PDA

View Full Version : How do i take screenshots


Savagewhiteguy
June 30th, 2006, 07:03 PM
How do i take screenshots on Rpgmaker 2003

Jude Mathis
June 30th, 2006, 07:09 PM
With the screenshot command on the program itself, you mean?

I dunno.... but to capture the entire screen hit the crt+print scr (Control + Printscreen) keys at the same time. Then take it into Paint and Paste it.

Savagewhiteguy
June 30th, 2006, 07:14 PM
Thanks drew

You're really a life saver(maybe a bit dramatic)