PDA

View Full Version : Broken Forum Style


Rabbit
May 14th, 2011, 03:34 PM
My favourite forum style, Forever Standing, is broken. :( The header is left-aligned, but it should be centered with the rest of the layout. I'm using Google Chrome. The style works fine in Mozilla.

Xyrin
May 14th, 2011, 04:42 PM
Odd. It works fine on chrome with me. (not at my house but it was fine 6 hours ago) Could you give up a screenie?

Press print Screen or prt scr on your keyboard then go into paint and press ctrl+v and save it. Then upload it to photobucket or something and post it here.

Rabbit
May 14th, 2011, 06:08 PM
Yeah, I remember it working fine for me before.

Here's the screenie. (http://i52.tinypic.com/x1c1nt.png)

Team Fail
May 14th, 2011, 06:34 PM
It's broken for me as well on Chrome.

Zet
May 14th, 2011, 06:56 PM
Try clearing your cache and reload the style.

Team Fail
May 14th, 2011, 07:02 PM
Try clearing your cache and reload the style.

Nope, that doesn't work for me. It might be a issue with the browser itself, kinda like how IE isn't compatible with much anymore.

Ausaudriel
May 14th, 2011, 08:49 PM
Whaaat? I thought we fixed this issue the last time it was brought up. o_O *pokes Jake*

I'll take a look.. again...

Liliana Vess
May 18th, 2011, 11:00 AM
Oh its THAT style?
I'm using that one and it was the screen resolution that was making it all funny for me.
Its fine at first but when i use Visual Boy Advance and the screen resolution force changes it the style went like that.

Xyrin
May 18th, 2011, 11:33 AM
When I use chrome it's fine...

Rukario
May 18th, 2011, 02:13 PM
*checks in chrome..*

Ok looks bork.. oh its an easy fix.

*fixes*

How about now?

test_account
May 18th, 2011, 02:15 PM
I have tested it before and after.. it SHOULD be working for you all now.

My work is done here.

Rukario
May 18th, 2011, 02:17 PM
that style has a forced min width of 1000px.. if your resolution is smaller, there will be problems (scroll-bars, messed up gfx, etc.)