PDA

View Full Version : Umm. Should I get Netzero?


punkie90
January 15th, 2004, 05:02 PM
Well. I have had msn and aol. I want a different type of Dial up ISP. Is netzero good. Its suppost to be fast! Is it? Or is earth link beter? I domn't want broad band or dsl or cable ( can't afford it ) Just talk about Dail up services!

Shining Arcanine
January 15th, 2004, 05:16 PM
Well. I have had msn and aol. I want a different type of Dial up ISP. Is netzero good. Its suppost to be fast! Is it? Or is earth link beter? I domn't want broad band or dsl or cable ( can't afford it ) Just talk about Dail up services!

I use their free service for when I'm somewhere that doesn't have broadband internet access. It is ok.

Blaine
January 15th, 2004, 06:35 PM
NO!!!! Not NetZero! It's HORRIBLE! My sister hates it. It's really slow, but if you still want it, g'head, but I reccomend like Earthlink or something.

Arwen
January 15th, 2004, 07:05 PM
amd never trust AOL

AOL is not even a ISP...

Shining Arcanine
January 16th, 2004, 03:06 AM
NO!!!! Not NetZero! It's HORRIBLE! My sister hates it. It's really slow, but if you still want it, g'head, but I reccomend like Earthlink or something.
Dial up is really slow period. PFU loads fast on it through. ^_^

punkie90
January 16th, 2004, 05:02 PM
Well. I decided to get Earthlink. because it had a thing that makes it 5x fater. On dial up! I think it's a compresser.. but only the web pages go 5x fast. not the file transfer and downloads.. sadly..

Shining Arcanine
January 17th, 2004, 05:35 AM
I believe Netzero has that too. It is called Netzero Hi Speed. Anyway, here is how it works:

Their server gets the page, compresses it with propetory compression, then sends it to you.

It doesn't work for downloads because of two reasons. 1. Downloads are already compressed pretty well. 2. The overhead is too high.

Some webservers use gzip to compres their pages. You shouldn't get a benefit from propertory compression because after that, there is not much left to compress.

Or in other words, get broadband. There is nothing in the world that would make your 56k modem a 280k modem.

H.A.W.K.
January 18th, 2004, 10:38 AM
Well. I think this earth link is asome. Its almost as fast as my friends cable on some pages.. But on poke commmunity the home page load in about 2 seconds. seriuosly..it's asome...I can't wit until I can delte aol from my computer tommarow!

DragonTrainer
January 18th, 2004, 10:40 AM
AOL is cool, it's fast for me.I would use Mozilla,but it's too hard to configure

Shining Arcanine
January 18th, 2004, 10:46 AM
I didn't know you could delete aol from your PC. Last check it modified Windows so it couldn't be entirely uninstalled without a reformat.

Kairi
January 18th, 2004, 03:11 PM
I didn't know you could delete aol from your PC. Last check it modified Windows so it couldn't be entirely uninstalled without a reformat.and they proved they can do whatever they like to your PC, by shutting off messenger on install. Its not a bad thing, but kind of creepy. Im glad AOL never graced my machine. Maybe that explains why my old one is so messed up. Its been formatted three times though. Stupid Gateway machine ._.

YAS1
January 19th, 2004, 08:23 AM
So, are you still going to be on AIM?

H.A.W.K.
January 19th, 2004, 09:08 AM
Oh ya.. I have to go download that! * gos to download aim *

Kairi
January 19th, 2004, 02:12 PM
I use Trillian as my AIM client, I dont use AOL software period. =\

Arwen
January 19th, 2004, 02:15 PM
I reinstalled Trillian since I got my 384 MB, and guess what I found...

Trillian took over 30MB of memory or more. It was taking my precious memory.... So, I had to uninstall it..

DON'T USE TRILLIAN!!! IT'S EVIL!!!!

^^NICK^^ v.2.0
January 20th, 2004, 05:45 PM
I was going to get NetZero after my free AOL ran out, but instead we got Comcast. It's fast. But anyway, I think only NetZero HiSpeed is fast

Kairi
January 20th, 2004, 05:49 PM
Im using Trillian 2.0 pro and using 1.6 MB of memory. You must have a memory leak on your system, because it shouldnt take that much

So, how is their spam and pop-blockers H.A.W.K.? They advertise them a lot, for sure.

Arwen
January 20th, 2004, 06:54 PM
I have a what?

A memory leak, how do I fix it?

Pokemaster10000
January 31st, 2004, 09:38 PM
Ummm. I'm using Netzero Plantinum right now.