PDA

View Full Version : Jan 1970... but not related to PMs


Forever
October 3rd, 2009, 11:42 PM
http://www.pokecommunity.com/blog_usercp.php?do=custompage
^ Click the above url, then click "add custom page."

Then... type in anything into message and title, then click preview. Look on the side where it says your username. :3

Yeah, it'll say join date Jan 1970 and only take the first one or two numbers from your post count. Thought I should tell people 'bout it. :D

Soul Eater
October 3rd, 2009, 11:45 PM
...I got an access denied when I clicked the link. O.o

Mitchman
October 3rd, 2009, 11:47 PM
Of course you do. Nica usually forgets she got perks.

Forever
October 3rd, 2009, 11:48 PM
Screenshot for those who can't view: http://i36.tinypic.com/abs3zt.png >___>;

Yeah, forgot only for supporters. XD;

Soul Eater
October 3rd, 2009, 11:49 PM
It's obviously a glitch. XD It looks neat though. Heh... I never knew PC was filled with so many surprises.

Mitchman
October 3rd, 2009, 11:49 PM
Oh yeah definitely tier 2 and up feature. Adding custom pages comes with that. I feel gimped now for not having this with my 5000 posts. Maybe at 10000?

Drew
October 3rd, 2009, 11:50 PM
Wow... that is weird. o_o Never noticed it before.

Doesn't seem like a huge issue, though.. since it seems to only interrupt the coding in that area, but it's not any lasting damage.

Ew, looks worse on mine.. xD; since my profile pic is bigger.
http://i37.tinypic.com/35m4n45.png
but still not a huge issue.. :/

donavannj
October 3rd, 2009, 11:51 PM
I think its for tier 5 only. I can't do it for nothing.

Happened for me... so it could be a glitch for Tier 3 and above.

Mitchman
October 3rd, 2009, 11:52 PM
No it comes with the full blog package at tier 2 and above it seems.

Zet
October 4th, 2009, 12:14 AM
No it comes with the full blog package at tier 2 and above it seems.

Isn't blogs for tier 3 and up, members with 5,000+ posts and staff?

Mitchman
October 4th, 2009, 12:18 AM
Tier 2 and up. Tier 3 gains access to the VIP forums. I know this cause I uh....study PC a lot! Yea that's what it is, totally not me stalking the supporter info area waiting for a solution.

560cool.
October 4th, 2009, 12:20 AM
Eh I checked those screenies...
:/ Not so pleasant .

Graceful
October 4th, 2009, 02:18 AM
Isn't blogs for tier 3 and up, members with 5,000+ posts and staff?

No. I know It's Tier 2 and up, and the rest you got right. I bet it's a glitch or something! ^_^

.Seth
October 4th, 2009, 03:29 AM
Hmm...
Interesting. It could possibly be that section of the php file of the "post to your blog" page's preview function. Could be incorrect handling, anything (as far as I know).

It's not really that big of an issue, but it's stilling a bit peculiar.

Camisado
October 4th, 2009, 02:07 PM
01/01/1970 is the "zero date" on a lot of computer systems, just to add to what everyone else has said about the forum software glitching a bit. It's the same sort of thing that does happen with PMs, I think.

Sorry to reiterate, I thought someone might be interested to know why it's that date. ^^;