Notices
For all updates, view the main page.

Conversation Between ナギ and Janske
Showing Visitor Messages 1 to 15 of 25
 1. Janske
  July 14th, 2013 10:55 PM
  Janske
  Haha geen probleem hoor. Hoe lang moet je nog naar school gaan:O? En wat studeer je? En wie zou jou nu niet willen?! Schandalig! haha, maarja bedrijven zijn tegenwoordig wel zo. Kost ook minder voor 1 persoon die 2 maanden werkt dan 2 personen die elk 1 maand werk (extra interimkost).

  En ja ik hoop dat mijn bestanden ook nog leven, maar de hard drive werkte nog en daar staan de bestanden op dus hij kan die daar normaal wel afhalen (hopelijk xD)
 2. ナギ
  July 12th, 2013 8:58 AM
  ナギ
  oh, derp. excuus, ik ga er zo vanuit dat dat normaal is. :/ ga je ook niet een paar dagen weg ofzo? hoeft niet hoor!
  nee, volgende week dinsdag ga ik op vakantie dus geen vakantiewerk voor mij. ik wilde misschien in augustus nog wat werken, maar niemand in de buurt wilde me hebben voor maar een maand. maar, wel prima, lekker rustig voor ik het studiejaar er weer tegenaan mag

  oef, error in moederbord? dat.. klinkt heftig? ik heb er nul verstand van, maar ik hoop idd dat je je bestanden straks nog hebt!
 3. Janske
  July 11th, 2013 9:47 PM
  Janske
  vakantie? Ik heb nooit vakantie haha xD. Ik werk dus ja geen zomervakantie voor mij meer . Ach ja in ieder geval verdien ik wel wat centjes dus dat is ook weer leuk natuurlijk. En ja die IVs goed krijgen is natuurlijk ook niet altijd even gemakkelijk, maar ik denk wel dat je weet wat je aan het doen bent:D. Straks mijn computer gaan halen in de winkel. Had een error in mijn moederbord . Hoop dat ik al mijn bestanden nog heb, want anders ga ik wel wenen xD.

  Ga jij vakantiewerk doen of gewoon relax gamen zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn:D?
 4. ナギ
  July 10th, 2013 6:03 AM
  ナギ
  aah, nice c: ja, bijna iedereen die ik hierop ken is ook ontzettend behulpzaam
  breeden ben ik nog altijd niet aan begonnen XD; ik heb nu wel mijn Scraggy helemaal EV-trained, tenminste ongeveer.. z'n IV's waren ook niet al te slecht dus ik vond het wel prima zo. heb niet zo veel geduld

  maar ik heb (eindelijk) zomervakantie! sinds gistermiddag ben ik officieel vrij. dus meer tijd voor GAMING! hah!
  jij hebt ook al vakantie neem ik aan?
 5. Janske
  July 10th, 2013 3:59 AM
  Janske
  Ja hoor! Meeste mensen zijn hier altijd super vriendelijk wat ik best wel leuk vind :D. Hoe gaat het breeden en EV trainen etc?
 6. ナギ
  July 10th, 2013 1:18 AM
  ナギ
  yeah, met mij prima! en met jou? hoe bevalt het op PC?
 7. Janske
  July 9th, 2013 11:07 PM
  Janske
  Hey, lang geleden lol. Alles goed?
 8. Janske
  June 8th, 2013 4:24 AM
  Janske
  Hey alles goed met jou:D? Nog een beetje uitgeraakt aan de IV ? Als je nog iets dwars zit vraag het maar he:D.

  Misschien kan ik eventuele tips geven voor jouw nature/movesets/Ev spread en IVs een bepaalde pokemon het beste heeft van de pokemon die je wil breeden:O?
 9. Janske
  June 6th, 2013 12:06 PM
  Janske
  Haha ja ik doe mijn uiterste best om echt geen dialect te gebruiken haha, alhowel mijn dialect nu nog niet zo erg sterk is. En meestal "beprijpen" XD wij belgen de meeste nederlanders wel hoor. Zelfs als ze in hun eigen taaltje spreken haha. Andersom is dit meestal niet zo spijtig genoeg.

  En ja die krijg je redelijk snel hoor Het moet natuurlijk wel een beetje een eerlijke trade zijn lol. In het ergste geval zal ik eens kijken of ik eventueel eentje te pakken kan krijgen voor jou :D.

  Jaja er is best wel wat werk aan om een "zeer goede" pokemon te krijgen haha. Wat ik ook kan aanraden is eventueel munna's vangen die synchronize hebben en dan zo hun eigen nature door te geven aan diegene die je in het wild tegenkomt. Munna moet wel de eerste in je party zijn om dit te laten werken .

