View Full Version : Question on transferring Pokémon to PBR.

Giratina ♀
November 9th, 2008, 7:14 AM
What cable do you need to buy to send Pokémon over to Pokémon Battle Revolution? I was planning to get it again, and didn't want to sell it like last time because it was completely useless without the cable. (And I wantt o pummel my friend in 3D.)

The Instant Classic
November 9th, 2008, 8:36 AM
Errrrrrrrrr you dont need a cable its just wireless.

November 9th, 2008, 11:59 AM
Dear lord. Did you really think there was a cable :/
Did you at least ask your friend or read the blurb on the box?

November 9th, 2008, 1:00 PM
A cable! Oh yeah, I know one! You need a cable that only a hobo gives you after eating 10 Wii Consoles under one hour and dancing nude under a Hurricane storm with 42 bras hanging from you...

There is no cable, Google before you ask, silly >:(

Giratina ♀
November 9th, 2008, 6:06 PM

Thank you for your. Uh. Help. :3

November 21st, 2008, 9:57 AM
its wireless you only need a cable for coloseum(spelt wrong)

November 26th, 2008, 4:52 AM
Yes you do not need a cable it is wireless through your ds to wii and i think the cable is also used for XD as well

December 6th, 2008, 5:40 AM
How do you know when you traded a Legit-looking hacked Pokemon to PBR? Will it be able to battle? or what?

NoBel_ToKYo ™
December 7th, 2008, 11:50 AM
i have actually tested this. yes, hacked pokemon for the most part can battle, however for wi-fi i'm not sure.... i was given a darkrai once, and it wasn't able to battle on wi-fi..

December 16th, 2008, 3:03 PM
You don't need a cable.

Hacks work in normal battle but not on Wi-Fi, it says something about these Pokemon can not be entered or are not eligable.