View Full Version : VBA Link Hamachi Networks/How To Use

January 17th, 2009, 4:30 AM
Step 1 - Getting VBA Link
Download the VBA Link here:
VBALink Website (http://www.vbalink.info/)

Step 2 - Getting Hamachi
Download Hamachi here:
Hamachi Download Page (https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp) - How To Use (https://secure.logmein.com/products/hamachi/howitworks.asp)

Step 3 - The Hamachi Networks
Name - Password
PKMNRSELink - 123
SonicBattleLink - 123

Step 4 - Setting Up VBA Link

a. Go To Options -> Emulator -> Make Sure Pause When Inactive Window is UnChecked
b. Go To Options -> Link -> Settings... -> Network Is Selected
Starting The Server: Go To Options -> Link -> Settings... -> Server -> Press Start
Joining The Server: Go To Options -> Link -> Settings... -> Client ->
Server I.P: Look Who You Wish To Battle -> Next To There Name Should Be An I.P: #.#.#.#
Press Connect

Step 5 - Setting Up VBA Link
Server Host:Once Connected A Pop-Up Should Appear Saying Connected if Joined Server
Server Connecter: Once Connected A Pop-Up Should Appear Saying Wait For More Players, If you are having more players joining press yes if not press no.

Step 6 - Playing
Both Users should now be able to play using the link if there is still issues try Checking/Unchecking WireLess Adapter

Games That Will Work:

Advance Wars
Advance Wars 2 - Black Hole Rising
Bubble Bobble Old & New
Digimon Battle 1&2
Driver 2 Advance
Fire Emblem
Golden Sun
Golden Sun: The Lost Age
Inspector Gadget Racing
Jazz Jackrabbit
Kirby - Nightmare in Dreamland
Kirby: The Great Mirror Labyrinth
Mario Golf
Mech Platoon
Pokemon Leaf Green Rom Fire Red
Megaman Battle Network 2
Megaman Battle Network 3
Megaman Battle Network 4
Mega Man 1-5
Pokemon Fire Red
Pokemon Leaf Green
Pokemon Ruby
Pokemon Sapphire
Shining Soul
Shining Soul II
Sonic Advance
Sonic Advance 3
Sonic Battle
Tetris World
The Sims Bustin' Out
V-Rally 3
Zelda: Four Swords

If you have tried more please post...

September 26th, 2009, 1:26 PM
Emerald fianlly works! I can trade with emerald!

March 28th, 2010, 10:24 PM
But It says network full. Why? someone help plzzzzzzzzz!