Community

The PokéCommunity

We are still working on a better slogan!

Visit Index



Advertise here

Go Back   The PokéCommunity Forums > ROM Hacking > ROM Hacking Hub
Notices

ROM Hacking Hub General discussions about ROM Hacking and Emulation. Not sure where to start? This is the place for you.
Posting links to ROMs is illegal and is not tolerated anywhere on the forum.
New threads in this forum are to be approved by a moderator before they are displayed.

Closed Thread
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools
  #7551    
Old January 18th, 2013, 03:39 AM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552

Advertise here
Quote:
Originally Posted by SpadeEdge16 View Post
Okay, so I don't know what's up, if I'm just not noticing something obvious with this or what, but it's happened to me before. This script won't work, that's it. The only way how I've been able to fix this problem if by switching "if 0x1" to "if 0x0", but on other scripts when I use "if 0x1" the same exact way, it works just fine. Why does this keep happening?

#dynamic 0x800000
#org @start
checkflag 0x2B
if 0x1 goto @done
lock
applymovement 0x1 @mom
waitmovement 0x1
msgbox @alert 0x6
applymovement 0x1 @go
waitmovement 0x1
msgbox @mom1 0x6
setflag 0x2B
setflag 0x2C
setflag 0x2D
release
end

#org @done
release
end

#org @alert
= MOM: [player]!

#org @mom1
= You were supposed to be meeting\nPROFESSOR OAK outside so you could\lget your first POKEMON!\lGet out there so you're not\lkeeping him waiting any longer!

#org @mom
#raw 0x62
#raw 0xFE

#org @go
#raw 0x1E
#raw 0x20
#raw 0x20
#raw 0x20
#raw 0x1E
#raw 0x3
#raw 0xFE

It means your flag is already set. There is a good chance that low number flags like 0x2B are in use by the game just to keep track of stuff. I found a list of safe flags once, but since I can't remember them all, I do know that all of the flags in the 1000's are safe and will work just fine.

As you probably already know, "if 0x1" means the if the flag is set, go to @done. "If 0x0" means if the flag is not set, go to wherever the pointer goes. So, if it checks the flag and it is set (0x1) but your script only says what to do if not set (If 0x0...) the script will just continue.

Paired with Simba
  #7552    
Old January 18th, 2013, 03:59 AM
TheUltimateG.J's Avatar
TheUltimateG.J
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bihar,Darbhanga
Age: 16
Gender: Male
Nature: Jolly
hey can u tell me how can i make a script such tht brock battles me at viridian forest exit and give badge to me and thn went back to pewter city can u help me?


A lover of Pokemon and their Hacks this is no other than?

Only he can be----->G.J
  #7553    
Old January 18th, 2013, 04:05 AM
tajaros's Avatar
tajaros
Hi I'm dawg
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Age: 15
Gender: Male
Nature: Timid
Send a message via Windows Live Messenger to tajaros
Quote:
Originally Posted by Ganeshwar View Post
hey can u tell me how can i make a script such tht brock battles me at viridian forest exit and give badge to me and thn went back to pewter city can u help me?
Read scripting tutorials.

Just make a simple trainerbattle script and set the flag for the first badge which is 0x820 and make Brock disappear with the hidesprite command.
  #7554    
Old January 18th, 2013, 08:25 AM
zap cannon's Avatar
zap cannon
Unhatched Egg
 
Join Date: Jan 2013
Gender: Male
i have just started hacking fire red. i read a tutorial from this forum and i did exactly as it told me to. i wrote a basic talking script. when i talked to the person, the game freezes(probably locks then does nothing else and i get stuck). i do not know what i am doing wrong.
Spoiler:
#dynamic 0x456734
#org @start
lock
faceplayer
msgbox @talk 0x6
release
end

#org @talk
= Hello!

any ideas? i searched this problem for awhile and i couldn't find it.
  #7555    
Old January 18th, 2013, 10:08 AM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by zap cannon View Post
i have just started hacking fire red. i read a tutorial from this forum and i did exactly as it told me to. i wrote a basic talking script. when i talked to the person, the game freezes(probably locks then does nothing else and i get stuck). i do not know what i am doing wrong.
Spoiler:
#dynamic 0x456734
#org @start
lock
faceplayer
msgbox @talk 0x6
release
end

#org @talk
= Hello!

any ideas? i searched this problem for awhile and i couldn't find it.
Your script looks fine, though it won't work in XSE 1.0.0, make sure you have 1.1.1. I learned that the hard way. Okay, so your script is attached to an NPC and when you talk to him, the game freezes... Hmmm... Try opening up the compiled script in XSE (just double click on the NPC in amap) and make sure that the only changes are the replacement of @titles with actual offsets. 0x6 may also be replaced with MSG_NORMAL.


Just a minor house keeping thing, it is best to only write dynamic labels higher than 0x500000, preferably in the 600000's and up. This way there is almost no chance of writing in between codes that were originally put their by GAME FREAK.

Paired with Simba
  #7556    
Old January 18th, 2013, 12:27 PM
zap cannon's Avatar
zap cannon
Unhatched Egg
 
Join Date: Jan 2013
Gender: Male
i checked and i have xse 1.0.0. i looked around for xse 1.1.1 using google search but i couldn't find it. do you have any links to it?
  #7557    
Old January 18th, 2013, 02:35 PM
tajaros's Avatar
tajaros
Hi I'm dawg
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Age: 15
Gender: Male
Nature: Timid
Send a message via Windows Live Messenger to tajaros
Here's a link to it.

http://www.mediafire.com/?nkog543i2hnv0s3
  #7558    
Old January 18th, 2013, 03:59 PM
zap cannon's Avatar
zap cannon
Unhatched Egg
 
Join Date: Jan 2013
Gender: Male
i downloaded it and when i start it says, run time error 9. subscript out of range.
  #7559    
Old January 18th, 2013, 04:26 PM
DrFuji's Avatar
DrFuji
Helfen, Wehren, Heilen
 
Join Date: Sep 2009
Location: Upside-downia
Age: 21
Gender: Male
Nature: Jolly
Quote:
Originally Posted by zap cannon View Post
i downloaded it and when i start it says, run time error 9. subscript out of range.
Open the Settings file in Notepad and change 'AutoUpdateCheck=1' to 'AutoUpdateCheck=0'.
  #7560    
Old January 18th, 2013, 04:34 PM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by DrFuji View Post
Open the Settings file in Notepad and change 'AutoUpdateCheck=1' to 'AutoUpdateCheck=0'.
Dr. Fuji, just wondering, I have a friend who's XSE constantly crashed on opening. I sent him my perfectly working .ini, which had auto-update off, and it still continued to crash. We even replaced his XSE.exe too. So, are there any specific things XSE requires, like .dll files or the .net framework?

I ended up installing all the .dll's and .net frameworks associated with rom hacking before ever getting XSE so I have no idea whether having them or not changed anything.

Paired with Simba
  #7561    
Old January 18th, 2013, 05:09 PM
DrFuji's Avatar
DrFuji
Helfen, Wehren, Heilen
 
Join Date: Sep 2009
Location: Upside-downia
Age: 21
Gender: Male
Nature: Jolly
Quote:
Originally Posted by karatekid552 View Post
Dr. Fuji, just wondering, I have a friend who's XSE constantly crashed on opening. I sent him my perfectly working .ini, which had auto-update off, and it still continued to crash. We even replaced his XSE.exe too. So, are there any specific things XSE requires, like .dll files or the .net framework?

I ended up installing all the .dll's and .net frameworks associated with rom hacking before ever getting XSE so I have no idea whether having them or not changed anything.
Is he using a Mac? If he is then he will have to use Wine so it can emulate a Windows OS. If he is using a Windows OS then it will be more complicated. Does he receive any message about the crash when it happens, like a runtime error or something? If he is getting it some sort of information then I would try going on that. It could also be a permission error but frankly I have absolutely no idea :P

I don't think it requires any specific .dll or .net since I can't remember XSE crashing for me since getting it years ago (apart from changing the AutoUpdate=1) even though it was one of the things I downloaded first. I'm not very experienced when it comes to dealing with a serious internal problem like that nor do I have an insight into what it needs to run - I'm just throwing ideas into the air right now haha.
  #7562    
Old January 18th, 2013, 05:16 PM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by DrFuji View Post
Quote:
Originally Posted by karatekid552 View Post
Dr. Fuji, just wondering, I have a friend who's XSE constantly crashed on opening. I sent him my perfectly working .ini, which had auto-update off, and it still continued to crash. We even replaced his XSE.exe too. So, are there any specific things XSE requires, like .dll files or the .net framework?

I ended up installing all the .dll's and .net frameworks associated with rom hacking before ever getting XSE so I have no idea whether having them or not changed anything.
Is he using a Mac? If he is then he will have to use Wine so it can emulate a Windows OS. If he is using a Windows OS then it will be more complicated. Does he receive any message about the crash when it happens, like a runtime error or something? If he is getting it some sort of information then I would try going on that. It could also be a permission error but frankly I have absolutely no idea

I don't think it requires any specific .dll or .net since I can't remember XSE crashing for me since getting it years ago (apart from changing the AutoUpdate=1) even though it was one of the things I downloaded first. I'm not very experienced when it comes to dealing with a serious internal problem like that nor do I have an insight into what it needs to run - I'm just throwing ideas into the air right now haha.
He didn't say anything about an error, and he said he was going to try an emulate another pc on his, so he might be using a mac. I didn't even think to ask. I'll get some more info and post. Thanks.

Paired with Simba

Last edited by karatekid552; January 18th, 2013 at 05:46 PM.
  #7563    
Old January 18th, 2013, 06:33 PM
zap cannon's Avatar
zap cannon
Unhatched Egg
 
Join Date: Jan 2013
Gender: Male
Quote:
Originally Posted by DrFuji View Post
Open the Settings file in Notepad and change 'AutoUpdateCheck=1' to 'AutoUpdateCheck=0'.
i don't have a settings file as i only got a .zip file and not a .rar file from tajaros' link so i only have the application and nothing else. any links to a xse folder and not just the application?
  #7564    
Old January 18th, 2013, 06:42 PM
DrFuji's Avatar
DrFuji
Helfen, Wehren, Heilen
 
Join Date: Sep 2009
Location: Upside-downia
Age: 21
Gender: Male
Nature: Jolly
Quote:
Originally Posted by zap cannon View Post
i don't have a settings file as i only got a .zip file and not a .rar file from tajaros' link so i only have the application and nothing else. any links to a xse folder and not just the application?
Here's a link of what originally came with XSE - It has the .rbh files, guide and settings. The settings have already had the AutoUpdateCheck set to 0 so it should be in working condition as soon as its downloaded :D

It is a compressed file though so you will need a program like 7Zip or WinRAR to open it.
  #7565    
Old January 18th, 2013, 10:15 PM
SpadeEdge16's Avatar
SpadeEdge16
 
Join Date: May 2012
Gender: Male
Hey, can someone help me out really quick? I used this as the set healing place for the mothers house of FR and when i tested it after losing a battle, I ended up in the traderoom placeand then was stuck there. I set the script to 3 i believe, "on enter/menu close" or whatever. I'm sorry, if there's one thing I always mess up, it's level scripts.

#dynamic 0x800000
#org @start
lock
faceplayer
setvar 0x405A 0x0004
setvar 0x405B 0x05
setvar 0x405C 0x05
applymovement 0x1 @face2
waitmovement 0x1
applymovement 0xFF @face
waitmovement 0xFF
sethealingplace 0x1
release
end

#org @face
#raw 0x01
#raw 0xFE

#org @face2
#raw 0x0
#raw 0xFE
  #7566    
Old January 20th, 2013, 12:51 AM
TheUltimateG.J's Avatar
TheUltimateG.J
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bihar,Darbhanga
Age: 16
Gender: Male
Nature: Jolly
how can i make a shiny wild pokemon battle?


A lover of Pokemon and their Hacks this is no other than?

Only he can be----->G.J
  #7567    
Old January 20th, 2013, 08:04 AM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by Ganeshwar View Post
how can i make a shiny wild pokemon battle?
The good way or the easy way? Haha.

If you want to do it the good way, just go into HackMew's knowledge and look for a link to making shinies near the top. This requires a good amount of ASM knowledge and time, however, it will make shinies that are completely unique in terms of PID stats and such.

However, if you're not into ASM, use the tool Shinyzer on your rom. After you use it, just add "setvar 0x8003 0x#" to any script and the next # of Pokemon will be shiny (including trainer pokemon, not just wild!). This isn't the best way since I've heard the PID's tend to not be unique and the stats aren't perfect, but it does work, and I haven't had any problems with it.

Paired with Simba

Last edited by karatekid552; January 20th, 2013 at 08:07 AM. Reason: I do know the difference between your and you're... But why can't I make it come out right???
  #7568    
Old January 21st, 2013, 03:59 PM
Noossab Blue's Avatar
Noossab Blue
 
Join Date: Dec 2012
Location: USA
Gender: Female
Nature: Quirky
I used A-Mart to edit some of the marts in my FR Hack, and now Lavender's mart is glitchy. It shows a string of random letters instead of an image, if you try to buy anything it says you have no room, and when you exit the menu the game blacks out and never comes back.

I went into the script and for some reason it had an extra checkflag and return added to the end of the script instead of release and end, so I removed those. But the problem was still there. So I went into a backup of the Hack and pulled up the script from that, and there seemed to be no difference except for the #raw word values, which are what I changed.

Finally, I wrote a new script that looks almost identical to the old one but with new offsets. This ALMOST worked, except that when I have a 3-digit hex value as a #raw word (ex. #raw word 13F), it only reads the last two (the 3F part) and so displays the wrong item. I checked other mart scripts and that doesn't happen...

Can anybody help me? I'll attach the most current script...

EDIT: Apparently it wasn't just Lavender. Fucshia's is messed up too, and who knows how many others...

Code:
'-----------------------
#org 0x802159
special 0x187
compare LASTRESULT 0x2
if 0x1 goto 0x81A7AE0
lock
faceplayer
msgbox2 0x81A6211 '"Hi, there!\nMay I help you?"
waitmsgbox
pokemart 0x880217F
msgbox 0x81A5190 '"Please come again!"
callstd 0x4
release
end

'-----------------------
#org 0x1A7AE0
release
end


'-----------
' MartItems
'-----------
#org 0x80217F
#raw word 16
#raw word 3
#raw word 18
#raw word E
#raw word 13F <-these are the problem three...
#raw word 142 <-I don't know what's going on
#raw word 148 <-with it...
#raw word 55
#raw word 53
#raw word 0


'---------
' Strings
'---------
#org 0x1A6211
= Hi, there!\nMay I help you?

#org 0x1A5190
= Please come again!
IGN: Anna/Noossab Blue
3DS FC: 3196 3609 8450

Thanks to SilverGrey for the awesome banner! Click to see!
Current as of 1/31/14: I updated again!


Last edited by Noossab Blue; January 21st, 2013 at 04:15 PM.
  #7569    
Old January 21st, 2013, 04:23 PM
DoesntKnowHowToPlay's Avatar
DoesntKnowHowToPlay
some loser
 
Join Date: Jan 2012
The game doesn't support having TMs and regular items in the same shop's inventory- notice how the interface used for the TM merchant in the department store is very different from the regular merchant:



The simplest solution would be to have a separate NPC selling the TMs like the Celadon Department Store does.

Yet Another Fire Red Hack

Physical/Special Split
  #7570    
Old January 21st, 2013, 04:29 PM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Spoiler:
Quote:
Originally Posted by Noossab Blue View Post
I used A-Mart to edit some of the marts in my FR Hack, and now Lavender's mart is glitchy. It shows a string of random letters instead of an image, if you try to buy anything it says you have no room, and when you exit the menu the game blacks out and never comes back.

I went into the script and for some reason it had an extra checkflag and return added to the end of the script instead of release and end, so I removed those. But the problem was still there. So I went into a backup of the Hack and pulled up the script from that, and there seemed to be no difference except for the #raw word values, which are what I changed.

Finally, I wrote a new script that looks almost identical to the old one but with new offsets. This ALMOST worked, except that when I have a 3-digit hex value as a #raw word (ex. #raw word 13F), it only reads the last two (the 3F part) and so displays the wrong item. I checked other mart scripts and that doesn't happen...

Can anybody help me? I'll attach the most current script...

Code:
'-----------------------
#org 0x802159
special 0x187
compare LASTRESULT 0x2
if 0x1 goto 0x81A7AE0
lock
faceplayer
msgbox2 0x81A6211 '"Hi, there!nMay I help you?"
waitmsgbox
pokemart 0x880217F
msgbox 0x81A5190 '"Please come again!"
callstd 0x4
release
end

'-----------------------
#org 0x1A7AE0
release
end


'-----------
' MartItems
'-----------
#org 0x80217F
#raw word 16
#raw word 3
#raw word 18
#raw word E
#raw word 13F <-these are the problem three...
#raw word 142 <-I don't know what's going on
#raw word 148 <-with it...
#raw word 55
#raw word 53
#raw word 0


'---------
' Strings
'---------
#org 0x1A6211
= Hi, there!nMay I help you?

#org 0x1A5190
= Please come again!
Managed to replicate that exact result in my copy just by making those same changes. However, mine displays the correct items. Everything else is the same. Glitched text where pic should be, black screen on exit.

This same thing happened on all marts. Why? Have you ever seen tms and regular mechandise on sale together? No, I haven't either. The reason being because they have different displays. A tm shows just text, however an item shows a pic and text. This is your problem. The game is unable to load both types at once and therefore is overloaded by having both in the same pokemart.

So, just keep them seperate. Have two guys behind the counter. One selling regular stuff and the other selling tms.

Hope this helps!


Edit: I guess I took too long. DoesntKnowHowToPlay beat me to it, i'll put my text in a spoiler then.

Paired with Simba

Last edited by karatekid552; January 21st, 2013 at 04:36 PM.
  #7571    
Old January 22nd, 2013, 07:38 AM
TheUltimateG.J's Avatar
TheUltimateG.J
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bihar,Darbhanga
Age: 16
Gender: Male
Nature: Jolly
#dynamic 0x800000
setvar 0x8003
#org @start
lock
faceplayer
cry 0x19 0x0
msgbox @roar 0x6
waitcry
wildbattle 0x19 0x5 0xCA
fadescreen 0x0
hidesprite 0x800F
fadescreen 0x1
setflag 0x300
release
end

#org @roar
= PIKACHU: PIKA!

can any1 tell me why this don't let me battle a shiny wild pikachu?


A lover of Pokemon and their Hacks this is no other than?

Only he can be----->G.J
  #7572    
Old January 22nd, 2013, 07:43 AM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by Ganeshwar View Post
#dynamic 0x800000
setvar 0x8003
#org @start
lock
faceplayer
cry 0x19 0x0
msgbox @roar 0x6
waitcry
wildbattle 0x19 0x5 0xCA
fadescreen 0x0
hidesprite 0x800F
fadescreen 0x1
setflag 0x300
release
end

#org @roar
= PIKACHU: PIKA!

can any1 tell me why this don't let me battle a shiny wild pikachu?
Yes, you must set the var 0x8003 to a number, and it must be inside of the @start at least.


So, if you want 1 shiny pikachu:
setvar 0x8003 0x1

If you want the next 2 pokemon shiny:
setvar 0x8003 0x2
and so on and so forth...


And it requires Shinyizer, just for anyone else looking at this.

Paired with Simba
  #7573    
Old January 22nd, 2013, 08:56 AM
Nintendork15
I'm gone. Bye.
 
Join Date: Feb 2009
Location: Undertaker. Co.
Age: 20
Gender: Male
Nature: Naughty
I'm trying to script, it's something I've never done before I got this:

#dynamic 0x801E60
#org @start
lock
faceplayer
msgbox @1 0x6
release
end

#org @1
= Hello \v\h01!\nIt sure is a cold day, eh?

