The PokéCommunity Forums  

Go Back   The PokéCommunity Forums > ROM Hacking > Tools, Tutorials & Resources
Sign Up Rules/FAQ Live Battle Blogs Mark Forums Read

Notices

Tools, Tutorials & Resources Various tools to help you develop your hacks can be found here.
New threads in this forum are to be approved by a moderator before they are displayed.


Advertise here

Closed Thread
 
Thread Tools
  #101    
Old July 22nd, 2008, 08:54 PM
robny12
Beginning Trainer
 
Join Date: Jul 2008
Location: new york baby
Gender:
Nature: Brave

Advertise here
sooo poketscript is da same as advance map? like what the numbers represent in advance map do they represent the same thing in poketscript? oh yea and what do you choose in poketscript to add a script to the rom? ,encode,decode,database,source decode? tell me what each thing does plz i aint no noob i understand everything in advance map warps and all but jus poketscript
  #102    
Old July 29th, 2008, 06:59 AM
Bishopk's Avatar
Bishopk
meow :)
 
Join Date: May 2007
Location: CO
Gender: Male
Nature: Hardy
Let's see if I can answer these questions.
Quote:
Originally Posted by dragonfyre173 View Post
Please help me (Don't worry, it's about AdvanceMap)
I have a couple probs:

1) Even though I selected English, the few menus are German
2) Most of the menus say stuff like [11 Menue].
3) I don't even know what I'm doing because there is no meaningful text that I understand. Every dropdown menu is like [112 Menue] and so on.
Please, how do I fix this?
Settings > Languages > English
I've had to do this every time I restarted A-Map.

Quote:
Originally Posted by IceCharizard View Post
Quote:
Originally Posted by P0tat0eboy View Post
Hello,

I was just making my own little hack for my Leaf Green, and so I made a new map, easy. I made the warps, works perfectly. So I had put legendary pokemon in my new map, works fine.

I TRIED to hide Master Balls, Rare Candies and Nuggets... Did not work as well.
Any help would be appreciated =)
If you want them invisible: Create a signpost and then select 'Hidden Item'. Now you just have to choose Master Balls, Nuggets and Rare Candies

If you want them to be inside Pokeballs, script of copy an offset from somewhere else
Inside Pokéballs:
Create a person event, and use sprite 92 as the image of the Pokéball. Make the event so it will give you the item.


Sorry, I can't really help with any of the other questions.
__________________
{IVCALC Lite 1.31}
{IVCALC 3.0}
˙ʎʇıןɐǝɹ oʇ ǝʌɐןs ɐ ǝɯoɔǝq ʇ,uop
(Preferred) Pearl: 3651-8559-8001
Platinum: 1290-6232-5116
PBR: 0688-3287-1225
  #103    
Old July 30th, 2008, 09:37 AM
alexk1995's Avatar
alexk1995
Beginning Trainer
 
Join Date: Jul 2008
Location: in a bucket
Age: 19
Gender:
Nature: Modest
i think it would help to put screenies
__________________
+rep if you love unicorns
  #104    
Old August 2nd, 2008, 06:02 PM
Tom1057
Beginning Trainer
 
Join Date: Aug 2008
Gender:
this is off topic but i cant find the answer anywere when i go on events then choose a sprite and go on open script it says no script editor defined but i have advanced text what should i do
  #105    
Old August 7th, 2008, 03:27 PM
Iken's Avatar
Iken
The OTHER other white meat.
 
Join Date: Aug 2008
Location: O'er Yonder.
Age: 23
Gender:
Nature: Calm
Well quick question.

-Is there an undo button or hotkey? i'm getting a bit frusterated "

please an thankyou
  #106    
Old August 7th, 2008, 05:11 PM
Bishopk's Avatar
Bishopk
meow :)
 
Join Date: May 2007
Location: CO
Gender: Male
Nature: Hardy
Quote:
Originally Posted by Tom1057 View Post
this is off topic but i cant find the answer anywere when i go on events then choose a sprite and go on open script it says no script editor defined but i have advanced text what should i do
In Settings, click Choose Script Editor and select your script editor. Advance Text is not a script editor, it only changes the words trainers say.
For a script editor, I would suggest PKSV

Quote:
Originally Posted by Iken View Post
Well quick question.

-Is there an undo button or hotkey? i'm getting a bit frusterated "

please an thankyou
No You just need to be careful with the mapping. Ctrl-Z goes to the events tab, for some reason.
__________________
{IVCALC Lite 1.31}
{IVCALC 3.0}
˙ʎʇıןɐǝɹ oʇ ǝʌɐןs ɐ ǝɯoɔǝq ʇ,uop
(Preferred) Pearl: 3651-8559-8001
Platinum: 1290-6232-5116
PBR: 0688-3287-1225
  #107    
Old August 8th, 2008, 12:18 PM
TitanT30
Beginning Trainer
 
Join Date: Aug 2008
Gender:
How come when I try to do warps I can go into the house, but when I come out it takes me out to the middle of the city, not outside of the entrance of the same house. Also sometimes it won't let me come out. How do I fix that?
  #108    
Old August 8th, 2008, 01:06 PM
Bishopk's Avatar
Bishopk
meow :)
 
Join Date: May 2007
Location: CO
Gender: Male
Nature: Hardy
Quote:
Originally Posted by TitanT30 View Post
How come when I try to do warps I can go into the house, but when I come out it takes me out to the middle of the city, not outside of the entrance of the same house. Also sometimes it won't let me come out. How do I fix that?
Make sure the warp you're linking to is:
a) the right warp. You can select which warp to go to, it will be numbered.
b) in the right place. Move it, if necessary.
__________________
{IVCALC Lite 1.31}
{IVCALC 3.0}
˙ʎʇıןɐǝɹ oʇ ǝʌɐןs ɐ ǝɯoɔǝq ʇ,uop
(Preferred) Pearl: 3651-8559-8001
Platinum: 1290-6232-5116
PBR: 0688-3287-1225
  #109    
Old August 14th, 2008, 05:22 PM
V.L.'s Avatar
V.L.
The site's biggest noob
 
Join Date: Aug 2008
Location: CANADA!
Gender:
Nature: Quirky
Send a message via Windows Live Messenger to V.L. Send a message via Skype™ to V.L.
I'm trying to add an event, and I can't. I've done it before, so I don't know why I can't now. Any suggestions?
__________________
*is a noob here*

Well, this signature blatantly sucks. It'll be better someday, I swear.


  #110    
Old August 21st, 2008, 09:37 AM
litium's Avatar
litium
Beginning Trainer
 
Join Date: Dec 2007
Does anyone knows how to insert new names on Advanced Map, or any other way to insert new names?.
__________________
I Support:




Litium~

  #111    
Old August 21st, 2008, 09:49 AM
fleek's Avatar
fleek
Fleekinator
 
Join Date: May 2008
Location: Over there
Age: 23
Gender:
Nature: Modest
Quote:
Originally Posted by litium View Post
Does anyone knows how to insert new names on Advanced Map, or any other way to insert new names?.
If you mean, change map names, I can help.

Go to HEADER, and then you'll see the name of the town/route/city at the top. Simply delete, and retype the name you want above the "Change Name" Button, and it will be renamed.
__________________
This signature has been disabled.
No spoilers allowed in signature.
Please review and fix the issues by reading the signature rules.

You must edit it to meet the limits set by the rules before you may remove the [sig-reason] code from your signature. Removing this tag will re-enable it.

Do not remove the tag until you fix the issues in your signature. You may be infracted for removing this tag if you do not fix the specified issues. Do not use this tag for decoration purposes.
  #112    
Old September 8th, 2008, 03:11 PM
FlameShocker's Avatar
FlameShocker
C++/ASM Programmer
 
Join Date: Aug 2008
Location: Location: United States
Age: 20
Gender: Male
Nature: Hasty
...how map connections work (actually, I just need to know how offsets work with map connections)? If you have an answer, please send me a PM.
__________________
Occasionally I do things related to ROM hacking, especially assembly stuffs.
  #113    
Old September 20th, 2008, 10:34 PM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Ok, I have a problem with renaming maps.

This is my problem:

I am using Fire Red. The ROM is completely compatible with all the hacking software. It works great in Advance Map. But, when I make a new bank, the maps take on other names.
That is, I was editing the Indigo Plateau map last. I save it and then go and make a new bank. Any new maps I make in it will then have the name Indigo Plateau.
If I change that in the header, though, it changes the name of the main Indigo Plateau as well - they're somehow connected. Is there a way to seperate them so I can have different names or at least give them different names?
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!

  #114    
Old September 21st, 2008, 09:24 AM
knook's Avatar
knook
Standing on the Sun
 
Join Date: Sep 2008
Location: England
Age: 21
Gender: Male
Nature: Relaxed
Everytime I try to add a scipt (I'm using Trainer Editor to make the scripts) It says "No script editor defined"
  #115    
Old September 21st, 2008, 03:04 PM
Narcissus Secret's Avatar
Narcissus Secret
Donator Tier 2
 
Join Date: Sep 2008
Location: Mm.. I forget.
Age: 18
Gender: Male
Nature: Bold
Send a message via Skype™ to Narcissus Secret
I need help Inserting New Maps... Everytime i Try to insert one it Links itself to Little Root... i dont want it linked to that... How do i change that?
__________________
The Script is the ****!
  #116    
Old September 25th, 2008, 03:04 PM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Lostt, I have the same problem. It seems to link to the previous map you were in. You can remoe all linked warps and scripts etc. but changing the name changes both so they're still in some way linked.

Quote:
Originally Posted by knook
Everytime I try to add a scipt (I'm using Trainer Editor to make the scripts) It says "No script editor defined"
You need to set your default script editor for AdvancedMap first. I recommend using Pokéscript as that is the best editor but since you use Notepad for that, you don't need to script edit in AdvancedMap. However, it's good to check your scripts still and you can change some existing ones so what you probably want is eXtreme Script Editor. Download it from Whack a Hack (google that if you're unsure of the website). Just go to Settings>Choose Script Editor in AdvancedMap, locate eXtreme Script Editor and you're done. If you want to use Trainer Editor, that's fine. Just do the same but choose Trainer Editor.

Now, for Pokéscript, you should be able to find a download somewhere on the Pokecommunity forums. If not, tell me and I'll send you a download link. Everyone complains about Version 1.2 but it works fine. You just need to save your notepad edited script in your "scripts" folder in your Pokescript folder (which is usually C:\Pokewitch but not necessarily. If the scripts folder doesn't exist, create one).

Hope this helps!
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!

  #117    
Old October 3rd, 2008, 06:35 PM
duturnocheese
Beginning Trainer
 
Join Date: Oct 2008
Ok, when I go to delete then save the connections to each map I get an Error:
"I/O error 131"
If anyone would be able to help I would greatly appreciate it.
  #118    
Old October 3rd, 2008, 06:46 PM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Well, I'm not exactly sure but deleting and re-downloading (I suggest from Whack-a-Hack) AdvanceMap should fix your problem.
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!

  #119    
Old November 20th, 2008, 08:22 AM
Korronensu's Avatar
Korronensu
Scrap Punk
 
Join Date: Nov 2008
Age: 24
Nature: Adamant
Send a message via AIM to Korronensu Send a message via Yahoo to Korronensu
Okay. I'm new to this whole thing, but I grew accustomed to Advance Map very quickly. There are three things that I can't get to work, though.

First, I cannot rename maps properly. I use the designated function in the header, and it does rename the map, but afterwards, the map is un-editable, and pretends not to exist as a map anymore. Specific help would be very appreciated.

Second, though I understand warps quite clearly now, I cannot get any warps to maps I inserted to work. I've been hammering at this problem for a day now, and would love if someone could tell me exactly how to get 100% original maps to work properly.

Lastly, I don't understand how to use the Person ID for Person Events. When trying to create new person events, I'm prone to copy-pasting the scripts, which seems to work, except for one thing... all of them become looping events. Example: In Veridian forest, I duplicated the person event that makes the pokeball with the antidote inside to the right side of the forest. Both existed, but the clone reappeared inifinitely if you just walked one step away from it. I want it to be a one-time event like the antidote it was cloned from, but it won't. Also, I can't get rock-smashable rocks to work. Any helps would be very appreicaited.

Thank you in advance.

Last edited by Korronensu; November 20th, 2008 at 08:30 AM.
  #120    
Old November 20th, 2008, 11:40 AM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Quote:
Originally Posted by Korronensu View Post
Okay. I'm new to this whole thing, but I grew accustomed to Advance Map very quickly. There are three things that I can't get to work, though.

1) First, I cannot rename maps properly. I use the designated function in the header, and it does rename the map, but afterwards, the map is un-editable, and pretends not to exist as a map anymore. Specific help would be very appreciated.

2) Second, though I understand warps quite clearly now, I cannot get any warps to maps I inserted to work. I've been hammering at this problem for a day now, and would love if someone could tell me exactly how to get 100% original maps to work properly.

3) Lastly, I don't understand how to use the Person ID for Person Events. When trying to create new person events, I'm prone to copy-pasting the scripts, which seems to work, except for one thing... all of them become looping events. Example: In Veridian forest, I duplicated the person event that makes the pokeball with the antidote inside to the right side of the forest. Both existed, but the clone reappeared inifinitely if you just walked one step away from it. I want it to be a one-time event like the antidote it was cloned from, but it won't. Also, I can't get rock-smashable rocks to work. Any helps would be very appreicaited.

Thank you in advance.
Okay dude, I'm not fantastic with AM but let's see if I can help you.

For the sake of it, I've numbered your entries so I can refer to them easily. I'm not very good with 3 (but I'll do some research and test things - I learn quickly so I should be able to help you there) but #2 is easy yet I know what you mean - it's tricky to start.

1) When you change the name, make sure to change the name on the left hand side but also select in the drop down box YOUR MAP. If you have cloned a map to start a new one, possibly that it branches off, you need to select that new map (make sure that you are working on the new map so it's in the right map bank to select it). I just answered my own question as I had problems with this and have just worked it out. Hopefully this is helpful.

2) Okay, so this is pretty simple. What you want to do is for each new warp you want in a map, click the up arrow on Number of Warps. Click Change events. Your new warp(s) will appear in the top left corner so drag them to where you want them (when you touch them, you warp).

Next off, you need to set where they go to. Let's get an example in here. Say I'm editing Fire Red and I want a warp from Indigo Plateau to Pallet Town. Now, I am warping from outside the Indigo Plateau Pokemon Center to outside my house in Pallet Town. You'll need to create a warp in both places, unless you don't want to warp back (in which case, you'd send the one from Indigo Plateau to an already existing warp in Pallet Town which would not take you back to Indigo Plateau because it's linked to something else).

What you do is, next to the maps you're warping to and from, you'll see a number in brackets in the format (x.x) and that's what you need. The first number is the map bank and the second number is the map. So Indigo Plateau for me is (3.9) and Pallet Town is (3.0). From the Indigo Plateau warp, I change Map Bank to 3 and leave Map on 0. Now you need to select which warp you are going to in Pallet Town. Switch to that map (saving changes - it should prompt you to do so) and find the warp you want it to link to. Do the same if it's a new one as what you're doing for the first one (in this example, Indigo Plateau). Once you've clicked on the warp, you'll see right at the top that it says Warp (for the event) and No:. No: is the number warp it is. Remember that, go back to your first warp and change To warp no to that number.

Now, this is the trickiest and stupidest part. Unless you edit code, sprites play a HUGE part in this. You have to use door sprites for the warp to work. So, start editing the map and use a door sprite, a cave door sprite or whatever. Check that it works and if it doesn't, get a better sprite. Obviously this is limited but if you can get into Pokescript, you may be able to do a lot more.

3) Ouch. I've got this one pretty easy but I can tell you now, this is quite complicated. I hope you're ready to do some downloading and careful editing. Before you start, BACK UP YOUR GAME IMMEDIATELY. If you stuff this up, you'll need to restore it to it's previous state or start again (I learnt the hard way - you should back up after every edit you do and write to the ROM and save EACH one. Don't overwrite your back-up each time).

Okay, you're going to need a few things. First of all, if you don't have it already, get eXtreme Script Editor. You can find it on Whack-a-Hack I believe but if you can't, go to pkmnhackersonline and their Tools section. I'm not going to paste the full URL so just Google it (they don't allow URLs, even for helping here.... Stupid).

Now, in Advanced Map, go to Settings>Choose Script Editor and XSE. Make your new person event - upping the number and clicking Change events.

Next, you'll need to download and install Pokescript. Go to pokehacks.dabomstew (not full URL again - just Google but it's pretty obvious what the ending of the URL is) and to their Downloads section. Get Pokescript there. Let it install to it's default. Find the default and I recommend copying the folder where it is installed and pasting a shortcut to it in your hack folder. Now, head on over to http://www.pokecommunity.com/showthr...t=91510&page=5 to get a tutorial on how to use Pokescript. Generally, you're looking at Giveitem Scripts which is used in the beginning tutorial to explain how it's done. at the moment however it doesn't hurt to read from beginning to end and isn't really that hard.
http://www.pokecommunity.com/showthr...t=81691&page=3 is the original page where IrishWitch (the creator of Pokescript) explains the whole lot and how to add it to a ROM.

Follow the instructions there in part 1. You really just want to look at 1.3 and 1.4 if you've looked at the other tutorial but the again, this is possibly a better tutorial all up. Simple stuff, really but it takes a few attempts to get it right hence why it's quite hard to start.

The reason I mentioned XSE is because you can use it later to open your scripts in Advanced Map and edit them so for example, if you have written a potion script into Advanced Map, you can select that event and open it's script. It'd open with XSE and then you can play around with it. For example, you could change the item from a Potion to a Super Potion by changing it's value. It may not be available any more so have a look around but in IrishWitch's thread that I linked you to above, there is a list of all the codes for different items etc.

Hope this helps.
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!


Last edited by Pokemon Professor; November 20th, 2008 at 12:12 PM.
  #121    
Old November 20th, 2008, 12:18 PM
Korronensu's Avatar
Korronensu
Scrap Punk
 
Join Date: Nov 2008
Age: 24
Nature: Adamant
Send a message via AIM to Korronensu Send a message via Yahoo to Korronensu
Thanks much. You answered questoin 1 perfectly, though you told me in #2 that which I already knew. It's just not working for maps I made myself. For now, I've tied my warps to the different Chambers of the Tanoby ruins to act as rooms for me, and edited those, but there are a limited number of those before I run out and HAVE to make new rooms. Knowing how to get new rooms recognized as part of the game is what is messing me up, I think.

Anyways, Thank you so much for your in-depth response. I shall await the answer to the third, though I am currently still hammering away at the problem myself.

Quote:
Originally Posted by Pokemon Professor View Post
Okay, you're going to need a few things. First of all, if you don't have it already, get eXtreme Script Editor.
Next, you'll need to download and install Pokescript.
I use PKSVUI... It's the only one I've tried that doesn't fry my brain when I look at it. Do you know how to do it with this?

Last edited by Korronensu; November 20th, 2008 at 12:22 PM. Reason: Your double post has been automatically merged.
  #122    
Old November 24th, 2008, 02:01 PM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Quote:
Originally Posted by Korronensu View Post
Thanks much. You answered questoin 1 perfectly, though you told me in #2 that which I already knew. It's just not working for maps I made myself. For now, I've tied my warps to the different Chambers of the Tanoby ruins to act as rooms for me, and edited those, but there are a limited number of those before I run out and HAVE to make new rooms. Knowing how to get new rooms recognized as part of the game is what is messing me up, I think.

Anyways, Thank you so much for your in-depth response. I shall await the answer to the third, though I am currently still hammering away at the problem myself.



I use PKSVUI... It's the only one I've tried that doesn't fry my brain when I look at it. Do you know how to do it with this?
No I don't but Pokéscript is actually really good to use so I recommend using it. Plenty of tutorials on it. I have to say though, #2, I explained everything. It works for me. It could be the fact that you're not using door sprites/tiles but I could be wrong.


I don't know if you've got #1 nailed because I'm still having trouble making new maps that aren't linked to previous maps because I can only select one of the pre-made maps in the left drop-down box and changing the name changes the name of that map name. I'm going crazy just trying to make brand new, completely blank and unlinked maps and I don't know how to delete maps or import them either. Wow. Maybe you could help me with that? Hahaha, it's crazy. I can't find any straight-up tutorials on it though...
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!

  #123    
Old November 27th, 2008, 12:29 PM
Aljam's Avatar
Aljam
Pierce the heavens
Community Supporter Tier 4
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Age: 20
Gender: Male
Nature: Modest
im pretty good at mapping but when i make connections and change tilesets then actually test the game and test the connection, i get weird bars when i go to the different map and when i go back, the original events from fr apear and im like wtf. also when i make a new cave i can warp in, but when i try to go out i can't . could ya help?
__________________
Paired with Druyii.
  #124    
Old November 27th, 2008, 02:05 PM
Pokemon Professor's Avatar
Pokemon Professor
~The Expert~
 
Join Date: Jul 2006
Location: Auckland, New Zealand
Gender:
Nature: Adamant
Send a message via Windows Live Messenger to Pokemon Professor
Quote:
Originally Posted by aljam View Post
im pretty good at mapping but when i make connections and change tilesets then actually test the game and test the connection, i get weird bars when i go to the different map and when i go back, the original events from fr apear and im like wtf. also when i make a new cave i can warp in, but when i try to go out i can't . could ya help?
The first thing... Yea, it's confusing. You should be able to just delete events though. Perhaps uncompiling the event's scripts in a script editor first such as XSE would help.

So far, with connections, only one of my maps has had a funny-looking tile when I move between two but when I come to the map with the funny tile from the other side that is connected, it is normal. Oh and I figured out creating maps. As far as I know, there is no way to make new map slots - you have to make a new map over top of an old one. I found that there are also lots of maps in there that aren't used. There's SEVII ISLAND maps #6-9 in Fire Red that aren't those actual maps - just tests or something that seem to have been left in. Also, when you create a new map and rename it, you need to select the drop-down box next to the name, choose the name of the map you're overwriting and then change the name. Else connections won't work properly. You have to save the map and then change the name though or you'll try changing the map and it'll ask you to save, then you go back in, change the name again and it works.

Confusing stuff.

The cave thing... Man, I have the same problem. I've even looked at other caves and copied how they work and my warp will not tale me back outside! I'm gonna try something else again later but... What a pain.
__________________
Want to get rich fast? Visit here to find out how! Don't sign up unreferred though or people will buy your account(s)! This is NO scam! Heaps of people use it, heaps of people love it and it really works!

  #125    
Old December 5th, 2008, 03:42 PM
pokemon hacker id's Avatar
pokemon hacker id
cute child
 
Join Date: Jul 2008
Location: ohio
Gender: Female
Nature: Gentle
Quick question how do you delete maps them self

like say I want to get rid of veridian city
Closed Thread
Quick Reply

Sponsored Links


Advertise here
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Minimum Characters Per Post: 25



All times are UTC -8. The time now is 04:44 AM.


Style by Nymphadora, artwork by Sa-Dui.
Like our Facebook Page Follow us on Twitter © 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com.
Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com.
PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator.