Go Back   The PokéCommunity Forums > Members List
Reload this Page Germaniac's Profile

Notices
For all updates, view the main page.



Germaniac's Profile Picture

Germaniac Germaniac is offline

Victoria Concordia Crescit

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 256 to 270 of 390
  1. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:27 AM
    ShadowForce_G
    Hack buatanku nanti akan seperti ini: http://www.youtube.com/watch?v=RBdK3RcBNu0 (video) (belum jadi)

    Kamu bisa insert tile gak? Kalo bisa bantuin aku ya... (kapan-kapan)
  2. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:26 AM
    ShadowForce_G
    Oh iya, Pokémon Flora Sky itu buatan Sky yang dulu namanya Explorers of Sky ya??? Kenapa namanya diganti? Bentrok PMD EoS ya?
  3. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:09 AM
    ShadowForce_G
    Terlalu kecil ya... Seharusnya 350x20 pixel, tapi lumayan.
    (Aku gak nge-support hack yang bannernya aku buatin, jadi gk ada di signature)
  4. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 02:50 AM
    ShadowForce_G
    Kalo aku dapet credit dari Pokémon Ebony dan Pokémon Palladium karena bikinin banner. Lihat saja...
  5. 12345
    January 9th, 2010 11:22 PM
    12345
    Oh thanks
  6. ShadowForce_G
    January 8th, 2010 07:50 AM
    ShadowForce_G
    Mungkin...
  7. ShadowForce_G
    January 8th, 2010 05:07 AM
    ShadowForce_G
    Terima kasih. Kamu jago spriting ya???
    Aku bakal nge-hack lagi kalo Windows udah bisa...
  8. Sarcastic Prince
    January 5th, 2010 03:28 AM
    Sarcastic Prince
    Maybe.
  9. NeoZX
    January 2nd, 2010 08:42 PM
    NeoZX
    I kinda respect my privacy, so I just looked at your birthdate.
    And you're younger. By a few days. Not much.
  10. ShadowForce_G
    December 28th, 2009 06:00 PM
    ShadowForce_G
    Sekarang udah gak pake hp...

    Judul hacknya Pokemon Force. Aku pengen bikin trilogy. Yang ide tadi namanya "Pokemon Force - The End", tapi aku pengen bikin "Pokemon Force - Legendary Cave".

    Sekarang aku lagi berhenti hack. 2010 nih bakal dilanjutin...
    Windows di komputerku kena virus. Gak bisa dinyalain. Ini pake Linux...
  11. ShadowForce_G
    December 28th, 2009 02:44 AM
    ShadowForce_G
    Nge-hack gampang koq...
    Wah hebat, juara sekecamatan... Sebenarnya aku pintar, tapi aku malas ikut yang begituan...

    Idenya bagus. Mirip dengan ideku sih, kayak gini punyaku:
    Genk penjahat udah menangkap semua Pokemon legendaris, mereka bersatu membuat genk baru yang bernama Team Universe. Tapi hanya satu yang belum mereka dapatkan, Arceus. Lalu kamu harus dapatkan Arceus dan kembalikan semua Pokemon Legendaris yang telah ditangkap (nggak dibalikin sih, paling ditangkap sama kamu).

    Salam kenal juga...
    Aku baca peraturan (itu juga iseng-iseng). Aku daftar di sini tujuan untuk hack. Pertamanya sih pengen latihan scripting, cari di google, nemu forum ginian yang bagus banget, isinya lengkap. Akhirnya tujuannya bukan cuman hack aja, tapi juga bantu nge-game.

    Light Platinum memang bagus, aku suka graphic-nya.
    Hack yang paling aku suka Ruby Destiny. Apalagi yang terbarunya, Life of Guardians...
  12. Godlytion
    December 19th, 2009 06:35 AM
    Godlytion
    I think that you love our hack (Pokemon Explorers Of Sky)
    Hey!, Are you a member of GPX+?
    This is my account:
    http://gpxplus.net/user/Soul+Crystal
  13. Sarcastic Prince
    December 9th, 2009 02:12 AM
    Sarcastic Prince
    Yes, I do, kid. So, you're from Indonesia, right?
  14. Sarcastic Prince
    December 8th, 2009 02:06 AM
    Sarcastic Prince
    I assume that your current username is Arceus' Japanese name, right?
  15. dukecrescentlovevia .
    November 26th, 2009 05:29 PM
    dukecrescentlovevia .
    Hey , indonesian pokecommunity leader , I suggest u to make some discussion in the group .
    Like , introduction for all members , I think .
    I wait for this group for a long time , actually I wanna make this group but indonesian people in this forum (the active one)
    Is just 2 , so , let's work as a team , aight ! Goodluckleader !

About Me

  • About Germaniac
    Interests
    Football, Video Games, Anime
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Gender
    Male ♂
    Occupation
    Student
    Nature
    Relaxed
    Also Known As
    gergerbb
    Favorite Pokémon
    Arceus
    Club Memberships
    Yu-Gi-Oh! Fan Club
  • Signature

Statistics

Total Posts
Activity by Forum
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 2 Weeks Ago 01:38 PM
  • Join Date: May 26th, 2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 20 of 103

Emblems

Emblem Showcase - 4 Total
  Emblem
2011
This member joined us in celebrating the turn into 2011!
Awarded: January 21st, 2011 05:16 AM
Limited Edition Green Mint
This member joined us on our relaunch of PokéCommunity Live. Thanks for being there!
Awarded: February 13th, 2011 03:28 AM
Color Coordinated
Yeah... your profile is certainly... interesting.
Awarded: February 13th, 2011 03:45 AM
The 1000-line Order
This #thepokecommunity chatter has said over 1000 lines at the chat. Talk about an active chatter!
Awarded: February 27th, 2011 07:35 PM

All times are UTC -8. The time now is 03:51 AM.