PDA

View Full Version : New Problem: Event Organisers lack text version of mini version of their 'user rank display'


Cassino
June 20th, 2013, 10:12 AM
This image: http://www.pokecommunity.com/images/ranks/mini_eventorganizer.png ought to be rendered as 'EO' (yielding something like Moderator / CS5 / EO) if the relevant setting is set to text, but it doesn't appear to be; presently, one will see: Moderator / CS5http://www.pokecommunity.com/images/ranks/mini_eventorganizer.png

Antemortem
June 20th, 2013, 10:24 AM
Very good point. That actually went beyond my notice, haha, and I'm sure an Admin will get on correcting this as soon as one can. 8)

Azure Rathalδs
June 20th, 2013, 11:40 AM
I don't even use the text option, but this seems like a really strange thing to overlook.

Offtopic, but we really need to change the colour of the banner to a colour not used like grey.

abnegation
June 20th, 2013, 01:31 PM
It's an oversight on the plugin which will be fixed as soon as possible.

Sydian
June 20th, 2013, 02:37 PM
I agree to changing the color. Maybe to a shade of fuchsia? You know. Since no one on PC is fuchsia.

Hikamaru
June 20th, 2013, 02:59 PM
I agree to changing the color. Maybe to a shade of fuchsia? You know. Since no one on PC is fuchsia.

I agree with Sydian, changing the color of the Event Organizer userbar is a good idea, since that green is now used by Supporters and if the color stayed green it would cause confusion.

Cassino
June 21st, 2013, 10:16 AM
I'm not bothered either way but I quite like them sharing green — they're both the 'volunteer ranks'.

YamiNoBlade Twihiki Amias
June 21st, 2013, 10:49 AM
I see that the Event Organizers have their Badges shown in their Profiles next to their usergroup but now it's not shown next to/underneath their names on Post Bits, is there some kind of bug or something? I miss having that little badge next to my t3 supporter bar

Dakota
June 21st, 2013, 03:06 PM
Same as Twi, I didn't even notice they were up until I saw this. I'm using Legacy format, if that matters.

Appears to be the same thing on Standard, just checked. [s]And ew, everything looks ugly[/i].

Tsutarja
June 21st, 2013, 03:35 PM
I noticed too that the EO tag was missing from posts as well (as of today at least), but they were up by posts until recently.

Cassino
June 23rd, 2013, 04:05 PM
Another issue; now folks whom are only EOs look like this: http://www.pokecommunity.com/images/ranks/eventorganizer.png / EO
Again, with the relevant setting on text.