PDA

View Full Version : Question: Posting is REALLY REALLY slow?


Alley Cat
July 2nd, 2011, 08:03 AM
I was wondering if this was the norm here? Or maybe a problem on my end, and what I might be able to do to fix it? Because it takes a while to post. When I hit the reply button/preview/go advanced or any button relating to posting, it takes a good while for it to actually post/respond. It shows little loading circle and everything. It just be swell if it didn't take so long. Thanks in advance.

EDIT:

I timed how long it took to post this, and it took a good 25 seconds. ~About 10 for the edit.

Forever
July 2nd, 2011, 08:07 AM
Nope... it's an issue for all of us really (yet surprisingly it has been noted that forums which not everyone can access are generally faster to post in, so it might have something to do with that). As for what can be done, not entirely sure, though I'm pretty sure it's on the list of things that need to be fixed in the future. :x

Alley Cat
July 2nd, 2011, 08:11 AM
Well alrighty then. Thanks for the quick reply. Ciao ^_~

dante1w
July 3rd, 2011, 10:46 AM
posting is basically slow because the server overloads quickly. It doesn't happen to me, but i've heard it a lot. I think it has smth to do with the style/theme you have chosen.

Oryx
July 3rd, 2011, 10:48 AM
posting is basically slow because the server overloads quickly. It doesn't happen to me, but i've heard it a lot. I think it has smth to do with the style/theme you have chosen.

I think all themes have this problem. If it was with particular themes then they would probably be disabled until the actual problem was discovered.