: The best I can suggest is doing what Steve suggested, and if that doesn't work, try getting FireFox. =/

Rukario
August 9th, 2004, 08:53 AM
another possible (partial) solution: http://pokecommunity.com/login.php?do=logout&u=#### (replace #### with your user id) to get you logged out of PC then try the mycookies page and so on.

If someone is contacting you on an IM, please let them know all the solutions presented here, thanks:)

Unreg'd - PPN on Opera
August 10th, 2004, 02:27 PM
Ok it's not the server.. this issuse MAY have been caused by a settings change or some other thing, but the solution is in your comp and how it stores and uses cookies. The key here is to not have any cookies left-over from pokecommunity.com use the find files thing iff nessicary to locate and remove then all.

TinTower
August 11th, 2004, 09:06 AM
I've had this for a week. Strangely enough, when our fuses blew, It let me back on to PC.

Vampira
August 11th, 2004, 10:07 PM
Well, I can't use my old username (Rose Flame), but my comp finally let me back on. I'll post what I did here, and maybe it will help someone here having problems.

Okay, if you have AOL like I do, than it's a little harder to work out. You have to find some way to open up the normal internet explorer after you've dialed up with aol. Then you go to tools, internet options, and then click on settings in the general tab. Once there, you have to delete all cookies with the pokecommunity on them. If it's like mine, it won't let you delete a good many of them. After that, shut down your computer, and then turn it on again. Then, if when you dial up for AOL, a box pops up that says that AOL will need to restart your computer, click okay, and restart it yourself. When it has, dial up, and it should work.

I don't know if this will work for anyone else, but it did for me. Hope it helps.

Jesus Freak Josh
August 11th, 2004, 10:22 PM
I'm back on IE baby! Celebrate!

Shukuen Shinobi
August 17th, 2004, 07:41 PM
Maybe I'm just crazy...but when I post in the TCG section, it told me I wasn't authorized to post there...>.> I'll try again in a little I guess...

I checked around, and it seems I can only post in the Official Forums sections...it's acting like I'm banned or something in all the others, Anyway to fix it?

EDIT: I'M A MORON!!! ^^ I forgot that I redid my E-mail..so I had to reverify or something, and I didn't check my mail..so that was the problem..sorry to be a hassle. ^^;...*slips away*

ardana
August 23rd, 2004, 11:46 AM
Hi, I tried to logon to #free_pokemon on irc.dejatoons.net but the server tels me I need a registered nick to enter the room.

What's up with that and how can I re-enter?

Toothache
August 24th, 2004, 03:37 PM
I'm making this post on behalf of eliana (who reported the problem to me over MSN). Apparently, she can't log on because she gets redirected to a site, which says 'cannot find pokecommunity.com'. Refreshing doesn't seems to help.

Thomas
August 24th, 2004, 03:47 PM
Tell eliana to go to google and then search for Pokecommunity (just that all one word) and it should be the first or second one and then it will take her to the site. Also tell her to try to type in the full address http://www.pokecommunity.com/index.php?

Cool Cr@cker
August 24th, 2004, 05:50 PM
Why are these problems happening.Is this because of the hackers

Ho_oH priest
September 9th, 2004, 10:11 AM
Ok...

I signed in like, 24 hours ago, and I still didn't got that registration e-mail. (Or maybe I accidently elete it).

Can I recieve it again?
I hope it is the right thread...

Kairi
September 9th, 2004, 10:46 AM
I’ll resend it to the address you have specified.

Latios13
September 15th, 2004, 09:56 PM
OK, this is actually Latios13's sister. I log out, and when I try either of the hyperlinks 'return to the forum' and 'return to the page you were previously viewing' thingies I end up logged back in as Latios13, which means I cannot get onto my account. And it says cookies cleared, so it must be ok, but it says there was an error with trying to log out all the time.
(I'm Dark_Pikachu)

Kylie-chan
September 15th, 2004, 10:01 PM
ok as u can see i have fixed it up with the hyperlink :D thanx

nayana_1120
October 1st, 2004, 02:28 PM
Someone can't log in because they didn't get their verification e-mail. (they would post here but he says it still wont let him post as a guest)
They registered the email [email protected] (please don't email it, I'll edit this out later ^^;; ).
Can someone resend it? O_O;;

Kairi
October 4th, 2004, 04:17 PM
I’ve sent it. Sorry for the delay~

Thomas
October 21st, 2004, 08:36 PM
Testing to see if I can post...I have had some problems and I didnt want to make a thread

Edit: I guess it is working now...so n/m

JKPichu
October 22nd, 2004, 06:03 AM
Testing to see if I can post...I have had some problems and I didnt want to make a thread

Edit: I guess it is working now...so n/m
It was simply a server timing error.