PDA

View Full Version : How do you put a trainer card in your sig.


Mullet
August 24th, 2004, 05:58 PM
I was wondering I have tried before and it would never worked. Thanks for the help. :)

Ryoutarou
August 24th, 2004, 06:02 PM
Just copy it's URL and post it in a code like this
URL goes here

Mullet
August 24th, 2004, 06:04 PM
I don't have a URL for it. It was posted by someone for me on this site.

Ryoutarou
August 24th, 2004, 06:06 PM
Right click on the picture, on the drop down menu click on properties it should have it in there.

Thomas
August 24th, 2004, 06:08 PM
Right click the image and then click properties. Look at the location of the image and then put it around the imgae tags that blue posted....

....or Save the image to your computer and go to http://www.imageshack.us/ and you can upload it for free without signing up. Click the browse button find the image on your comp press ok and then press host it.

Did that help?


[edit]Opps...look likes blue beat me to it.

aRedMoon
August 24th, 2004, 06:09 PM
Curse you trainer cards!

There's a sticky up top if you need it hosted.

*LOCK