  Waarschijnlijk wist je dit al maar ik dacht het even te melden ter informatie haha
 10. ナギ
  June 6th, 2013 11:56 AM
  ナギ
  nouja, tot nu toe het enige verschil dat ik heb gemerkt in taal is dat jij het woord 'verstaat' gebruikt waar ik het woord 'begrijpt' zou nemen. en zelfs dat kan volgens mij gewoon aan het taalgebruik liggen. maar voor de rest merk ik niks XD; misschien dat het verschil toch best klein is als je taal schrijft ipv praat. weet niet of jij veel last van mijn Nederlands hebt?

  hm ja, misschien doe ik dat. zijn die makkelijk te krijgen? aangezien ik altijd het idee heb dat 90% van de GTS requests vragen om een 'ZEKROM UNDER LEVEL 9' en dat soort gedoe

  en ooh, okee! dan weet ik waar ik moet zijn ookal ben ik daar nog LANG niet. ik ben pas net voorbij Castelia, probeer een Scraggy met een goede nature te vangen maar voorlopig geen succes en dan moet ik nu ook nog op IVs gaan letten! XD;
 11. Janske
  June 6th, 2013 11:02 AM
  Janske
  Ja ik weet het haha, maar maakt het wel de moeite waard! Ik raad je zelfs aan om een Japanese ditto te gebruiken zodat je shiny kans 1/1366 in BW en BW2 en wie weet krijg je wel een shiny na al dat breeden:O! En je moet de power items winnen in de battle tower in DP of HG/SS ofwel in nimbasa city in BW waar je ook al die battles moet winnen . Geen vrees ik denk dat ze maar 16 battle points zijn per dus niet echt veel lol.

  En ik ben heel blij dat je het verstaat haha, en te bedenken dat ik belg ben en je mij gewoon helemaal begrijpt xD! Daar ben ik best wel blij mee haha :D
 12. ナギ
  June 6th, 2013 10:52 AM
  ナギ
  nee, je legt het goed uit, ik snap het XD; maar het is wel een hoop werk! sheesh.
  maargoed. misschien dat ik het ga proberen. eerst maar eens die Power Items vinden
 13. Janske
  June 6th, 2013 10:32 AM
  Janske
  Haha thanks xD. Wel ik probeer altijd minimaal 2 IV stats 31 te hebben. Weer met het voorbeeld van Absol, hij zou ook best een hele hoge speed moeten hebben. De rest maakt niet echt uit. Maar er is ook goed nieuws! Stel je vindt EINDELIJK een Absol egg met 31 ATK IV. Als je deze pokemon de power belt geeft (voor atk denk ik) en breed met ditto, dan hebben ALLE eggs 31 IV ATK haha.

  Dus je kan blijven proberen tot de speed toch 29-31 is ofzo. Bespaart je ook best wel tijd . Op deze manier kan je 2 stats bijna zonder problemen 31 IV hebben. Bovendien kan je als 1 Pokemon 31 IV attack heeft en de andere 31 IV speed heeft en geeft de pokemon Power belt voor attack en de andere met de speed een power anklet hebben de eggs BEIDE 31 IV speed EN atk lol.

  Sry als het wat onduidelijk is haha, is zo moeilijk om het uit te leggen via text. Als je nog iets niet begrijpt vraag het mij maar gerust hoor !

  Oja en het is inderdaad beter om 1 of 2 stats super hoog te hebben en de rest lager. Maar enkel in de stats de pokemon het nodig heeft eh. Absol dus in attack en def hoog. Het heeft geen zin om hem 31 def en 31 Sp def te geven als zijn attack dan weer 3 IV is en zijn IV speed 7 lol.

  En ja 20 sec per reset is echt niet veel hoor haha. En wie weet misschien vind je jouw shiny al onder de 1000 soft resets:O?
 14. ナギ
  June 6th, 2013 10:13 AM
  ナギ
  is het dan beter om gewoon voor één hoge stat te gaan of kun je beter een hoog gemiddelde hebben?
  mijn Snivy heeft blijkbaar een ATK IV van 24 en een SPD IV van 30 dus dat is wel nice, haha de rest is niet bepaald hoog tho!

  maar PFFT 200 per uur? dat is.. elke 20 seconden een reset nee, dat zou ik niet kunnen
  zeker props voor jou though. amazing. XD;
 15. Janske
  June 6th, 2013 2:54 AM
  Janske
  Geen probleem. Oja en hun characteristic zegt hun grootste IV. Bijv Likes to trash about heeft een kans om 31 atk te zijn, capable of taking hits een kans om 31 IV def te zijn, somewhat vain voor 31 sp def, Mischievous 31 IV sp atk , often dozes off 31 IV hp en alert to sounds 31 IV speed. Dus eigenlijk als je al geen een van deze ziet dat je wilt bijv very finicky of somewhat stubborn etc zal deze pokemon NOOIT een 31 IV stat hebben lol. Alleen met bovenstaande hebben ze die kans. Dit bespaart je al heel wat moeite uit om te ze allemaal uit te checken lol. Alleen bovenstaande characteristics moet je dus checken op 31 IV:p

  En thanks haha xD, maar je doet het best snel hoor. ik denk dat ik er toch wel hmm200 per uur kan doen dus als ik 5 uur per dag speel zit ik al aan 1000:p. Dus in het slechtste geval duurt het 8 dagen to ik eentje heb:p

All times are GMT -8. The time now is 3:44 PM.