PDA

View Full Version : New Problem: Style Changes on Different Computer


FalconsDrummer
April 19th, 2011, 10:17 AM
I don't know if this problem is "new," but that seemed like the most appropriate prefix.

I have a non-default style set in my settings. When I log in on a different computer, however, the forum is displayed not in the style I have picked, and not the default either. It's a style that I used to use over 6 months ago. Specifically, it always goes to the theme that has Infernape (don't remember the name). Even if I go into settings and change it, if I log back in on another different computer, it always goes back to the Infernape style. This can be sort of inconvenient since I'm usually signing on via a computer at work or school to check PMs real quick, and I don't necessarily want professional colleagues to see the huge Pokemon at the top of my screen.

Is this a bug in the forum, an issue with my own computer, or some stupid mistake I'm making?

Thanks.

Rukario
April 19th, 2011, 10:50 AM
its a simple cookie issue with that computer.. log out, then back in.. set the proper style you want on that comp or in your user cp. it should 'stick' on that machine.

FalconsDrummer
April 19th, 2011, 01:43 PM
I actually discovered that for some reason the style listed on my settings page was Infernal Smash, even though a different style was in place. I changed that and it's fixed now. It might have been what you were talking about, or maybe it was something else. Either way, it's fixed now. Thanks!