PDA

View Full Version : Underground Problem


Shiny_Latios
April 11th, 2007, 03:20 AM
I try to underground for the first time when i get this come u and i din't kno wwhat to do can somone tell me what it means

http://img81.imageshack.us/img81/8397/undergroundproblemkn7.png

Hiroshi Sotomura
April 11th, 2007, 04:13 AM
You're working with an emulator, aren't you? That error appears when there's an error with the wireless function in the DS or an error connecting with someone on it - you should never get such errors. But since it seems you ARE using an Emulator, by no grounds is there any other reason besides the fact you are using one.

Pazuzu
April 11th, 2007, 04:26 AM
Aaaand, since this is pretty much an Emulation topic, the Emulation forum would be the best place for it.
You will probably also get a hint how to fix it there, once an Emulator with WiFi support is out.
Though that could still take a while. :x

~moved~

Shiny_Latios
April 11th, 2007, 04:58 AM
thanks yes it is an emulator i thought it was the settngs o well i guess i can't do the E4 glitch for a while hae you seen my post in the thread on playing the emulator as there is something new in there