PDA

View Full Version : Question


VaPoReAn
May 12th, 2006, 02:06 PM
I put in the code latios in my AR and it wont start the game up can some one hlep

xMeteorxStriker
May 12th, 2006, 02:11 PM
yah i dont know what to tell you but u need to delete ur other million post exactly like this one(there is always a risk when cheating so i dont know)

VaPoReAn
May 12th, 2006, 02:11 PM
sorry bout the over posting how do you delete them my computer wasnt working

Zaikiro
May 12th, 2006, 02:12 PM
Which Game? Well since it's Latios.Ruby/Sapphire Code Thread (http://pokecommunity.com/showthread.php?t=21545) You should try that thread for assistance. Also please don't create multiple threads.

Squeegee Beckenheim
May 13th, 2006, 02:34 AM
Yeah, ask your question in R/S Code Thread. More results will come of it by asking it there.

Do NOT make loads of threads under any circumstances. If you do it again, a warning may come.

CLOSED