The PokéCommunity Forums  

Go Back   The PokéCommunity Forums > Entertainment & Hobbies > Technology & Internet
Sign Up Rules/FAQ Live Battle Blogs Mark Forums Read

Notices

Technology & Internet The place to go for all things tech and internet. Share a funny YouTube video or meme, discover the latest useful apps, or just get some free tech support.


Reply
 
Thread Tools
  #1    
Old June 11th, 2013, 03:22 PM
Kyrul's Avatar
Kyrul
Long Live The Note
Community Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Location: Missouri
Age: 21
Gender: Male
Nature: Hasty
I'm having a problem that I never seen before.
All of my audio drivers seem to have failed and whenever I try to view videos online it will just loop the first 2 seconds of the video over and over again.
This happened a few hours after updating adobe flash, though I doubt that had anything to do with it.

Restarting didn't help, so I tried to restore a backup image from a few days ago. Still says "No Audio Output Device is installed." and it still loops any internet video.Does anybody have any clue to what's going on?
__________________
Reply With Quote
  #2    
Old June 11th, 2013, 04:46 PM
Zach's Avatar
Zach
Sniiiii~
 
Join Date: Mar 2010
Location: Florida
Age: 19
Gender: Male
Nature: Jolly
This may not seem like much help at first, but...

what is the make/model of your soundcard?
is the soundcard an external (PCI) or integrated soundcard?
does the soundcard show up in your system's BiOS?

And if so, are your system's soundcard drivers up to date?
__________________
moderator #tradecorner Showdown!
Cadance Endless Pepperton
skyluigi2 Nolafus
Fairy
Reply With Quote
  #3    
Old June 19th, 2013, 01:59 AM
ChloeMarc's Avatar
ChloeMarc
Unhatched Egg
 
Join Date: Jun 2013
Gender: Female
Had the same issue and would like to share what I found to solve it. Instead of restoring with an image, try to restore it to a previous date (ideal one would be a date before you installed adobe flash). Ensure that you PC recognises the audio device. Download the updated version of the driver using driver easy. Install it.
__________________
Womens havaianas flip flops
Reply With Quote
  #4    
Old June 19th, 2013, 07:34 PM
Pichu2Pikachu2Raichu's Avatar
Pichu2Pikachu2Raichu
Yep, that's me
Community Supporter Tier 1
 
Join Date: Mar 2013
Location: Hastings, New Zealand
Age: 24
Nature: Naughty
Get a program called CPU-Z

After you install it there is a tab for your motherboard info

Google the model of the motherboard with "Audio Drivers" after it.

Works every time for me!! But you might have to search for an hour or so.
__________________

Pichu2Pikachu2Raichu
My favorite evolution series

Kiwi Land|Thunder Bolt Forums|ProBoards After Dark|New Zealand


Reply With Quote
  #5    
Old July 9th, 2013, 05:51 AM
KacyCrawford
 
Join Date: Jul 2013
Gender: Female
You can still downlaod the drivers and try installing it again
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Minimum Characters Per Post: 25



All times are UTC -8. The time now is 11:04 AM.


Style by Nymphadora, artwork by Sa-Dui.
Like our Facebook Page Follow us on Twitter © 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com.
Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com.
PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator.