Notices
For all updates, view the main page.

Hacks Studio Hacks Studio is the go-to destination for browsing our curated collection of ROM hacks, all made by PokéCommunity members! Patch, play and enjoy!
(Made a bit of progress on a ROM hack already? Post your projects in the Progressing Hacks forum!)
ROM Hacks are to subject to moderator approval before they are displayed.

Reply
 
Thread Tools
  #6426    
Old April 12th, 2012 (4:12 AM).
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 12
hello guys why in Mt.shuems lv 4, tiles are messed up after i beat diamond, can someone help me fix this ?
Thanks.
Attached Images
File Type: png Untitled.png‎ (19.0 KB, 34 views) (Save to Dropbox)
__________________

Blue Pokemon FTW!

Reply With Quote

Relevant Advertising!

  #6427    
Old April 12th, 2012 (7:01 AM). Edited April 12th, 2012 by pokemaster4315.
pokemaster4315's Avatar
Pokemon Master Rygar
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK, Gloucester
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 17
Ok not been playing it much but here is what i got so far on my team:

Level 16: Charmeleon
Level 15: Elekid
Level 11: Totodile

not started first gym yet. gonna grind Totodile so he is strong. he is my fav starter If you wanna know where i am, i have just saved Pichu. plus i am in the process of replaying pokemon fire red so i am not playing light platinum as much...
Reply With Quote
  #6428    
Old April 12th, 2012 (8:14 AM).
silverwings's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 17
So does anyone have any idea why Light platinum (English) isnt working for me?
Reply With Quote
  #6429    
Old April 12th, 2012 (8:24 AM).
pokemaster4315's Avatar
Pokemon Master Rygar
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK, Gloucester
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 17
No not really SilverWings sorry
__________________


' The Storm Cometh'
Reply With Quote
  #6430    
Old April 12th, 2012 (9:27 AM).
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 9
Here is how to fix the white screen problem!
1. Download a clean Pokemon Ruby 1.0 Rom.
2.Download Lunar IPS patcher.
3.Download Pokemon Light Platinum ips file.
4.Patch the original ruby file with the ips file.
5.Open visualboy advance.
6.Set save to 128k.
7.Enjoy playing on your android/iphone and other devices!
Reply With Quote
  #6431    
Old April 12th, 2012 (10:33 AM).
silverwings's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 17
I do that and it still doesnt work and it also doesnt work for ruby destinies reign of legend either.
Reply With Quote
  #6432    
Old April 12th, 2012 (12:44 PM).
Anuhrima's Avatar
Darkness and Rebirth
 
Join Date: Sep 2008
Location: georgia,rincon
Gender:
Posts: 489
Quote:
Originally Posted by alienhunterx View Post
Where are you currently at the game..???


Have you tried using Water Stone on it???
I did that but It made it a poliwrath and I want a politoed.
__________________
I'm the baddest brotha up in this forums that gets all the ladies. They can't resist the ruggedness.


Reply With Quote
  #6433    
Old April 12th, 2012 (2:21 PM).
pokemaster4315's Avatar
Pokemon Master Rygar
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK, Gloucester
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 17
Quote:
Originally Posted by Anuhrima View Post
I did that but It made it a poliwrath and I want a politoed.
Poliwhirl has to be traded while holding a kings rock to evolve into politoed . just trade with yourself. if you dont know how look it up on youtube. hope that helped
__________________


' The Storm Cometh'
Reply With Quote
  #6434    
Old April 12th, 2012 (4:18 PM).
.Ángel~'s Avatar
Sombrero de Paja
 
Join Date: Apr 2012
Location: Cádiz (SPAIN)
Gender: Male
Nature: Serious
Posts: 44
This hack is one of my favorites.
Undoubtedly marked an era. It is an inspiration.
Thanks Wes.
Reply With Quote
  #6435    
Old April 12th, 2012 (5:21 PM).
Xanza's Avatar  
Join Date: Jan 2008
Location: Malaysia
Age: 23
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 175
Does this hack work with gpsphone? Can't get it to work. crashes right after i launch it
__________________

Reply With Quote
  #6436    
Old April 13th, 2012 (2:35 AM).
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 1
No there probably won't be a fix for the electiivre glitch.. Unless they decide to fix the other glitches in the game the problem will stay sorry mate
Reply With Quote
  #6437    
Old April 13th, 2012 (2:44 AM).
pokemaster4315's Avatar
Pokemon Master Rygar
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK, Gloucester
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 17
Just got into Inhore Woods. still haven't been playing much. here is my current team:

.Elekid Lv 19
.Charmeleon Lv 19
.Croconaw Lv 18 ( I really didn't want to evolve my fav starter, as i am not as big a fan of his evolutions as i am of himself. But in the end i decided to let Totodile evolve as this is only a hack .)


How am i doing level wise
__________________


' The Storm Cometh'
Reply With Quote
  #6438    
Old April 13th, 2012 (3:56 AM).
silverwings's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 17
Doesnt work still get white screen and I would love an answer i've been waiting like 5 days.
Reply With Quote
  #6439    
Old April 13th, 2012 (4:40 AM). Edited April 13th, 2012 by pokemaster4315.
pokemaster4315's Avatar
Pokemon Master Rygar
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK, Gloucester
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 17
Quote:
Originally Posted by silverwings View Post
Doesnt work still get white screen and I would love an answer i've been waiting like 5 days.
dude just keep on trying. look everywhere. thats what i did. it took me ages, but i found it

training my newbies at the moment. i will post my team for the first gym when i am done training...
__________________


' The Storm Cometh'
Reply With Quote
  #6440    
Old April 13th, 2012 (6:03 AM).
silverwings's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 17
I have though, I just want to know why it isnt working when I have done what everyone says.
Reply With Quote
  #6441    
Old April 13th, 2012 (11:57 AM).
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 9
Is it possible to find shinies?
Reply With Quote
  #6442    
Old April 13th, 2012 (11:29 PM).
Satoshi Ookami's Avatar
Memento Mori
Gold Tier
 
Join Date: Jul 2008
Location: Abyss of Time, Great Seal
Age: 24
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 14,339
And again... lots of new guys don't know that this thread has more pages you can use to find your answers.
__________________
ROM hacking FAQ - Read before asking how to play a hack.

Anime List | PSN Trophy List
Reply With Quote
  #6443    
Old April 14th, 2012 (1:20 AM).
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 6
my emboar wants to envolve into scholipede after lv36 =_=
Reply With Quote
  #6444    
Old April 14th, 2012 (1:26 AM).
XeroNos's Avatar  
Join Date: Jan 2011
Location: Finding new Challenges !!
Age: 27
Gender: Male
Nature: Brave
Posts: 3,015
Quote:
Originally Posted by terence1991 View Post
my emboar wants to envolve into scholipede after lv36 =_=
Dude just cancel its evolution and stop worrying about anything.. simple as that..
Reply With Quote
  #6445    
Old April 14th, 2012 (3:49 AM).
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 9
Oh yeah, if you get the white screen on gameboid or smthing like that, try chaning the save mode to 128k!
Reply With Quote
  #6446    
Old April 14th, 2012 (5:17 AM).
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
I need some help with starting the game. I had some problems with the whitescreen on VBA before, but I solved that by changing the save type to 128K and using the 1.0 Ruby ROM.

The main reason why I wanted this game was to play it on my DSi, but that doesn't work! The same old whitescreen appears and I can't do a thing. I suspect that it's because of the save type being at 64K, and there is no way (as far as I can tell) that I can change that on my DS.

I'd appreciate if someone took their time and answered my question, I have wasted five hours just to try to make this work.
Reply With Quote
  #6447    
Old April 14th, 2012 (6:08 AM). Edited April 14th, 2012 by 0shawott.
0shawott's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Posts: 68
Quote:
Originally Posted by alienhunterx View Post
Dude just cancel its evolution and stop worrying about anything.. simple as that..
That's not really a very good long term solution though, is it...

@terence1991
  • Download a program called YAPE (Yet Another Pokémon Editor)
  • Load up the Light Platinum .gba file
  • Type Emboar into the name box
  • Click the Other Stats/Evolutions tab
  • Click on 'SCOLIPEDE when beauty is maxed'
  • Click Clear (you'll probably get an error message but just click continue and don't click on anything else, the movesets might get messed up)
  • Click File, then Save
It's a shame a lot of the Pokémon don't 'work' correctly and it's very frustrating if you want to use one of them. It would be great if WesleyFG could fix this but I don't expect anything to happen now.
Reply With Quote
  #6448    
Old April 14th, 2012 (9:40 AM).
Xanza's Avatar  
Join Date: Jan 2008
Location: Malaysia
Age: 23
Gender: Male
Nature: Calm
Posts: 175
White screen on Gpsphone. Guess it's not working for it.
__________________

Reply With Quote
  #6449    
Old April 14th, 2012 (12:31 PM).
 
Join Date: Feb 2012
Gender: Male
Posts: 5
Can someone tell me if I have a good team? I'm in Snowce city and those are my pokemon:
-Galbantula lvl 37
-Bronong lvl 42
-Roserade lvl 46
-Krookodile lvl 54
-Chandelure lvl 52
-Walrein lvl 56
Thanks for advice.
Reply With Quote
  #6450    
Old April 14th, 2012 (7:11 PM). Edited April 14th, 2012 by silverwings.
silverwings's Avatar  
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 17
Waited a week now and I cannot get it to work, tried different IPS patchers re-downloaded ruby several times same with the patch but I cannot get it to work save type is on 128kb so someone help me.

Waited a week, re-downlaoded ruby and patch multiple times, used differet IPS patchers and its on 128kb save WHY IS IT NOT WORKING?!
Reply With Quote
Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 2:30 AM.