Thread: [Add-ons] The All Animations Project
View Single Post
  #111    
Old May 14th, 2013, 09:13 AM
JordieBo's Avatar
JordieBo
Unhatched Egg
 
Join Date: Apr 2009
Location: Newport, South Wales
Gender:
Quote:
Originally Posted by Maruno View Post
Yes, I know Surf should only show the animation once. My question was whether there are any moves which hit multiple battlers which should show the animation for each of them. As I said, different changes are required depending on the answer.

The Screen position may be what you want for things like Surf.
Oh I see! Uhm, I can't think of any off the top of my head to be honest!

Aha, right! So do you mean the "Set Animation Position" tool? I had a play around with that and still couldn't quite figure it out, I'd really appreciate it if you could check out my thread to get a better idea of what I'm struggling with.

http://www.pokecommunity.com/showthread.php?t=301489

If I could figure out how to get this working I'd be more than willing to help out with the All Animations project, it's just I'm a graphic designer by heart and all the technical stuff sort of confuses me.

EDIT: Oh wait I just re-read your post, let me just check that out.


EDIT 2: Tried setting the attack to screen, when I try to Test Animation I get this error message:

Spoiler:

---------------------------
Yu-Gi-Oh! Legends
---------------------------
Exception: ArgumentError

Message: wrong number of arguments(4 for 3)

PBAnimation:466:in `initialize'

PBAnimation:466:in `new'

PBAnimation:466:in `initialize'

PokemonAnimEditor:1150:in `new'

PokemonAnimEditor:1150:in `play'

PokemonAnimEditor:3062:in `animationEditorMain'

PokemonAnimEditor:2927:in `loop'

PokemonAnimEditor:3092:in `animationEditorMain'

PokemonAnimEditor:3111:in `pbAnimationEditor'

EditorMain #####:110:in `pbEditorMenu'



This exception was logged in

C:\Users\Jordie\Saved Games/Yu_Gi_Oh_ Th ne Legends/errorlog.txt.

Press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
---------------------------
OK
---------------------------


If I go back into the editor and just save the animation without trying to test it, in-game the attack does nothing apart from 'Whoever used Luminous Mars' and no animation or damage is done.


FINAL EDIT:

So sorry about all this, just been looking through some posts and found when you post this:

Quote:
Originally Posted by Maruno View Post
That's a known bug. In PBAnimations line 696, make sure it reads:

Code:
def initialize(animation,user,target,viewport=nil)
I think that solves it.
It all works perfect now thank you! As soon as I hand in my final major project for Uni I'm definitely coming to help you guys with this.

Last edited by JordieBo; May 14th, 2013 at 09:35 AM.
Reply With Quote