Go Back   The PokéCommunity Forums > Official Forums > Community Feedback & Support
Reload this Page New Problem: Randomly goes back to home page

Notices
For all updates, view the main page.

Community Feedback & Support This is the place for your concerns, praises or help relating to the PokéCommunity. Unsure of how to post a thread (though you should find out pretty quickly)? How do you get a blog? Maybe you don’t like a certain feature. Make a thread here and get responses from your fellow members and staff.



Reply
 
Thread Tools
  #1    
Old January 25th, 2014 (06:01 PM).
destinedjagold's Avatar
destinedjagold destinedjagold is offline
Oh Hai Thar~ 'ω'
Silver Tier
 
Join Date: May 2007
Location: Philippines
Gender: Male
Nature: Careful
Posts: 7,025
I am not sure if this is because of the theme I am using or after our names now have drop-down menus but, this problem happens so randomly.

Most of this randomness happens while I'm on my Control Panel. I click a thread to see a new post, I end up in PC's home page. Sometimes, I refresh my Control Panel, I end up in PC's home page. And sometimes, the Control Panel refreshes along with my tabbed 'Who's online' page, bringing my Control Panel back to the home page. =/

I'm currently using the [Let's Fly Together] theme, since it's an alright theme for my sensitive eyes. =/

edit: and then it just happened right after I clicked the Submit Thread button.
The page refreshes, throws me here, and then quickly throws me back to the home page.
What gives? >.>
__________________

3DS FC: 0061-1111-6462
TSV: 1364(X), 0790(OR)


Reply With Quote
  #2    
Old January 26th, 2014 (09:10 AM).
seeker's Avatar
seeker seeker is offline
adventure seeker
Platinum Tier
 
Join Date: Apr 2009
Location: Ireland
Age: 21
Posts: 10,639
Strange. I don't have an immediate answer for you, but I can say that it's unlikely to be an issue with PC. The way in which PC is coded shouldn't lead you around the forums in such a way, unless someone has fiddled with the back end in that way (again, I doubt it).

The only things I can suggest is that you try another theme that you like for a bit, try another browser, and/or log out and in again. It could easily be a browser issue though, browsers tend to have more bugs in terms of gateway connections than the actual sites do. So let us know if any of those things help.
__________________
<div style="background-image: url('http://i.imgur.com/bHlfm47.gif'); background-repeat: no-repeat; height: 245px; width: 600px; font-family: 'Dosis', 'Josefin Slab', 'Open Sans', sans-serif; font-weight: 200; font-size: 13px; letter-spacing: 1px; color: #282828; padding-top: 66px; padding-left:43px; text-align: left; line-height: 15px;">
<div style="font-size: 22px;">seeker</div>
<i class="fa fa-heart-o"></i> paired to <a href="http://www.pokecommunity.com/member.php?u=67003"><span class="usergroup-mod">adventure</span></a>
<i class="fa fa-code"></i> <div class="usergroup-admin">staff administrator</div>
on a leave of absence</div>
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are UTC -8. The time now is 08:05 AM.