< >
Hello, guest! Please log in or register.

The PokéCommunity

Go Back     The PokéCommunity Forums > Blogs Blog Entries

Notices

Old

Again?

Posted November 9th, 2011 at 5:50 AM by Twiggy (Diaries of a Quadruped)
Updated November 9th, 2011 at 7:30 AM by Twiggy

Well, I seem to have a knack in hitting more and more error messages on PC. This time? Yes, it's CloudFlare again.

Spoiler:


I'm wondering what's up with the servers these days.
Twiggy's Avatar
[I][B]You like dragons?[/B][/I]
Posted inPokéCommunity stuff, ‎Misc
Views 1940 Comments 3 Twiggy is offline
Old

You know, these error messages...

Posted October 28th, 2011 at 8:55 AM by Twiggy (Diaries of a Quadruped)

Are just getting... newer?

Case in point - when PC was offline for a brief time last time...

Spoiler:


I have never seen this before, until today.
Twiggy's Avatar
[I][B]You like dragons?[/B][/I]
Posted inMisc
Views 2379 Comments 6 Twiggy is offline
Old

I need to get a new pair of speakers and headphones

Posted October 27th, 2011 at 5:16 AM by Twiggy (Diaries of a Quadruped)
Tags broken

Sigh.

Right speaker shot.

Now I'm listening to my tunes... in mono. Oh my... the unbalanced sound sounds a bit... disorientating. And I can't use my headphones because it's also off for some reason - there goes the foamy thing...

I think I'm stuck with my earbuds, but then again, if I use them, I won't be hearing anything else soon, cause they block out everything.

The worst thing? I don't have a specific budget for speakers and headphones....
Twiggy's Avatar
[I][B]You like dragons?[/B][/I]
Posted inMisc
Views 2472 Comments 9 Twiggy is offline
Old

Funniest Scrubs Moment

Posted November 15th, 2009 at 5:11 AM by Swift! (That's Not Blog Worthy!)



I laugh everytime I see this. Everytime. xDD
Swift!'s Avatar
The Swiftiest
Posted inUncategorized
Views 1921 Comments 5 Swift! is offline
Old

My computer is brokened D:

Posted August 23rd, 2009 at 4:58 AM by Swift! (That's Not Blog Worthy!)

When I turn it on it displays six smaller screens, all showing the same thing and all it can do is either fail at loading or try to fix the problem (which I've done multiple times). I've also tried restoring my system and deleting the files which I think were the cause of the problem, but to no avail. I've googled for help, but it appears that no-one has had this problem before.

Does anyone know what is wrong and can suggest something that might work?

BTW, it's hard to...
Swift!'s Avatar
The Swiftiest
Posted inUncategorized
Views 986 Comments 0 Swift! is offline

  All times are GMT -8. The time now is 11:50 AM.


Contact Us Archive Privacy Statement Terms of Service Top