The PokéCommunity Forums  

Go Back   The PokéCommunity Forums > Members List
Sign Up Rules/FAQ Live Battle Blogs Mark Forums Read

Notices


Germaniac's Profile Picture

Germaniac Germaniac is offline

Victoria Concordia Crescit

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 251 to 260 of 389
  1. PKMN Trainer Red!
    January 11th, 2010 02:10 AM
    PKMN Trainer Red!
    hello!
    =)

  2. ShadowForce_G
    January 11th, 2010 01:09 AM
    ShadowForce_G
    Gitu sih kamu...
    (Yang pasti gak nanya alamat. BAHAYA)

    Yang pasti ada...
    (Aku udah bikin DEX-nya, tapi sudah taulah Windows-ku kena virus, hilang)

  3. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 08:01 AM
    ShadowForce_G
    1. Aku bikin banner pake MS.Paint, bikin yang animated pake unFreez
    2. Nintendo marah? Berarti boleh nge-hack donk (asalkan namanya beda)...
    3. Semua legendaris ada di dalam goa tersebut. Yang difokuskan goa-nya, bukan pokemonnya
    4. Indonesia jadi IndonESia karena kalau "Indonesia", huruf "e" dan "s" jadi jelek. Kecil banget sih... Kalau diganti huruf besar semua, N-nya kegedean.
    5. Ini belum jadi, baru kota pertama dan script pertama.
    6. Jadi beta-testernya nanti ya... (Nunggu Windows-ku bisa, ini minjam laptop ibuku)
    7. Aku lumayan jago scripting
    8. Liat gambar pokemonnya??? Ada apa dengan yang terbang-terbang?
    9. Liat gambar Arceus?

    Tentang hack milikku:
    - Tidak ada custom-made Pokemon (fakemon)
    - Ada satu script yang gagal, akan di-teliti lagi. (Februari kali ya...)
    - TILEs!!! AKU GAK BISA!!!

    Aku mau nanya:
    - Nama kamu siapa?
    - Tinggal dimana?

  4. lucariojon
    January 10th, 2010 05:27 AM
    lucariojon
    アルセウス what is that in English?

  5. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:27 AM
    ShadowForce_G
    Hack buatanku nanti akan seperti ini: http://www.youtube.com/watch?v=RBdK3RcBNu0 (video) (belum jadi)

    Kamu bisa insert tile gak? Kalo bisa bantuin aku ya... (kapan-kapan)

  6. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:26 AM
    ShadowForce_G
    Oh iya, Pokémon Flora Sky itu buatan Sky yang dulu namanya Explorers of Sky ya??? Kenapa namanya diganti? Bentrok PMD EoS ya?

  7. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 04:09 AM
    ShadowForce_G
    Terlalu kecil ya... Seharusnya 350x20 pixel, tapi lumayan.
    (Aku gak nge-support hack yang bannernya aku buatin, jadi gk ada di signature)

  8. ShadowForce_G
    January 10th, 2010 02:50 AM
    ShadowForce_G
    Kalo aku dapet credit dari Pokémon Ebony dan Pokémon Palladium karena bikinin banner. Lihat saja...

  9. 12345
    January 9th, 2010 11:22 PM
    12345
    Oh thanks

  10. ShadowForce_G
    January 8th, 2010 07:50 AM
    ShadowForce_G
    Mungkin...

About Me

  • About Germaniac
    Interests
    Football, Video Games, Anime
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Gender
    Male ♂
    Occupation
    Student
    Nature
    Relaxed
    Also Known As
    gergerbb
    Favorite Pokémon
    Arceus
    Club Memberships
    Yu-Gi-Oh! Fan Club
  • Signature

Statistics

Total Posts
Activity by Forum
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 3 Days Ago 10:20 AM
  • Join Date: May 26th, 2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 20 of 104

Emblems

Emblem Showcase - 4 Total
  Emblem
2011
This member joined us in celebrating the turn into 2011!
Awarded: January 21st, 2011 05:16 AM
Limited Edition Green Mint
This member joined us on our relaunch of PokéCommunity Live. Thanks for being there!
Awarded: February 13th, 2011 03:28 AM
Color Coordinated
Yeah... your profile is certainly... interesting.
Awarded: February 13th, 2011 03:45 AM
The 1000-line Order
This #thepokecommunity chatter has said over 1000 lines at the chat. Talk about an active chatter!
Awarded: February 27th, 2011 07:35 PM

All times are UTC -8. The time now is 08:13 PM.


Style by Nymphadora, artwork by Sa-Dui.
Like our Facebook Page Follow us on Twitter © 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com.
Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com.
PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator.