Notices
For all updates, view the main page.

Conversation Between Praestagus and Aniris
Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
 1. Aniris
  June 12th, 2010 2:13 AM
  Aniris
  Nou zo ver ben ik ook nog niet, elke spier gaat nog lastig worden (ik wil het wel leren, maar dat duurt nog ff). En gebouwen zijn niet per definitie "simpel".
  Je zou het ff moeten googlelen, maar volgens mij is de pvv de grote winnaar geworden.
 2. Praestagus
  June 12th, 2010 2:08 AM
  Praestagus
  Heel bedankt. Ikzelf studeer voor bouwkundig tekenaar. Mijn tekeningen zijn dus meer op gebouwen en bruggen gericht (veel simpeler dan elke spier van een paard perfect afgelijnd te krijgen, zoals bij u). Trouwens hoe zijn de machtsverhoudingen tussen PvdA, VVD en PVV, wie heeft de meeste zetels bedoel ik daarmee.Ik heb de verkiezingen in Nederland gemist.
 3. Aniris
  June 12th, 2010 1:50 AM
  Aniris
  tuurlijk, no problemo. Ah volledig zwart! moet een mooi hondje geweest zijn dan? (ikzelf ben ook dol op de dobermann) 12 is een respectabele leeftijd voor grote honden toch? Ze kunnnen altijd wel ouder worden, maar het is zeker niet verkeerd.
  Oefenen, oefenen, oefenen! Op een dag wil je verder met tekenen en dan ook nog een beetje goed dus dan begin je gewoon. Veel lezen, kijken en vooral in het begin natekenen. later als je de basisvormen een beetje in je hoofd hebt, kun je je eigen stijl erin verwerken.
 4. Praestagus
  June 11th, 2010 8:26 AM
  Praestagus
  heel erg bedankt om te antwoorden. Ikzelf heb nog een volledig zwarte dobermann gehad, alleen is hij niet ouder dan 12 geworden.
  Hoe komt het dat u/ je =), zo goed kunt tekenen?
 5. Aniris
  June 11th, 2010 2:05 AM
  Aniris
  Hey, nederlander! Heel erg bedankt, we zijn ook best wel een beetje trots op de hond. Niet alleen mooi, maar ook qua karakter een moordbeest (en dan bedoel ik natuurlijk op de lieve manier! ). En je hoeft geen u te zeggen hoor. Ik ben pas 19, dus kan gewoon nog met je aangesproken worden.
 6. Praestagus
  June 11th, 2010 1:57 AM
  Praestagus
  Heel mooie hond trouwens.
  Veel plezier op het forum, ik weet zeker dat er onderwerpen besproken zijn die u zeker zullen aanstaan.

All times are GMT -8. The time now is 7:14 AM.