Go Back   The PokéCommunity Forums > Members List

Notices
For all updates, view the main page.



dukecrescentlovevia .'s Profile Picture

dukecrescentlovevia . dukecrescentlovevia . is offline

waiting for new laptop ! !

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 38
  1. Germaniac
    December 28th, 2009 05:59 AM
    Germaniac
    Liat diskusi baru grup kita!
  2. NeoZX
    December 15th, 2009 04:36 PM
    NeoZX
    Kay. Nice to meet you.
  3. Crazyninjaguy
    November 29th, 2009 11:14 AM
    Crazyninjaguy
    Lol im not famous, friend request accepted
    Also, you can start to learn RGSS here: http://www.planetdev.net/forum/forumdisplay.php?22-Tutorials
    Nah RGSS is the only thing you really need to make a good RMXP game, as well as a decent story.
  4. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 10:04 PM
    ShadowForce_G
    Titlescreen udah (ada Absol di titlescreennya).
    Sekarang lagi mapping kota pertama sama music. Aku gak berniat ganti tile. (I'm very bad in graphic). Aku hack sendirian lho...
  5. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:41 PM
    ShadowForce_G
    Kayaknya gk di share di sini deh...
    Storyline: Dunia sudah akan hancur dikarenakan semua Pokémon legendaris telah ditangkap oleh genk penjahat (masa gagal mulu). Sekarang kamu harus membuat mereka mengembalikannya. (Jangan curi ide milikku).
  6. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 09:16 PM
    ShadowForce_G
    Mahal lah...
    Sehari 10000. Mau ke warnet malas bgt...
  7. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 05:25 AM
    ShadowForce_G
    Aku juga pengen coba bikin game. Tapi kayaknya susah... (belum coba sih...)
    Hack lebih mudah...
    Aku pengen belajar ASM Hacking tapi pas liat tut nya, aduh bingung...
  8. mulch_ar
    November 27th, 2009 02:47 AM
    mulch_ar
    Hey man, yeah, I've joined. Thanks for the compliment btw
  9. ShadowForce_G
    November 27th, 2009 01:52 AM
    ShadowForce_G
    Wah, kalo scripting game kurang tahu ya...
    Aku scripting hack pake XSE. Belajar dari tutorialnya diego di forum ini...
  10. ShadowForce_G
    November 26th, 2009 08:14 PM
    ShadowForce_G
    Di sekolah namaku Thoyib (jangan ketawa!). Aku kelas 8 di SMPN 3 Depok. Kalo aku jago scripting...

About Me

  • About dukecrescentlovevia .
    Location
    INDONESIA .
    Gender
    Male ♂
    Occupation
    Smansa High School Student
    Nature
    Calm
    Favorite Pokémon
    Absol .
  • Signature

    I SUPPORT



Statistics

Total Posts
Activity by Forum
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: November 25th, 2010 06:18 AM
  • Join Date: May 6th, 2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 8 of 8

All times are UTC -8. The time now is 03:57 AM.