PDA

View Full Version : Site keeps logging me out


Charmageddon
March 22nd, 2010, 12:21 PM
Every time I visit this site I have to log in anew. I select the "Remember Me" button every time, but I don't stay logged in. I used to, but the last couple of days I'm just automatically logged out whenever I leave the site and have to log back in every time I visit. How can I rectify this problem

I'm using the latest version of Firefox if that's of any relevance.

Angela
March 22nd, 2010, 12:50 PM
Could it be that maybe you or someone that is using your computer clears the history and everything involved with that. Thus making the computer forgetting about you hitting the remember me button?

Jesus oƒ Suburbia
March 22nd, 2010, 01:37 PM
If what Angela said isn't the case, then there's a chance that one of your registry cleaners, CCleaner for example, could be the cause.
If not, then go to tools; options; privacy and check if it's is set to "Remember history".
That's all I've got.
Hope it helps.

Heart's Soul
March 22nd, 2010, 01:44 PM
I logged in at school and for a whole 1 minute I was logged in, then cut off. Why and how?

At home, I just can't access a single page.

Sajuuk
March 23rd, 2010, 04:22 AM
Your problem could be a result of the latest vB update to the site.
Try cookie clearance, purge the cache and try again.

Charmageddon
March 23rd, 2010, 08:53 AM
Could it be that maybe you or someone that is using your computer clears the history and everything involved with that. Thus making the computer forgetting about you hitting the remember me button?

Nope, I'm the only one who uses this computer and I never touch the history. And I'm only having the problem on this site, no others.

If what Angela said isn't the case, then there's a chance that one of your registry cleaners, CCleaner for example, could be the cause.
If not, then go to tools; options; privacy and check if it's is set to "Remember history".
That's all I've got.
Hope it helps.

I tried that, but it didn't work.

Your problem could be a result of the latest vB update to the site.
Try cookie clearance, purge the cache and try again.

How do I do this?

Thanks to everyone for the help, btw! :)

Sajuuk
March 23rd, 2010, 08:58 AM
How do I do this?
Which browser do you use?
Most browsers will just be to click on the tools menuitem, clicking Options, then clicking the buttons to delete cookies and cache.

Charmageddon
March 23rd, 2010, 09:54 AM
Done, and it seemse to have worked! Thank you. :)