Go Back   The PokéCommunity Forums > Entertainment & Hobbies > Computers & Technology
Reload this Page Firefox Issue....

Notices
For all updates, view the main page.

Computers & Technology The place to go for all things tech and internet. Share a funny YouTube video or meme, discover the latest useful apps, or just get some free tech support.



Reply
 
Thread Tools
  #1    
Old July 15th, 2009 (11:30 AM).
Honest's Avatar
Honest Honest is offline
شكرا
Crystal Tier
 
Join Date: Sep 2008
Location: New York City
Age: 19
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 11,652
Send a message via Skype™ to Honest
Well, this happened a while ago, but I just got the screenshot a few minutes ago....


I upgraded to Firefox 3.5 about 5 months ago. Before, it worked fine.... after the upgrade, I got this screen:


Can anyone help me?
Reply With Quote
  #2    
Old July 15th, 2009 (11:34 AM).
.little monster's Avatar
.little monster .little monster is offline
Gold Tier
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ohio
Age: 22
Gender: Male
Posts: 4,291
Try uninstalling it then re-installing it. That usually works for me when that happens.
Reply With Quote
  #3    
Old July 15th, 2009 (11:35 AM).
seeker's Avatar
seeker seeker is offline
adventure seeker
Platinum Tier
 
Join Date: Apr 2009
Location: Ireland
Posts: 10,661
Well i just looked at your tray on the bottom right. Where there are to small monitor icons together (you connectivity) there should also be a small planet earth to show that you are connected to the internet. Are you sure you are checking you are properly connected before you open firefox? Did any of your security settings reset that would interfere with you router?
__________________

| | |
Reply With Quote
  #4    
Old July 15th, 2009 (11:36 AM).
processr's Avatar
processr processr is offline
Crystal Tier
 
Join Date: May 2005
Location: Southampton
Age: 22
Gender: Male
Posts: 1,608
Uh, you're not connected to the Internet in that screenshot. o.o See the icon showing two computers in your system tray? If there's no picture of the Earth in the same icon then you're not connected to the Internet.

Edit: Ooh, beaten by seconds by GavZ.
Reply With Quote
  #5    
Old July 15th, 2009 (06:18 PM).
Honest's Avatar
Honest Honest is offline
شكرا
Crystal Tier
 
Join Date: Sep 2008
Location: New York City
Age: 19
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 11,652
Send a message via Skype™ to Honest
Yeah....but how am I on Internet Explorer literally 5 seconds ago?
Reply With Quote
  #6    
Old July 15th, 2009 (06:23 PM).
Zet's Avatar
Zet Zet is offline
Platinum Tier
 
Join Date: Sep 2007
Location: Brisbane, Australia
Age: 25
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 7,588
uninstall firefox, run a registry cleaner, download and install the final FF 3.5 release, that should solve your problem.

Also @ GavZ and Get Innocuous! yesterday my vista laptop said I wasn't connected to a network/internet yet I could browse just fine, explanations? there is none because vista messes with your mind
Reply With Quote
  #7    
Old July 15th, 2009 (06:45 PM).
twocows's Avatar
twocows twocows is offline
Pretentious Intellectual Jerk
Gold Tier
 
Join Date: Mar 2009
Location: Michigan
Age: 24
Gender: Male
Nature: Lax
Posts: 4,049
Quote originally posted by Zet:
uninstall firefox, run a registry cleaner, download and install the final FF 3.5 release, that should solve your problem.

Also @ GavZ and Get Innocuous! yesterday my vista laptop said I wasn't connected to a network/internet yet I could browse just fine, explanations? there is none because vista messes with your mind
You may have not been on the internet and just browsing pages that were cached. Just sayin'.

As for a "registry cleaner," use CCleaner. There are others out there that work just as well, but Google will probably lead you to something malicious instead of something helpful in this case.
__________________
Doctors Without Borders: one of the few charity groups you can rely on to actually do real good in the world.

"The trouble with fighting for human freedom is that one spends most of one's time defending scoundrels. For it is against scoundrels that oppressive laws are first aimed, and oppression must be stopped at the beginning if it is to be stopped at all." - H. L. Mencken, unsourced

"There is a cult of ignorance in the United States, and there always has been. The strain of anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'"- Isaac Asimov, Column in Newsweek (21 January 1980) [source]
Reply With Quote
  #8    
Old July 15th, 2009 (07:37 PM).
Zet's Avatar
Zet Zet is offline
Platinum Tier
 
Join Date: Sep 2007
Location: Brisbane, Australia
Age: 25
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 7,588
Quote originally posted by twocows:
You may have not been on the internet and just browsing pages that were cached. Just sayin'.

As for a "registry cleaner," use CCleaner. There are others out there that work just as well, but Google will probably lead you to something malicious instead of something helpful in this case.
nope, I was connected to the internet, otherwise I couldn't have been on windows live messenger talking to friends and be able to make posts ;3
Reply With Quote
  #9    
Old July 16th, 2009 (02:49 AM).
Captain Fabio's Avatar
Captain Fabio Captain Fabio is offline
James Sunderland
Crystal Tier
 
Join Date: Apr 2006
Location: London, UK
Age: 25
Nature: Lax
Posts: 12,147
Quote originally posted by Zet:
nope, I was connected to the internet, otherwise I couldn't have been on windows live messenger talking to friends and be able to make posts ;3
It seems Vista, once again, decides to throw the normal rules out the window.

My guess would have been what GavZ said.
Maybe check your connection.

I can only actually surf the interwebs when earth is in between the two monitors. :/
Reply With Quote
  #10    
Old July 16th, 2009 (08:18 AM). Edited April 21st, 2010 by Melody.
Melody's Avatar
Melody Melody is offline
My Strong Resolve
Crystal Tier
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cuddling those close to me
Gender: Female
Nature: Gentle
Posts: 4,964
In Vista, if you don't see the connected icon in the tray, there IS NO CONNECTION to the internet present.
__________________
Reply With Quote
  #11    
Old July 16th, 2009 (04:54 PM).
Zet's Avatar
Zet Zet is offline
Platinum Tier
 
Join Date: Sep 2007
Location: Brisbane, Australia
Age: 25
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 7,588
Quote originally posted by Pachy:
In Vista, if you don't see the connected icon in the tray, there IS NO CONNECTION to the internet present.
false, I've used Vista a few times and the world didn't appear, yet I could browse the internet and talk online. I must be some super l337 hax0r if there has to be a world to use the internet
Reply With Quote
  #12    
Old July 16th, 2009 (05:27 PM).
Archer's Avatar
Archer Archer is offline
a.k.a: ethan.
Crystal Tier
 
Join Date: Oct 2006
Location: NSW, Australia
Nature: Modest
Posts: 3,955
Mozilla.com could have been down. Also, try running Firefox in Safe Mode, without plugins.
Reply With Quote
  #13    
Old July 17th, 2009 (06:14 AM).
as2 as2 is offline
 
Join Date: Apr 2009
Age: 25
Gender: Male
Posts: 54
Send a message via Windows Live Messenger to as2
Quote originally posted by Pachy:
In Vista, if you don't see the connected icon in the tray, there IS NO CONNECTION to the internet present.
The icon could just be hidden.. Like it is on the Vista systems I managed here!
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links

You may also like.. (Beta)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are UTC -8. The time now is 03:36 AM.