The PokéCommunity Forums  

Go Back   The PokéCommunity Forums > ROM Hacking > Hacks Studio
Sign Up Rules/FAQ Live Battle Blogs Mark Forums Read

Notices

Hacks Studio Hacks Studio is the go-to destination for browsing our curated collection of ROM hacks, all made by PokéCommunity members! Patch, play and enjoy!
(Made a bit of progress on a ROM hack already? Post your projects in the Progressing Hacks forum!)
ROM Hacks are to subject to moderator approval before they are displayed.


Advertise here

Closed Thread
 
Thread Tools
  #76    
Old July 1st, 2008, 09:41 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed

Advertise here
Quote:
Originally Posted by EartNox View Post
Well I think it might be due to the ruby rom right not be "clean" becuse I have ran into that problem with roms before
Ok people since we cant learn to read than i am going to have to explain it...the ips patch DOES PATCH THE ROM FULLY you can try a bajillion roms wether they be clean, dirty, sparkled whatever...you have to go to bazzas freewebsite and ge the full rom there...thats why the intro doesnt work and the starter chooser screen freezes...the whole topaz game takes a lot of memory so the ips cannot patch a ruby rom fully...you need the rom that bazza gives out...since we cannot give direct links to sites conntaining roms, you will just have to use our cunnning expertice(if you have it)
to find bazzas site...

sorry for the harshness but it needs to be said
__________________





  #77    
Old July 2nd, 2008, 04:37 PM
GKS's Avatar
GKS
Retired Hacker
 
Join Date: Aug 2007
Gender: Male
Nature: Calm
This is a really cool looking hack, so this is the final version?
  #78    
Old July 2nd, 2008, 06:37 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed
Quote:
Originally Posted by G.K.S. View Post
This is a really cool looking hack, so this is the final version?
I played it all the way to the end, and the story events look complete...but as with every hack there still are a few errors

one i can think of is after a battle your sprite stays stuck at the top of the screen and you can only move in certain directions so you have to enter a building or fly somewhere to un-glitch it
__________________





  #79    
Old July 2nd, 2008, 11:58 PM
[HoN] Jereziah's Avatar
[HoN] Jereziah
Till DEATH do us part!
 
Join Date: Mar 2008
Location: Destiny Island
Age: 18
Gender: Male
Nature: Brave
The fakemon sprites is not working.....Its the sprite of team rocket(boy) with the colored changed..........
__________________
spoiler warning
The proceeding text contains a spoiler.
Plot and/or ending details follow containing information on League of Legends.

If you wanna play LoL click:
https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4bf10adbb6c1a


Play this game, if you like DotA.

  #80    
Old July 14th, 2008, 11:37 AM
bassgs 435's Avatar
bassgs 435
Beginning Trainer
 
Join Date: Jul 2008
where can i encounter humone?
  #81    
Old July 14th, 2008, 12:38 PM
FireEmblemTSS's Avatar
FireEmblemTSS
Beginning Trainer
 
Join Date: Mar 2008
Location: Are you stalking me?
Gender:
Nature: Quiet
Nice. I know that this is one of the only hacks where you work for the enemy. Congratulations on finishing!
__________________

http://i3.photobucket.com/albums/y93/New_zoo_York/PokemonMetallicIce.png


YouTube: FESacredStones
  #82    
Old July 14th, 2008, 01:14 PM
bassgs 435's Avatar
bassgs 435
Beginning Trainer
 
Join Date: Jul 2008
where can I encounter the pokemon number 386?
  #83    
Old July 23rd, 2008, 12:45 PM
Sportsmaniac1322's Avatar
Sportsmaniac1322
Beginning Trainer
 
Join Date: Apr 2008
Gender:
I would absolutely LOVE this game if it weren't for the fakemon. It's not that they're not cool, I just love the original pokemon and I think it would be even more realistic if they were still there. Could you maybe put up an alternate version without the fakemon? If you did this would definitely be one of, if not my favorite pokemon hack of all time!
__________________
My Supported hacks:

  #84    
Old July 23rd, 2008, 08:26 PM
senkettos's Avatar
senkettos
poke hacker
 
Join Date: Apr 2008
Location: kent city michagan
Gender:
Nature: Brave
It is one of my favorate pokemon
hack!the pokemon look great,along with everything else!
  #85    
Old July 25th, 2008, 07:31 PM
Skater4Your69
Beginning Trainer
 
Join Date: Jun 2008
Gender:
it won't let me play this? do you know why it is just a black screen?
  #86    
Old July 25th, 2008, 07:37 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed
Quote:
Originally Posted by Skater4Your69 View Post
it won't let me play this? do you know why it is just a black screen?

Read some of the previous posts(especialy mine) then read the Topic post. This has all be explained before.
__________________





  #87    
Old July 26th, 2008, 08:53 AM
Dio
Beginning Trainer
 
Join Date: Mar 2007
Nature: Adamant
The game rocks but i want to tell you about a strange glitch:
I downloaded the rom from the website it was working well until i saved and reopened the game..i was
at the point that am a little above the cycle road (i dont have a bike yet) and i had a double battle and closed the game.when i opened the game the character switched with another character that was on the same area as mine and the screen was "a little down" (it didnt show all the things) and when i talked to the character that i was before he didnt talk-of course.The screen went normal when i got to the hospital..But when i reached the same area that my character was before then he stopped and i was walking invisible and stuck between walls that didnt exist
I hope u understand what i am talking about...
  #88    
Old July 26th, 2008, 01:40 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed
Quote:
Originally Posted by Dio View Post
The game rocks but i want to tell you about a strange glitch:
I downloaded the rom from the website it was working well until i saved and reopened the game..i was
at the point that am a little above the cycle road (i dont have a bike yet) and i had a double battle and closed the game.when i opened the game the character switched with another character that was on the same area as mine and the screen was "a little down" (it didnt show all the things) and when i talked to the character that i was before he didnt talk-of course.The screen went normal when i got to the hospital..But when i reached the same area that my character was before then he stopped and i was walking invisible and stuck between walls that didnt exist
I hope u understand what i am talking about...
Yes this happens alot in some hacks, i think some data was overwritten somewhere...

But all you have to do is enter a building to fix it, and you may have to have the Walk through walls cheat handy.
__________________





  #89    
Old July 26th, 2008, 11:16 PM
Dio
Beginning Trainer
 
Join Date: Mar 2007
Nature: Adamant
Quote:
Originally Posted by khaosknight1 View Post
Yes this happens alot in some hacks, i think some data was overwritten somewhere...

But all you have to do is enter a building to fix it, and you may have to have the Walk through walls cheat handy.
Well that was weird.Anywa thx for the help! :)
  #90    
Old July 27th, 2008, 09:30 AM
Surinade's Avatar
Surinade
Pokémon ROM- Hacker
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Netherlands
Gender:
Send a message via Windows Live Messenger to Surinade
So the Team Rocket's hideout is just a house? Maybe you could use a warehouse.
Btw, I like that the truck is changed into a helicopter.
__________________


  #91    
Old August 1st, 2008, 10:02 PM
pandaemon
Beginning Trainer
 
Join Date: Jan 2008
Gender:
haha this game is sheer awesomeness! thanks bazza for making this youve done a great job! currently playing this on my psp. ive reached the 3rd gym and alls goin well and btw nice fakemon too. they dont have all the charm of the originalos ofcourse, but their still great on their own.

and LOL i had the charecter swap glitch and iw as like "WTF?!!!"
good thing i had saved before it so all i had to do was reload my game adn it was normal.
  #92    
Old August 1st, 2008, 10:58 PM
purepker480
Beginning Trainer
 
Join Date: Dec 2007
Gender:
When i patch it on my ruby and start playing the game it goes black after the screen that says game freak
2004 it doesnt get to the title. how do i fix?
__________________
Games i Support:




Please Click on the eggs to help them hatch.

Last edited by purepker480; August 2nd, 2008 at 07:59 PM.
  #93    
Old August 2nd, 2008, 02:30 PM
jinglin
Beginning Trainer
 
Join Date: Aug 2008
Gender:
Whoa, the website that was in your rom had strong support and fixed all the problems
I'll play your wicked awesome game after im done with quartz
  #94    
Old August 3rd, 2008, 06:52 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed
Quote:
Originally Posted by purepker480 View Post
When i patch it on my ruby and start playing the game it goes black after the screen that says game freak
2004 it doesnt get to the title. how do i fix?
this is something i posted a while back


Quote:
Originally Posted by khaosknight1 View Post
Ok people since we cant learn to read than i am going to have to explain it...the ips patch DOES PATCH THE ROM FULLY you can try a bajillion roms wether they be clean, dirty, sparkled whatever...you have to go to bazzas freewebsite and get the full rom there...thats why the intro doesnt work and the starter chooser screen freezes...the whole topaz game takes a lot of memory so the ips cannot patch a ruby rom fully...you need the rom that bazza gives out...since we cannot give direct links to sites conntaining roms, you will just have to use our cunnning expertice(if you have it)
to find bazzas site...

sorry for the harshness but it needs to be said
__________________






Last edited by KhaosKnight; August 3rd, 2008 at 09:19 PM.
  #95    
Old October 29th, 2008, 07:02 AM
bazzaroony's Avatar
bazzaroony
Pokemon Topaz Creator
 
Join Date: Apr 2007
Gender:
Nature: Adamant
Thanks KhaosKnight for explaining to every1 why ips doens't work...
Also on the topaz site there is the latest update and i have fixed the errors that you have found "KhaosKnight" (well i think i got them all!)

There is a new ips to download
  #96    
Old October 29th, 2008, 08:13 AM
WaterSplash's Avatar
WaterSplash
Common
 
Join Date: Jan 2008
Location: Wherever I am, I am
Age: 22
Gender: Male
Nature: Serious
Send a message via AIM to WaterSplash
All I have to say is Fire Red and Ruby Sprites don't mix. I really hope this game has a good storyline because the graphics are mediocre at best.
__________________

Berries Grow, Birds Fly, Sun Shines, and Brotha...I Splash People.
  #97    
Old October 31st, 2008, 05:27 AM
Vegeta™'s Avatar
Vegeta™
 
Join Date: Jul 2007
Location: London, UK
Age: 23
Gender: Male
Nature: Modest
All is great but you ruined it with the own created pokemons.
  #98    
Old November 1st, 2008, 04:42 PM
Sarcastic Prince's Avatar
Sarcastic Prince
Starting anew...
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kwun Tong Mountains
Age: 17
Gender: Male
Nature: Timid
Send a message via Skype™ to Sarcastic Prince
Quote:
Originally Posted by WaterSplash View Post
All I have to say is Fire Red and Ruby Sprites don't mix. I really hope this game has a good storyline because the graphics are mediocre at best.
FR and Ruby OW sprites can be mixed.

As long as the Ruby OW's palettes don't get messed up.

Quote:
Originally Posted by iPredator View Post
All is great but you ruined it with the own created pokemons.
Fakemon are fine.

As long that you don't show them off.
__________________
I am now an anime dubber, cover singer and a fan of anime. I can still apply as a translator and grammar corrector, though.
  #99    
Old November 1st, 2008, 06:55 PM
KhaosKnight's Avatar
KhaosKnight
The 1 and only Khaotic Hacker
 
Join Date: Dec 2007
Nature: Relaxed
Quote:
Originally Posted by bazzaroony View Post
Thanks KhaosKnight for explaining to every1 why ips doens't work...
Also on the topaz site there is the latest update and i have fixed the errors that you have found "KhaosKnight" (well i think i got them all!)

There is a new ips to download
Glad i could help Bazza. Now could you tell me how you fixed

"The major glitch that has been noticed by a few people, that sometimes your sprite switches to another character off the screen!"

I have been having the same problem in my hack and was wondering how you fixed it.
__________________





  #100    
Old November 1st, 2008, 07:04 PM
super arrow's Avatar
super arrow
Beginning Trainer
 
Join Date: Oct 2008
Location: Australia
Gender:
Nature: Bold
Dude this looks awesome ive always wanted to be on the bad side!
Closed Thread
Quick Reply

Sponsored Links


Advertise here
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Minimum Characters Per Post: 25



All times are UTC -8. The time now is 07:34 AM.


Style by Nymphadora, artwork by Sa-Dui.
Like our Facebook Page Follow us on Twitter © 2002 - 2014 The PokéCommunity™, pokecommunity.com.
Pokémon characters and images belong to The Pokémon Company International and Nintendo. This website is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo, Creatures, GAMEFREAK, The Pokémon Company or The Pokémon Company International. We just love Pokémon.
All forum styles, their images (unless noted otherwise) and site designs are © 2002 - 2014 The PokéCommunity / PokéCommunity.com.
PokéCommunity™ is a trademark of The PokéCommunity. All rights reserved. Sponsor advertisements do not imply our endorsement of that product or service. User generated content remains the property of its creator.