Go Back   The PokéCommunity Forums > Reb0rn

Notices
For all updates, view the main page.



Conversation Between Reb0rn and ~Anbuja
Showing Visitor Messages 101 to 110 of 244
  1. ~Anbuja
    March 13th, 2013 02:14 PM
    ~Anbuja
    Then idk bro D:

    I dont have hex workshop to get HEX to dec anymore Lol
  2. Reb0rn
    March 13th, 2013 02:06 PM
    Reb0rn
    No, the numbers are correct. A-Map gives the block numbers in HEX, in animeditor you have to use decimals. And I do have them as a set. I'll send them right now.
  3. ~Anbuja
    March 13th, 2013 01:55 PM
    ~Anbuja
    not really, I think this happens because of the number put into animeditor for the start tile.

    I think youve used some wrong numbers lol.

    Doesnt matter, do you have the animation in a set?

    Send it to me I'll try it on a nonanimated ROM.
  4. Reb0rn
    March 13th, 2013 01:48 PM
    Reb0rn
    I don't know why it happened though, did you use different the blocks I animated on the trees?
  5. ~Anbuja
    March 13th, 2013 01:45 PM
    ~Anbuja
    which makes it pretty much unusable heck D:
  6. Reb0rn
    March 13th, 2013 01:38 PM
    Reb0rn
    I've sent you the UPS.
    I ran into an oddity when animating the two big trees, Even though I inserted the animations correctly, parts of it won't animate. You can see it for yourself.
  7. ~Anbuja
    March 13th, 2013 11:38 AM
    ~Anbuja
    I think I need the ROM back now :p
  8. ~Anbuja
    March 12th, 2013 02:52 PM
    ~Anbuja
    Take your time with the animations.

    Im going to sleep.
  9. ~Anbuja
    March 12th, 2013 02:21 PM
    ~Anbuja
    Nah D:

    Leave the animation to me, I think Im pretty good able to animate it.
  10. Reb0rn
    March 12th, 2013 02:18 PM
    Reb0rn
    After recolouring ofcourse.

All times are UTC -8. The time now is 04:08 AM.