Go Back   The PokéCommunity Forums > Official Forums > Community Questions & Feedback

Notices
For all updates, view the main page.

Community Questions & Feedback This is the place for your concerns, praises or help relating to the PokéCommunity. Unsure of how to post a thread (though you should find out pretty quickly)? How do you get a blog? Maybe you don’t like a certain feature. Make a thread here and get responses from your fellow members and staff.



Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools
  #1    
Old August 23rd, 2012 (06:33 PM).
AdrianD's Avatar
AdrianD
Competitive Trainer
 
Join Date: May 2012
Location: Milwaukee, WI
Age: 27
Gender: Male
Nature: Serious
I fear that there is something wrong with my messaging. Ive messaged a few people and they reply with it saying it came in blank. Wondering who I need to talk to about this?
Reply With Quote
  #2    
Old August 23rd, 2012 (06:52 PM).
Honest's Avatar
Honest
ignore the whisper
 
Join Date: Sep 2008
Location: New York City
Age: 19
Gender: Male
Nature: Jolly
Send a message via Skype™ to Honest
Check your sent box. In the messages you sent, is there anything written, or is it also blank?
Reply With Quote
  #3    
Old August 23rd, 2012 (09:37 PM).
AdrianD's Avatar
AdrianD
Competitive Trainer
 
Join Date: May 2012
Location: Milwaukee, WI
Age: 27
Gender: Male
Nature: Serious
Quote originally posted by Bloodex:
Check your sent box. In the messages you sent, is there anything written, or is it also blank?
I dont have any sent messages
Reply With Quote
  #4    
Old September 14th, 2012 (08:38 PM).
AdrianD's Avatar
AdrianD
Competitive Trainer
 
Join Date: May 2012
Location: Milwaukee, WI
Age: 27
Gender: Male
Nature: Serious
I am still having issues with messages receiving and going out blank. Is there something that can be done about this?
Reply With Quote
  #5    
Old September 14th, 2012 (08:42 PM).
Zeruel X's Avatar
Zeruel X
Unhatched Egg
 
Join Date: Sep 2012
Gender: Male
How can i post my own topic or section on the forums?
Reply With Quote
  #6    
Old September 14th, 2012 (08:45 PM).
AdrianD's Avatar
AdrianD
Competitive Trainer
 
Join Date: May 2012
Location: Milwaukee, WI
Age: 27
Gender: Male
Nature: Serious
Quote originally posted by Zeruel X:
How can i post my own topic or section on the forums?

One thing way to ride my thread. gj. 2. Make sure you know which topic you think it belongs in then find the box in the upper left of all the threads that says 'New Thread'
Reply With Quote
  #7    
Old September 14th, 2012 (08:47 PM).
revere
Community Supporter
 
Join Date: Mar 2012
Nature: Relaxed
Hello Zereul, first off, there's a button for you to click in any forums you want to. This is it -->

Click it & you can create a new thread. Hope this helped.
Reply With Quote
  #8    
Old September 14th, 2012 (09:31 PM).
bobandbill's Avatar
bobandbill
Wahahahaha!
 
Join Date: Mar 2008
Location: Central Coast - Australia
Age: 23
Gender: Male
Nature: Jolly
Send a message via AIM to bobandbill
Please don't double post or go off-topic, guys.

Anyways, mind detailing what sort of messages you are trying to send to people? (PM or VM for instance)? Would probably be of more use to any staff that can check out that issue. More details the better on what you are trying/how.
__________________
Gym Leader Wattson wants to battle!
The cheerfully electrifying man!
Wahahahaha! Good things come to those who laugh!
Newest article: Gym Reviews: Hoenn!
ORAS Staff Collab 2014
Reply With Quote
  #9    
Old September 14th, 2012 (09:53 PM).
donavannj's Avatar
donavannj
The Melody Pokémon
 
Join Date: Mar 2005
Location: Minny, Minny, USA
Age: 24
I think the issue is that they're not seeing any messages in their Sent box for their PMs, and they think that means they're messages aren't going out. The reason for this is a User CP setting that's turned off by default when you join, and this setting saves messages you send to others in your Sent mailbox, but I don't remember where in the User CP you go to turn it on. Oh, wait, never mind. I found it.

OKAY, AdrianD, open the main page of the forum in a new tab, then click on User CP in the upper left-hand corner, and in the drop-down menu that appears, click on "Edit Options". On the page that this opens, scroll down to the middle of the "Messaging & Notification" box on the right-hand side of the page. In view should be a smaller box inside that one titled "Private Messaging". In order to have messages you send save to your Sent box, the last checkbox in this box needs to be checked. It should say something like "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default". If it is not checked, click the checkbox to check it. Then, scroll down to the bottom of the page and click "Save Changes" to make this change apply to your settings. Then, send me a private message, and then check your "Sent Items" box. I will let you know if I actually received it by replying to your message. Though how long you'll have to wait for a reply will depend on how soon from now you send it.

If this doesn't fix the issues you're having, then we'll need to know more details about your problem.
__________________
Reply With Quote
  #10    
Old September 14th, 2012 (10:23 PM). Edited September 14th, 2012 by AdrianD.
AdrianD's Avatar
AdrianD
Competitive Trainer
 
Join Date: May 2012
Location: Milwaukee, WI
Age: 27
Gender: Male
Nature: Serious
Quote originally posted by bobandbill:
Please don't double post or go off-topic, guys.

Anyways, mind detailing what sort of messages you are trying to send to people? (PM or VM for instance)? Would probably be of more use to any staff that can check out that issue. More details the better on what you are trying/how.
PMs When I send them they wind up being blank sometimes. Other times I put it in the middle of a quote *facepalm* But more often its blank

Quote originally posted by donavannj:
I think the issue is that they're not seeing any messages in their Sent box for their PMs, and they think that means they're messages aren't going out. The reason for this is a User CP setting that's turned off by default when you join, and this setting saves messages you send to others in your Sent mailbox, but I don't remember where in the User CP you go to turn it on. Oh, wait, never mind. I found it.

OKAY, AdrianD, open the main page of the forum in a new tab, then click on User CP in the upper left-hand corner, and in the drop-down menu that appears, click on "Edit Options". On the page that this opens, scroll down to the middle of the "Messaging & Notification" box on the right-hand side of the page. In view should be a smaller box inside that one titled "Private Messaging". In order to have messages you send save to your Sent box, the last checkbox in this box needs to be checked. It should say something like "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default". If it is not checked, click the checkbox to check it. Then, scroll down to the bottom of the page and click "Save Changes" to make this change apply to your settings. Then, send me a private message, and then check your "Sent Items" box. I will let you know if I actually received it by replying to your message. Though how long you'll have to wait for a reply will depend on how soon from now you send it.

If this doesn't fix the issues you're having, then we'll need to know more details about your problem.

Ok i'll try that. Thanks.
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Minimum Characters Per Post: 25



All times are UTC -8. The time now is 11:47 AM.