Jakerius
Magikarp
- 7
- Years
- Age 35
- Pallet Town
- Seen Mar 19, 2012
Greetings everybody! I may be new to this forum but I am a long-time fan of Pokemon, I have traveled half-way across the Internet to find a nice Pokemon forum! Mission completed. I have taken a preview at the forum the discussion here is simply awesome. I love it when I find a good forum that everybody gets along on and can come to terms with each-other when in disagreement! Please PM me, I don't like being a stranger that nobody knows! I plan on making tons of Fan-fiction on here at some point but who knows.. I always say that and end up never doing it! (Probably because I suck with punctuation and need an editor -.-) So please do message me and I will see you in the threads!
Sincerely,
Jeiku-Kun
(日本人である人へ)
みんなこんにちは!私はこのフォーラムに新しいかもしれませんが、私はポケモンの長い間のファン、私は素晴らしいポケモンフォーラムを見つけるためにインターネットを介してハーフウェイを旅しました!任務が完了しました。私はここの議論は単に驚くばかりであるフォーラムで、プレビューをとっている。私は上に沿って誰もが取得する良いフォーラムを検索し、ときに意見の相違の各 - 他との折り合いをつけることができるとき、私はそれを愛する!てください。PM私は、私は誰も知らない見知らぬ人である好きではありません!私はいくつかの点で、ここでファンフィクションのトンを作ることに計画が、誰が知っている..私はいつもそれを言うとそれをやって決して終わる! (私は句読点で吸うと、エディタを必要とするので、おそらく - 。 - )ので、メッセージを私に行ってくださいと私はスレッドでお会いしましょう!
誠意をこめて、
Jeikuくん
Sincerely,
Jeiku-Kun
(日本人である人へ)
みんなこんにちは!私はこのフォーラムに新しいかもしれませんが、私はポケモンの長い間のファン、私は素晴らしいポケモンフォーラムを見つけるためにインターネットを介してハーフウェイを旅しました!任務が完了しました。私はここの議論は単に驚くばかりであるフォーラムで、プレビューをとっている。私は上に沿って誰もが取得する良いフォーラムを検索し、ときに意見の相違の各 - 他との折り合いをつけることができるとき、私はそれを愛する!てください。PM私は、私は誰も知らない見知らぬ人である好きではありません!私はいくつかの点で、ここでファンフィクションのトンを作ることに計画が、誰が知っている..私はいつもそれを言うとそれをやって決して終わる! (私は句読点で吸うと、エディタを必要とするので、おそらく - 。 - )ので、メッセージを私に行ってくださいと私はスレッドでお会いしましょう!
誠意をこめて、
Jeikuくん
Last edited: