Go Back   The PokéCommunity Forums > ROM Hacking > Tools, Tutorials & Resources
Reload this Page [Tool] Spiky's DS Map Editor

Notices
For all updates, view the main page.

Tools, Tutorials & Resources Various tools to help you develop your hacks can be found here.
New threads in this forum are to be approved by a moderator before they are displayed.



Reply
 
Thread Tools
  #351    
Old February 5th, 2013 (04:40 PM). Edited February 5th, 2013 by VERGUNDAI.
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Heads up everyone, you can use kyledoves, and wesley FG's tiles in the Tileset editor, better to try with HGSS roms, because they have easier tree editing.

Quote originally posted by Chaos Rush:
No, I am not restarting DarkViolet. DarkViolet is still a GBA game, and it will remain that way for the time being. Me messing around with 4th Gen maps is just a "what if" kind of thing. Ideally, I would like DarkViolet to be a 4th Gen hack, or even a 5th Gen hack, but then it would never get completed.

DarkViolet will be finished as a FireRed hack, but that doesn't mean I won't work on a DS version afterwords (lol then it would be a remake of a remake), or even work on it secretly alongside the GBA one.

For the the time being, I will continue to experiment with DS hacking, but I won't tackle it full-on until DarkViolet on GBA is finished.
Yeah, DS Mapping is really complex, right now im just hex editing them, and playing around with building models.
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
  #352    
Old February 6th, 2013 (11:17 AM).
gatarda gatarda is offline
Half-PokéGod
 
Join Date: Oct 2012
Location: Netherlands
Age: 17
Gender: Male
Nature: Gentle
Posts: 46
Send a message via Yahoo to gatarda
Quote originally posted by xalien95:
With SDSME you'll be able to edit scripts, so battles with trainers.
Do you want to have triple battles things on 4th gen games? eheheh
We could try to bring the Skyarrow Bridge- or Castelia City camera angles in Gen IV.
__________________
The ones who still ask what they know, just go walk long on a short pier!
Reply With Quote
  #353    
Old February 6th, 2013 (11:33 AM).
xalien95's Avatar
xalien95 xalien95 is offline
Creator of Pkmn Omicron [ITA]
 
Join Date: Jan 2011
Location: Italy, Monopoly
Age: 19
Gender: Male
Posts: 76
Send a message via Skype™ to xalien95
Quote originally posted by gatarda:
We could try to bring the Skyarrow Bridge- or Castelia City camera angles in Gen IV.
I don't think it'll be possible. We should have a logic-based script editor to edit camera views.
You have to know that camera values are different between DP and HGSS.
Reply With Quote
  #354    
Old February 7th, 2013 (10:07 AM).
gatarda gatarda is offline
Half-PokéGod
 
Join Date: Oct 2012
Location: Netherlands
Age: 17
Gender: Male
Nature: Gentle
Posts: 46
Send a message via Yahoo to gatarda
Quote originally posted by xalien95:
I don't think it'll be possible. We should have a logic-based script editor to edit camera views.
You have to know that camera values are different between DP and HGSS.
We can change the scripts. If something is possible on Gen V, it will be also possible on Gen IV. The Nintendo DS just execute the scripts.
__________________
The ones who still ask what they know, just go walk long on a short pier!
Reply With Quote
  #355    
Old February 7th, 2013 (11:47 AM).
XxBestOnXx's Avatar
XxBestOnXx XxBestOnXx is offline
NDS Hacker/ Youtube Graphic
 
Join Date: Nov 2012
Location: Italy, Piemonte
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 8
No more news...
1 Month is passed
__________________
Hack 4 u
Reply With Quote
  #356    
Old February 7th, 2013 (03:05 PM).
Team Fail's Avatar
Team Fail Team Fail is offline
Dragon at heart
Platinum Tier
 
Join Date: May 2009
Age: 20
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 9,846
Quote originally posted by XxBestOnXx:
No more news...
1 Month is passed :P
He's still working on it. He's just not posting about updates yet.
__________________
| | | | |
PM | VM
PC Minecraft Bukkit Server Moderator

Do the best with whatever you can today.
Then tomorrow, you will have surely progressed.

Mario & Luigi: Dream Team - Dreamy Somnom Labyrinth
Reply With Quote
  #357    
Old February 12th, 2013 (03:32 AM).
xalien95's Avatar
xalien95 xalien95 is offline
Creator of Pkmn Omicron [ITA]
 
Join Date: Jan 2011
Location: Italy, Monopoly
Age: 19
Gender: Male
Posts: 76
Send a message via Skype™ to xalien95
When will be possibile to add and remove tilesets? There are two buttons in the tileset editor but at the moment they don't work. I really need those! *--*
Reply With Quote
  #358    
Old February 12th, 2013 (04:28 AM).
Spiky-Eared Pichu's Avatar
Spiky-Eared Pichu Spiky-Eared Pichu is offline
NDS Hacker/Researcher
 
Join Date: Apr 2010
Location: Barcelona, Spain
Age: 20
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 253
Send a message via Windows Live Messenger to Spiky-Eared Pichu Send a message via Skype™ to Spiky-Eared Pichu
Quote originally posted by xalien95:
When will be possibile to add and remove tilesets? There are two buttons in the tileset editor but at the moment they don't work. I really need those! *--*
The tileset number isn't something that depends on the amount of files in a NARC, like trainers or maps, but on an internal value hardcoded in the game's code. I haven't been able to find it yet, that's why the feature doesn't work.

However, I have great news for you. DPPt scripts are done 100%, and now I'm fighting a bit with HGSS'. Even if they are all games of the same generation, many commands change between versions, so I've been forced to two separate parsers. I'd say HGSS scripts are 60%, but I can't confirm it, because sometimes fixing a command breaks a working one. It's really hard to get everything working properly.
__________________
"Hacking has no limits. Don't try anything, DO IT!"

Jump into DS hacking with SDSME!


Beta 2 available!!


Reply With Quote
  #359    
Old February 12th, 2013 (05:45 AM).
xalien95's Avatar
xalien95 xalien95 is offline
Creator of Pkmn Omicron [ITA]
 
Join Date: Jan 2011
Location: Italy, Monopoly
Age: 19
Gender: Male
Posts: 76
Send a message via Skype™ to xalien95
I hate this error XD
I don't know how to solve in the right way.

Code:
[2013-02-12 T14:43:53]
Warning: No material on node "Model"
Warning: No material on node "polygon1_p"
Warning: No material on node "default_gr"
Warning: No material on node "polygon10_"
Warning: No material on node "default_01"
Warning: No material on node "polygon8_p"
Warning: No material on node "default_02"
Warning: No material on node "polygon12_"
Warning: No material on node "default_03"
Warning: No material on node "polygon3_p"
Warning: No material on node "default_04"
Warning: No material on node "polygon9_p"
Warning: No material on node "default_05"
Warning: No material on node "polygon11_"
Warning: No material on node "polygon17_"
Warning: No material on node "default_07"
Warning: No material on node "polygon4_p"
Warning: No material on node "default_08"
Warning: No material on node "polygon5_p"
Warning: No material on node "default_09"
Warning: No material on node "polygon15_"
Warning: No material on node "polygon14_"
Warning: No material on node "default_11"
Warning: No material on node "polygon16_"
Warning: No material on node "default_12"
Warning: No material on node "polygon13_"
Warning: No material on node "default_13"
Warning: No material on node "polygon2_p"
Warning: No material on node "default_14"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass01_"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "cliff1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower01"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_d"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "slope1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "fence_b1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower2"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_g"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_u"
Warning: The number of matrices for displaying this model is over 31. 193
Reply With Quote
  #360    
Old February 13th, 2013 (09:02 PM). Edited February 13th, 2013 by VERGUNDAI.
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Quote originally posted by Spiky-Eared Pichu:
The tileset number isn't something that depends on the amount of files in a NARC, like trainers or maps, but on an internal value hardcoded in the game's code. I haven't been able to find it yet, that's why the feature doesn't work.

However, I have great news for you. DPPt scripts are done 100%, and now I'm fighting a bit with HGSS'. Even if they are all games of the same generation, many commands change between versions, so I've been forced to two separate parsers. I'd say HGSS scripts are 60%, but I can't confirm it, because sometimes fixing a command breaks a working one. It's really hard to get everything working properly.

That's true, but hey keep up the goodwork!

Quote originally posted by xalien95:
I hate this error XD
I don't know how to solve in the right way.