When I copy and paste the Offest from XSE's compiler i get;
801EC0

But the game warps me to a strange black room with Celadon City music, and then it crashes. Halp!
gone.
  #7574    
Old January 22nd, 2013, 09:34 AM
karatekid552's Avatar
karatekid552
What happens if I push it?....
 
Join Date: Nov 2012
Location: Do you really want to know? Really?
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via AIM to karatekid552 Send a message via Windows Live Messenger to karatekid552 Send a message via Skype™ to karatekid552
Quote:
Originally Posted by Nintendork15 View Post
I'm trying to script, it's something I've never done before I got this:

#dynamic 0x801E60
#org @start
lock
faceplayer
msgbox @1 0x6
release
end

#org @1
= Hello \v\h01!\nIt sure is a cold day, eh?

When I copy and paste the Offest from XSE's compiler i get;
801EC0

But the game warps me to a strange black room with Celadon City music, and then it crashes. Halp!
It looks so simple.... How could this have happened? But I might have your problem. When you compiled it, did you take the @start offset or the @1 offset? The game won't like reading a message without the msgbox command, and will try to execute it as it's own command by instead of reading text, reading the hex numbers as raw commands.

This is what I think happened. Sometimes XSE will auto select other offsets besides @start. It can get confused if you have @start2 or @begin and won't know which one to auto select for copying. Just recompile it and make sure you take the @start offset.

Paired with Simba
  #7575    
Old January 22nd, 2013, 04:04 PM
Noossab Blue's Avatar
Noossab Blue
 
Join Date: Dec 2012
Location: USA
Gender: Female
Nature: Quirky
Thanks Doesnt and karatekid.

But now I'm having one small problem...

I'm copying the original mart text verbatim, only changing the beginning offset and the offset of the mart items (and of course, the mart items themselves). But now, when I test the marts in-game, some of them work and others don't bring up the buy menu, seemingly at random...

Here's an example of one that works:

Code:
'-----------------------
#org 0x8022B2
special 0x187
compare LASTRESULT 0x2
if 0x1 goto 0x81A7AE0
lock
faceplayer
msgbox2 0x81A6211 '"Hi, there!\nMay I help you?"
waitmsgbox
pokemart 0x88022DA
msgbox 0x81A5190 '"Please come again!"
callstd 0x4
release
end

'-----------------------
#org 0x1A7AE0
release
end


'-----------
' MartItems
'-----------
#org 0x8022DA
#raw word 12C
#raw word 14D
#raw word 142
#raw word 148
#raw word 129
#raw word 147
#raw word 0


'---------
' Strings
'---------
#org 0x1A6211
= Hi, there!\nMay I help you?

#org 0x1A5190
= Please come again!
And here is one that doesn't:

Code:
'-----------------------
#org 0x802337
special 0x187
compare LASTRESULT 0x2
if 0x1 goto 0x81A7AE0
lock
faceplayer
msgbox2 0x880236A '"Hi, there!\nMay I help you?"
waitmsgbox
pokemart 0x880235F
msgbox 0x81A5190 '"Please come again!"
callstd 0x4
release
end

'-----------------------
#org 0x1A7AE0
release
end


'-----------
' MartItems
'-----------
#org 0x80235F
#raw word 124
#raw word 128
#raw word 130
#raw word 141
#raw word 0


'---------
' Strings
'---------
#org 0x80236A
= Hi, there!\nMay I help you?

#org 0x1A5190
= Please come again!
IGN: Anna/Noossab Blue
3DS FC: 3196 3609 8450

Thanks to SilverGrey for the awesome banner! Click to see!
Current as of 1/31/14: I updated again!

Closed Thread
Quick Reply

Sponsored Links


Advertise here
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Minimum Characters Per Post: 25



All times are UTC -8. The time now is 01:07 AM.

About Us
© 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com. Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.

Copyright
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com. PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator. Header artwork by Jordanice of deviantART.

Social Media
If you would like to stay up-to-date with us on the go, when we're down, or other such things, follow us on social media sites--most notibly Twitter, Facebook, and Google Plus--by clicking on the links provided.

Design presented by Peitharchia. Special thanks to Hiroshi Sotomura and Ausaudriel.