PDA

View Full Version : Server Problems


Pogiforce-14
September 12th, 2004, 12:39 PM
most of the time I've been trying to log on rescently, it won't let me on PC because of "Server Problems". Is there someone trying to fix this? Becasue Mullet and TK and Horsecrazy, all local friends anf family of min,e are having the same problems.

Cherrim
September 12th, 2004, 12:41 PM
"Server Problems"...? =\ Care to expand with more detail? Like, do they get an error message when trying to log in or what? ._.

Shadow
September 12th, 2004, 12:50 PM
I've been having a lot of problems with PC loading lately... PPN works just fine but "Pokecommunity.com cannot be found" a whole lot. Might be some sort of server errors, but aren't PPN and PC on the same one?

salamenceruler04
September 12th, 2004, 01:11 PM
I get that to alot..all day yesterday it would ent let me come to the site...it said that it cant be found...this might not have any thing to do with the server but this fixed some promlems that i used to have..if you have any kind of virus protections disable it and try and log in

Kairi
September 12th, 2004, 01:35 PM
I think PC is on a different server than PPN—still hosted by Steve though.
And...it’s best just to try back in five or ten minutes; the problem usually is just brief flashes of inaccessibility.

Arcanine
September 12th, 2004, 04:30 PM
Well there has been a few members that said they are getting the "PokeCommunity.com can not be found" error. And they said PPN was also the same for them. And they tried it on different browers and everything.

aRedMoon
September 12th, 2004, 04:56 PM
Stupid idea, but maybe one of the innerChambers servers is on a dynamic DNS, and the ISP doesn't update constantly or something? =/

Geometric-sama
September 12th, 2004, 05:19 PM
You could try the other PC URL but I don't know if that would work... www.pcomm.info <<is what I use for access from school o_O

Shadow
September 12th, 2004, 05:37 PM
I think PC is on a different server than PPNstill hosted by Steve though.
And...its best just to try back in five or ten minutes; the problem usually is just brief flashes of inaccessibility.
Not really brief. Days I get the error it eitehr lasts for hours at a time or all day.

Kairi
September 12th, 2004, 05:57 PM
Hmm, for me it’s never so long. @_@; Or maybe I don’t check back that quickly, or something..

Iyanden
September 13th, 2004, 04:23 PM
Getting that error too. it's bad. I think site may be hacked

Mullet
September 14th, 2004, 01:07 PM
Well it was down like two days for me!

Rukario
September 14th, 2004, 01:50 PM
I Need anyone who's having access issues, getting can not find server errors to paste a trace route here in this thread..

It seems there is SOME UNKNOWN issue and we're having our datacenter techs try to trace it down... the want to see your tracert's from when it works and from when u can't access PC (or any site on our servers)

We know it's not affecting everyone as I usually have no probs, same with may others i've talked to..

SO post those trace routes:
(in windows, Start > Run > cmd in the DOS box that comes up, type: tracert pokecommunity.com)
Paste complete output here or PM it to me the more we get, from different users all over the world, the faster we can get this glitch fixed.

Pogiforce-14
September 14th, 2004, 02:41 PM
I'm sorry. I'm not that tech savy. what does that mean? :\

BigBoss
September 14th, 2004, 02:53 PM
I used to get probs, but no more.

Flygon trainer
September 19th, 2004, 10:11 PM
okay, I get problems, but rarely, so I'll post my results of the trace.

Tracing route to pokecommunity.com [69.93.186.50]
over a maximum of 30 hops:

1 6 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.1
2 * * * Request timed out.
3 15 ms 8 ms 9 ms 227-188-165-209.gci.net [209.165.188.227]
4 13 ms 9 ms 10 ms 161-128-165-209.gci.net [209.165.128.161]
5 13 ms 10 ms 8 ms 137-128-165-209.gci.net [209.165.128.137]
6 45 ms 42 ms 39 ms 182-129-165-209.gci.net [209.165.129.182]
7 45 ms 40 ms 42 ms 209-129-165-209.gci.net [209.165.129.209]
8 44 ms 41 ms 41 ms 500.POS1-1.GW5.SEA1.ALTER.NET [157.130.191.1
9 50 ms 43 ms 44 ms 132.ATM2-0.XR1.SEA1.ALTER.NET [152.63.106.14
10 47 ms 41 ms 55 ms 0.so-0-0-0.XL1.SEA1.ALTER.NET [152.63.106.22
11 47 ms 53 ms 41 ms 0.so-7-0-0.TL1.SEA1.ALTER.NET [152.63.2.130]
12 268 ms 306 ms 306 ms 0.so-1-1-0.TL1.DFW9.ALTER.NET [152.63.9.229]
13 226 ms * 140 ms 0.so-7-0-0.CL1.DFW13.ALTER.NET [152.63.103.2

14 163 ms 204 ms 306 ms POS6-0.GW1.DFW13.ALTER.NET [152.63.103.85]
15 * 106 ms 204 ms theplanet-gw.customer.alter.net [157.130.143]

16 106 ms 119 ms 100 ms car2-8-v2.dllstx2.theplanet.com [12.96.160.5]
17 122 ms 204 ms 307 ms cp1.innerchambers.com [69.93.186.50]

I will admit I have no idea what any of that means.

Gardy
September 20th, 2004, 12:52 PM
O.o; wow a lot of ppl had the same prob. i have it now very rarely awhile ago i couldn't get on for 5 hours.