Code:
[2013-02-12 T14:43:53]
Warning: No material on node "Model"
Warning: No material on node "polygon1_p"
Warning: No material on node "default_gr"
Warning: No material on node "polygon10_"
Warning: No material on node "default_01"
Warning: No material on node "polygon8_p"
Warning: No material on node "default_02"
Warning: No material on node "polygon12_"
Warning: No material on node "default_03"
Warning: No material on node "polygon3_p"
Warning: No material on node "default_04"
Warning: No material on node "polygon9_p"
Warning: No material on node "default_05"
Warning: No material on node "polygon11_"
Warning: No material on node "polygon17_"
Warning: No material on node "default_07"
Warning: No material on node "polygon4_p"
Warning: No material on node "default_08"
Warning: No material on node "polygon5_p"
Warning: No material on node "default_09"
Warning: No material on node "polygon15_"
Warning: No material on node "polygon14_"
Warning: No material on node "default_11"
Warning: No material on node "polygon16_"
Warning: No material on node "default_12"
Warning: No material on node "polygon13_"
Warning: No material on node "default_13"
Warning: No material on node "polygon2_p"
Warning: No material on node "default_14"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass01_"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "cliff1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower01"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_d"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "slope1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "fence_b1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower2"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_g"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_u"
Warning: The number of matrices for displaying this model is over 31. 193
Umm... are you using 3DS Max 6?
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
  #361    
Old February 13th, 2013 (09:59 PM).
xalien95's Avatar
xalien95 xalien95 is offline
Creator of Pkmn Omicron [ITA]
 
Join Date: Jan 2011
Location: Italy, Monopoly
Age: 19
Gender: Male
Posts: 76
Send a message via Skype™ to xalien95
Quote originally posted by VERGUNDAI:
Umm... are you using 3DS Max 6?
I'm using 3DS Max 8
I've done the model in blender from scratch and then I textured it in Blender.
Reply With Quote
  #362    
Old February 14th, 2013 (12:46 PM).
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Quote originally posted by xalien95:
I'm using 3DS Max 8
I've done the model in blender from scratch and then I textured it in Blender.
If your using the tools from PlatinumLucario's torrent then there is a Nitro plugin for Photoshop which can turn the textures on your model into 16 colors nitro form. ( this will help some of the other warnings.)
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
  #363    
Old February 14th, 2013 (01:37 PM).
Platinum Lucario's Avatar
Platinum Lucario Platinum Lucario is offline
The Legendary Master of Light!
Crystal Tier
 
Join Date: Jan 2008
Location: Warrnambool, Victoria, Australia.
Age: 22
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 1,519
Quote originally posted by xalien95:
I hate this error XD
I don't know how to solve in the right way.

Code:
[2013-02-12 T14:43:53]
Warning: No material on node "Model"
Warning: No material on node "polygon1_p"
Warning: No material on node "default_gr"
Warning: No material on node "polygon10_"
Warning: No material on node "default_01"
Warning: No material on node "polygon8_p"
Warning: No material on node "default_02"
Warning: No material on node "polygon12_"
Warning: No material on node "default_03"
Warning: No material on node "polygon3_p"
Warning: No material on node "default_04"
Warning: No material on node "polygon9_p"
Warning: No material on node "default_05"
Warning: No material on node "polygon11_"
Warning: No material on node "polygon17_"
Warning: No material on node "default_07"
Warning: No material on node "polygon4_p"
Warning: No material on node "default_08"
Warning: No material on node "polygon5_p"
Warning: No material on node "default_09"
Warning: No material on node "polygon15_"
Warning: No material on node "polygon14_"
Warning: No material on node "default_11"
Warning: No material on node "polygon16_"
Warning: No material on node "default_12"
Warning: No material on node "polygon13_"
Warning: No material on node "default_13"
Warning: No material on node "polygon2_p"
Warning: No material on node "default_14"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass01_"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "cliff1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower01"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_d"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "slope1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "fence_b1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "flower2"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "road1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "grass1"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_r"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "wall01_g"
Warning: Exported material is not NITRO standard or NITRO morpher and will be set to default parameters: "tree01_u"
Warning: The number of matrices for displaying this model is over 31. 193
The Warning message pretty much tells you what is wrong. It's simply because the materials on the objects is not set to NITRO Standard, it must be set to NITRO Standard in order to work. ;)

To change it, click the Materials button, click where it says "Standard" and in the list you should find "NITRO Standard", select that and then after that... select Bitmap and use the picture you'd like to use to assign to the Material. Make sure that the Show Materials button is selected so you can see it.
__________________
[Platinum Lucario's Signature]
Researching the NDS ROMs...

sure does feel like a brand new adventure!

I'm gradually learning to use Microsoft Visual Studio!

Always focus on the present, best thing to do! Never look back into the past and never worry about anything bad of the future!
Reply With Quote
  #364    
Old February 14th, 2013 (10:52 PM).
Team Fail's Avatar
Team Fail Team Fail is offline
Dragon at heart
Platinum Tier
 
Join Date: May 2009
Age: 20
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 9,846
Quote originally posted by xalien95:
I'm using 3DS Max 8 :S
You should use 3DS Max 6, which is what the plugins were developed for. If you use a plugin with a different version than it was made for will break some parts of the plugin, or the plugin simply will not work at all.
__________________
| | | | |
PM | VM
PC Minecraft Bukkit Server Moderator

Do the best with whatever you can today.
Then tomorrow, you will have surely progressed.

Mario & Luigi: Dream Team - Dreamy Somnom Labyrinth
Reply With Quote
  #365    
Old February 15th, 2013 (03:32 AM).
GoGoJJTech's Avatar
GoGoJJTech GoGoJJTech is offline
http://GoGoJJTech.com (WIP!)
Silver Tier
 
Join Date: Nov 2012
Location: Earth
Age: 16
Gender: Female
Nature: Jolly
Posts: 2,002
I'm getting the same error as tajaros
Im using xp also.

The tool itself opens.
Then I click open
go to my rom and it says the error tajaros got and it closes itself
Its not just one but it happens to hg,ss,pt,d,p
__________________
I believe in Jesus Christ my Savior. If you do too, and aren't scared to admit it, then copy and paste this into your signature.
The HGSS Music Patch - The BW/2 Music Patch - Mega-Huge Sappy Tutorial
Romhack.me Profile - Pokecommunity Profile - Pokemonhackersonline Profile - Youtube Channel

Join us in the romhacking chat
Pokémon Platinum Red and Blue
Reply With Quote
  #366    
Old February 15th, 2013 (04:32 PM).
Platinum Lucario's Avatar
Platinum Lucario Platinum Lucario is offline
The Legendary Master of Light!
Crystal Tier
 
Join Date: Jan 2008
Location: Warrnambool, Victoria, Australia.
Age: 22
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 1,519
Quote originally posted by gogojjtech:
I'm getting the same error as tajaros
Im using xp also.

The tool itself opens.
Then I click open
go to my rom and it says the error tajaros got and it closes itself
Its not just one but it happens to hg,ss,pt,d,p
This is simply because you haven't got the .NET Framework installed. You need to install every version of .NET Framework prior to 4.0 then install .NET Framework 4.0, otherwise the application won't open at all. ;)

You can download the .NET Framework versions from the Microsoft website.
__________________
[Platinum Lucario's Signature]
Researching the NDS ROMs...

sure does feel like a brand new adventure!

I'm gradually learning to use Microsoft Visual Studio!

Always focus on the present, best thing to do! Never look back into the past and never worry about anything bad of the future!
Reply With Quote
  #367    
Old February 15th, 2013 (06:55 PM).
Team Fail's Avatar
Team Fail Team Fail is offline
Dragon at heart
Platinum Tier
 
Join Date: May 2009
Age: 20
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 9,846
Quote originally posted by PokémonShinySilver:
This is simply because you haven't got the .NET Framework installed. You need to install every version of .NET Framework prior to 4.0 then install .NET Framework 4.0, otherwise the application won't open at all. ;)

You can download the .NET Framework versions from the Microsoft website.
You don't have to install any previous versions. Just get 4.0 and you're good to go.
__________________
| | | | |
PM | VM
PC Minecraft Bukkit Server Moderator

Do the best with whatever you can today.
Then tomorrow, you will have surely progressed.

Mario & Luigi: Dream Team - Dreamy Somnom Labyrinth
Reply With Quote
  #368    
Old February 16th, 2013 (02:45 AM).
Nikolai Fox's Avatar
Nikolai Fox Nikolai Fox is offline
 
Join Date: Mar 2010
Gender: Male
Posts: 199
Any word on a release date with the script editor Spiky? Been eagerly watching this thread as I've been looking forward to proper script editing in HG/SS for ever.

Also, will this map editor be like Gen 3, where you can make new areas just by placing tiles, or do all new maps have to be made in a 3d model editor?
Reply With Quote
  #369    
Old February 16th, 2013 (08:34 AM).
Platinum Lucario's Avatar
Platinum Lucario Platinum Lucario is offline
The Legendary Master of Light!
Crystal Tier
 
Join Date: Jan 2008
Location: Warrnambool, Victoria, Australia.
Age: 22
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 1,519
Quote originally posted by Nikolai Fox:
Also, will this map editor be like Gen 3, where you can make new areas just by placing tiles, or do all new maps have to be made in a 3d model editor?
Well, to put it mildly... the only thing that works in the same way as Generation III is the movement permissions, where they have square-by-square movement, as for maps... you have to create the maps through an object editing program, I'd recommend using 3ds Max 6, 7 or 8 with the Nitro plugin, or even Maya 7 with the Nitro plugin for Maya 7. 'Cause you see... the game uses 3D models, unlike the games on the GBA where they just used only parts of textures to create maps.
__________________
[Platinum Lucario's Signature]
Researching the NDS ROMs...

sure does feel like a brand new adventure!

I'm gradually learning to use Microsoft Visual Studio!

Always focus on the present, best thing to do! Never look back into the past and never worry about anything bad of the future!
Reply With Quote
  #370    
Old February 17th, 2013 (01:03 AM).
Pokewiz000's Avatar
Pokewiz000 Pokewiz000 is offline
Chinese Translator / Hacker
 
Join Date: Aug 2011
Location: China
Gender: Male
Posts: 10
Why not support chinese? I can help mack it...
Reply With Quote
  #371    
Old February 17th, 2013 (10:57 PM).
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Quote originally posted by Pokewiz000:
Why not support chinese? I can help mack it...
Yea, I thought about that too, if you can help then maybe Spiky will give you the files that needs to be edited.
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
  #372    
Old February 17th, 2013 (11:42 PM).
Pokewiz000's Avatar
Pokewiz000 Pokewiz000 is offline
Chinese Translator / Hacker
 
Join Date: Aug 2011
Location: China
Gender: Male
Posts: 10
Quote originally posted by VERGUNDAI:
Yea, I thought about that too, if you can help then maybe Spiky will give you the files that needs to be edited.
Yes, Spiky give me the Translation Files I need
Reply With Quote
  #373    
Old February 18th, 2013 (10:51 AM).
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Quote originally posted by Pokewiz000:
Yes, Spiky give me the Translation Files I need
Was there a chinese release of Pokemon Diamond and Pearl?

I was only able to find Japanese and Korean...
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
  #374    
Old February 18th, 2013 (01:42 PM).
Platinum Lucario's Avatar
Platinum Lucario Platinum Lucario is offline
The Legendary Master of Light!
Crystal Tier
 
Join Date: Jan 2008
Location: Warrnambool, Victoria, Australia.
Age: 22
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 1,519
Quote originally posted by VERGUNDAI:
Was there a chinese release of Pokemon Diamond and Pearl?

I was only able to find Japanese and Korean...
I don't think so, a very few Nintendo DS games were ever released under the iQue brand. But yeah, it would be great if this tool had Chinese support, then people could also make their own localizations of the games.
__________________
[Platinum Lucario's Signature]
Researching the NDS ROMs...

sure does feel like a brand new adventure!

I'm gradually learning to use Microsoft Visual Studio!

Always focus on the present, best thing to do! Never look back into the past and never worry about anything bad of the future!
Reply With Quote
  #375    
Old February 18th, 2013 (06:47 PM).
VERGUNDAI's Avatar
VERGUNDAI VERGUNDAI is offline
RomHacker, Unity 3D Maker
 
Join Date: Dec 2009
Location: Pokemon Universe :)
Age: 18
Gender: Male
Nature: Quiet
Posts: 109
Here is an update for Littleroot Town by me:

but for some reason other maps i insert has a different height level. I wonder if it's because of the terrain editor.
__________________
Vergundai_ace_gailon
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are UTC -8. The time now is 05:57 AM.