PDA

View Full Version : New Problem: Youtube Video embed code doesn't fit.


AtomicoExploda
February 6th, 2009, 09:51 AM
So yeah, when I tried just now to embed a youtube video, this is the only thing that I could paste in... <object width="4. The rest of the code wouldn't fit, I thought that it was because of me trying to copy and paste it there, so I tried typing it and it still didn't work.
Also, the video that I already embeded doesn't come up either.
So, my question is... why won't the embed code fit there anymore, I think only... 16 digits are able to fit, and thats definitely not enough space(as you should know).
Is the Youtube video thing not aloud anymore? Well, if it isn't then it would probably already have been taken away from the control panel, but it's not, so there is a problem.
Could someone tell me how to put it in now?

THIRTY-SIX
February 6th, 2009, 09:54 AM
Try reading what it says… just type:

v/nZikTzqW6Xc

From the youtube url…

http://www.youtube.com/watch?v=nZikTzqW6Xc&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=nZikTzqW6Xc&feature=related)

This is so you can't have autoplay…

AtomicoExploda
February 6th, 2009, 10:04 AM
Try reading what it says… just type:

v/nZikTzqW6Xc

From the youtube url…

http://www.youtube.com/watch?v=nZikTzqW6Xc&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=nZikTzqW6Xc&feature=related)

This is so you can't have autoplay…

Uh, how is this supposed to help? Do you mean that I can't upload a video at all? Or what?
I don't know what you mean there.

Cherrim
February 6th, 2009, 10:11 AM
Just copy/paste the URL to the video you want. Then look at it and after you see v=*numbers*, copy paste just the numbers and put "v/" in front of it.

What you were doing copies the entire HTML to embed a video but we already have most of it written in the profile--all you have to do is add in the video ID.

THIRTY-SIX
February 6th, 2009, 10:12 AM
Those random letters are the code to that specific video… just by changing those letters changes which video you link to. The rest of the coding is already done by PC…

Beaten at explaining more clearly. .o.'

Always happens. xD

AtomicoExploda
February 6th, 2009, 10:18 AM
Just copy/paste the URL to the video you want. Then look at it and after you see v=*numbers*, copy paste just the numbers and put "v/" in front of it.

What you were doing copies the entire HTML to embed a video but we already have most of it written in the profile--all you have to do is add in the video ID.

Oh right, I get it now.
Thanks for the help you 2!!

Kamakazai
February 6th, 2009, 10:23 AM
Ya, thanks I was just having the same problem.

ValentineUmbreon
February 9th, 2009, 01:01 AM
Just copy/paste the URL to the video you want. Then look at it and after you see v=*numbers*, copy paste just the numbers and put "v/" in front of it.

What you were doing copies the entire HTML to embed a video but we already have most of it written in the profile--all you have to do is add in the video ID.
Thank you. *bows* That was exact the answer I was also searching for. <3