Go Back   The PokéCommunity Forums > Members List
Reload this Page dukecrescentlovevia .'s Profile

Notices
For all updates, view the main page.



dukecrescentlovevia .'s Profile Picture

dukecrescentlovevia . dukecrescentlovevia . is offline

waiting for new laptop ! !

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 15 of 38
  1. Germaniac
    December 28th, 2009 05:59 AM
    Germaniac
    Liat diskusi baru grup kita!
  2. NeoZX
    December 15th, 2009 04:36 PM
    NeoZX
    Kay. Nice to meet you.
  3. Crazyninjaguy
    November 29th, 2009 11:14 AM
    Crazyninjaguy
    Lol im not famous, friend request accepted
    Also, you can start to learn RGSS here: http://www.planetdev.net/forum/forumdisplay.php?22-Tutorials
    Nah RGSS is the only thing you really need to make a good RMXP game, as well as a decent story.
  4. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 10:04 PM
    ShadowForce_G
    Titlescreen udah (ada Absol di titlescreennya).
    Sekarang lagi mapping kota pertama sama music. Aku gak berniat ganti tile. (I'm very bad in graphic). Aku hack sendirian lho...
  5. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:41 PM
    ShadowForce_G
    Kayaknya gk di share di sini deh...
    Storyline: Dunia sudah akan hancur dikarenakan semua Pokémon legendaris telah ditangkap oleh genk penjahat (masa gagal mulu). Sekarang kamu harus membuat mereka mengembalikannya. (Jangan curi ide milikku).
  6. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:16 PM
    ShadowForce_G
    Mahal lah...
    Sehari 10000. Mau ke warnet malas bgt...
  7. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 05:25 AM
    ShadowForce_G
    Aku juga pengen coba bikin game. Tapi kayaknya susah... (belum coba sih...)
    Hack lebih mudah...
    Aku pengen belajar ASM Hacking tapi pas liat tut nya, aduh bingung...
  8. mulch_ar
    November 27th, 2009 02:47 AM
    mulch_ar
    Hey man, yeah, I've joined. Thanks for the compliment btw
  9. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 01:52 AM
    ShadowForce_G
    Wah, kalo scripting game kurang tahu ya...
    Aku scripting hack pake XSE. Belajar dari tutorialnya diego di forum ini...
  10. ShadowForce_G
    November 26th, 2009 08:14 PM
    ShadowForce_G
    Di sekolah namaku Thoyib (jangan ketawa!). Aku kelas 8 di SMPN 3 Depok. Kalo aku jago scripting...
  11. ShadowForce_G
    November 26th, 2009 05:31 PM
    ShadowForce_G
    Oh, kamu buat game...
    Ya, tujuan utamanya sih hack. Tapi ternyata banyak yg ngebantu tentang pokemon disini. Jadi sekarang tujuanku juga buat ngebantu ngegame dan juga latihan b.Inggris.
  12. ShadowForce_G
    November 25th, 2009 02:37 AM
    ShadowForce_G
    Ternyata ada ya orang Indonesia di Pokecommunity. Kukira hanya aku saja... (Indonesian mode on)
  13. ShadowForce_G
    November 22nd, 2009 04:18 AM
    ShadowForce_G
    Hi...
    Yes, it is. It is south of Jakarta.
  14. Reck
    August 8th, 2009 08:33 AM
    Reck
    thanks
  15. Reck
    August 1st, 2009 06:03 AM
    Reck
    nah its just i have band 4 hours a day i try to sprite at least 2. then i work 4-5 hours a day with my dad... anyway yes you can acces orange islands in hof... funny thing is i'v never even played the game. lol.

About Me

  • About dukecrescentlovevia .
    Location
    INDONESIA .
    Gender
    Male ♂
    Occupation
    Smansa High School Student
    Nature
    Calm
    Favorite Pokémon
    Absol .
  • Signature

    I SUPPORT



Statistics

Total Posts
Activity by Forum
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: November 25th, 2010 06:18 AM
  • Join Date: May 6th, 2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are UTC -8. The time now is 10:01 AM.