PDA

View Full Version : Style feedback: Blossom showers [errors]


Kishijoten
October 29th, 2009, 09:52 AM
I'm not sure if I'm the only one whose dealing with this problem at this moment. But, when I use this forum style: Blossom Showers. Well like on the right side where it displays "Welcome ~Momo Uchiha~" and "private message" and "your nofication" is covered up by the images of one of the cherrim and part of the pink background as well.
Is there anyway this can be fixed?.

Etherius
October 29th, 2009, 09:54 AM
No. The Evil Pokecommunity staff want to pester you so you go insane and jump off of a cliff (DUN DUN DUUUUN!)

You could always use another forum style if it bothers you. I just checked it and it was fine for me.

Cherrim
October 29th, 2009, 09:55 AM
Can you cap what you're seeing? :( It shouldn't be doing that and it isn't doing that for me so I'm not sure what you mean.

ριє™
October 29th, 2009, 09:56 AM
It Doesn't Do That For Me.
Must Be You... :<

Kishijoten
October 29th, 2009, 10:02 AM
Can you cap what you're seeing? :( It shouldn't be doing that and it isn't doing that for me so I'm not sure what you mean.

I can see everything else just fine. The cherrim just covered it up. is it because, I am using my mobile phone?. I think it happened before on my laptop as well.

Cherrim
October 29th, 2009, 10:06 AM
It's not a mobile-friendly theme and was never engineered to be (nor tested by me on a mobile) so that may very well be it. D: I'd suggest using one of the more minimalist themes on a mobile if you want things to display properly.

If it does happen on your computer though, just screencap it and let me know so I can look into it. ._.

Kishijoten
October 29th, 2009, 10:11 AM
It's not a mobile-friendly theme and was never engineered to be (nor tested by me on a mobile) so that may very well be it. D: I'd suggest using one of the more minimalist themes on a mobile if you want things to display properly.

If it does happen on your computer though, just screencap it and let me know so I can look into it. ._.

Alright thanks for the help. I will PM u a picture of how the error looks once I can get ahold of a laptop/computer. For now I am using a mobile so yea...
Alright. But, funny thing. Most of the forum style I use are perfectly fine. :/