Community

The PokéCommunity

We are still working on a better slogan!

Visit Index



Advertise here

Go Back   The PokéCommunity Forums > Members List
Notices

ShadowForce_G's Profile Picture

ShadowForce_G ShadowForce_G is offline

Endless learning...

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 37
  1. Germaniac
    December 27th, 2009 09:35 PM
    Germaniac
    Lagi nge-hack ya? aku bantuin deh!
    Storyline: Arceus dikalahkan oleh semua pokemon legendaris yang telah dikendalikan oleh orang jahat, orang itu ingin menguasai dunia dengan pokemon-pokemon legendaris miliknya, hanya Arceus yang bisa mengalahkannya, kamu harus mengumpulkan 16 plates demi membangkitkan Arceus, lalu Arceus akan masuk dalam timmu, kamu harus mengalahkan anak buah-anak buah orang itu untuk menuju tempatnya

  2. Germaniac
    December 27th, 2009 09:25 PM
    Germaniac
    Udah baca peraturan belom? kalo aku belom, gak penting , ngapain daftar disini? kalo aku sih karna suka pokemon, hack nya juga bagus-bagus (apalagi light platinum), sekarang lagi mau belajar nge-hack, aku kelas 6 SD, pernah jadi juara sains matematika se-kelurahan, sama juara 2 se-kecamatan , hehehe, salam kenal!

  3. Lyp_AquaJet
    December 24th, 2009 02:14 AM
    Lyp_AquaJet
    weh salam kenal dolo ya bos

  4. U.Flame
    December 18th, 2009 08:08 AM
    U.Flame
    How did you get the Super Rod in LoG?

  5. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 10:08 PM
    dukecrescentlovevia .
    lho , gk minta bantuan ama hackers laen ? kn spriters sukarela bnyk ,,
    absol ? oyya dya k n pokemon bncana .. aku juga ntar develop rmxp ny ndirian,,

  6. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:58 PM
    dukecrescentlovevia .
    halah , kagak kagak gua steal , trus ne lagi dlam progress ?

  7. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:26 PM
    dukecrescentlovevia .
    waduw,,, mahaall bgt ..
    kamu udah ada rencana mau buat game kayak apa?

  8. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 09:04 PM
    dukecrescentlovevia .
    susah hack deh kyknya ..
    eh , emg Online dari HP bayarnya murah ??
    aku mau ol bolak balik warnet ..

  9. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 02:04 AM
    dukecrescentlovevia .
    ooooww gtu ..
    knapa lbih prefer hack ?
    eh , liat grup kita deh , ada diskusi tu kamu reply dlu ..

  10. dukecrescentlovevia .
    November 27th, 2009 01:18 AM
    dukecrescentlovevia .
    kagak kagak , kagak ktawa . .
    scripting hack y ? RGSS ny RMXP bisa , klo bisa teach me doooonggg . .
    eh kamu scripting diajarin siapa ?

About Me

  • About ShadowForce_G
    Biography
    There's nothing special about me.
    Interests
    Pokémon and Hacking
    Location
    Emerald of the Equator
    Gender
    Male ♂
    Occupation
    Student
    Nature
    Lonely
    Favorite Pokémon
    Misdreavus
    Twitter
    tybantarnusa

Statistics

Total Posts
Activity by Forum
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: January 5th, 2014 05:48 AM
  • Join Date: September 28th, 2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 9 of 9

Emblems

Emblem Showcase - 1 Total
  Emblem
2010
This member helped us celebrate the start of a new decade.
Awarded: January 6th, 2010 11:01 AM

All times are UTC -8. The time now is 02:26 AM.

About Us
© 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com. Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.

Copyright
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com. PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator. Header artwork by Jordanice of deviantART.

Social Media
If you would like to stay up-to-date with us on the go, when we're down, or other such things, follow us on social media sites--most notibly Twitter, Facebook, and Google Plus--by clicking on the links provided.

Design presented by Peitharchia. Special thanks to Hiroshi Sotomura and Ausaudriel.