Community

The PokéCommunity

We are still working on a better slogan!

Visit Index



Advertise here

Go Back   The PokéCommunity Forums > dukecrescentlovevia .
Notices

Conversation Between dukecrescentlovevia . and ShadowForce_G
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 19
  1. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 10:08 PM
    dukecrescentlovevia .
    lho , gk minta bantuan ama hackers laen ? kn spriters sukarela bnyk ,,
    absol ? oyya dya k n pokemon bncana .. aku juga ntar develop rmxp ny ndirian,,

  2. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 10:04 PM
    ShadowForce_G
    Titlescreen udah (ada Absol di titlescreennya).
    Sekarang lagi mapping kota pertama sama music. Aku gak berniat ganti tile. (I'm very bad in graphic). Aku hack sendirian lho...

  3. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:58 PM
    dukecrescentlovevia .
    halah , kagak kagak gua steal , trus ne lagi dlam progress ?

  4. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:41 PM
    ShadowForce_G
    Kayaknya gk di share di sini deh...
    Storyline: Dunia sudah akan hancur dikarenakan semua Pokémon legendaris telah ditangkap oleh genk penjahat (masa gagal mulu). Sekarang kamu harus membuat mereka mengembalikannya. (Jangan curi ide milikku).

  5. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:26 PM
    dukecrescentlovevia .
    waduw,,, mahaall bgt ..
    kamu udah ada rencana mau buat game kayak apa?

  6. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:16 PM
    ShadowForce_G
    Mahal lah...
    Sehari 10000. Mau ke warnet malas bgt...

  7. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:04 PM
    dukecrescentlovevia .
    susah hack deh kyknya ..
    eh , emg Online dari HP bayarnya murah ??
    aku mau ol bolak balik warnet ..

  8. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 05:25 AM
    ShadowForce_G
    Aku juga pengen coba bikin game. Tapi kayaknya susah... (belum coba sih...)
    Hack lebih mudah...
    Aku pengen belajar ASM Hacking tapi pas liat tut nya, aduh bingung...

  9. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 02:04 AM
    dukecrescentlovevia .
    ooooww gtu ..
    knapa lbih prefer hack ?
    eh , liat grup kita deh , ada diskusi tu kamu reply dlu ..

  10. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 01:52 AM
    ShadowForce_G
    Wah, kalo scripting game kurang tahu ya...
    Aku scripting hack pake XSE. Belajar dari tutorialnya diego di forum ini...


All times are UTC -8. The time now is 03:49 PM.

About Us
© 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com. Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.

Copyright
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com. PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator. Header artwork by Jordanice of deviantART.

Social Media
If you would like to stay up-to-date with us on the go, when we're down, or other such things, follow us on social media sites--most notibly Twitter, Facebook, and Google Plus--by clicking on the links provided.

Design presented by Peitharchia. Special thanks to Hiroshi Sotomura and Ausaudriel.