The PokéCommunity Forums  

Go Back   The PokéCommunity Forums > cosarara97
Sign Up Rules/FAQ Live Battle Blogs Mark Forums Read

Notices


Conversation Between cosarara97 and Spiky-Eared Pichu
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
 1. cosarara97
  December 16th, 2012 01:15 PM
  cosarara97
  Jo amb el temps he anat aprenent que que un programa sigui un merder de codi molt gran és un motiu més per obrir-lo. En primer lloc, per que en realitat la majoria dels programes ho són (jo quan miro els meus projectes antics m'horroritzo), i després per que et poden ajudar a netejar-lo
  Personalment m'agradaria que l'obrissis per poder intentar portar-lo a mono, ja que ara per ara no aconsegueixo fer-lo funcionar en linux.

 2. Spiky-Eared Pichu
  December 16th, 2012 12:48 PM
  Spiky-Eared Pichu
  Hola! De moment no he considerat fer SDSME un programari de codi obert, més que res perquè és un merder de codi enorme i està tot desordenat. Però potser en un futur l'obro, perquè no ets el primer interessat. Gràcies per mostrar interès en el programa!

 3. cosarara97
  December 16th, 2012 12:08 PM
  cosarara97
  Hola,
  Tens pensat obrir el codi del SDSME?


All times are UTC -8. The time now is 03:25 PM.


Style by Nymphadora, artwork by Sa-Dui.
Like our Facebook Page Follow us on Twitter © 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com.
Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com.
PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator.