< >
Hello, guest! Please log in or register.

The PokéCommunity

Go Back     The PokéCommunity Forums > Community Square > Community Feedback & Support Issue Cannot post blogs


Community Feedback & Support This is the place for your concerns, praises or help relating to the PokéCommunity. Unsure of how to post a thread (though you should find out pretty quickly)? How do you get a blog? Maybe you don’t like a certain feature. Make a thread here and get responses from your fellow members and staff.

Reply Post Reply
Thread Tools
Old June 28th, 2014 (5:36 PM).
TheFattestSnorlax's Avatar
TheFattestSnorlax TheFattestSnorlax is offline
Tis' the season...
Crystal Tier
Join Date: Feb 2011
Location: Australia
Age: 18
Gender: Male
Nature: Mild
Posts: 1,531
I have not gotten into posting a blog in months. The reason why is that there seems to be a glitch where if I type anything onto a blog, and then publishing it, it will always get the message that "the message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 1 characters." It happens every single time and is hampering with what I like to talk about.
Ask a question, or make a suggestion of what I can do on http://thefattestsnorlax.tumblr.com/
Reply With Quote
Old June 28th, 2014 (5:46 PM).
Honest's Avatar
Honest Honest is offline
Crystal Tier
Join Date: Sep 2008
Location: New York City
Age: 20
Gender: Male
Nature: Jolly
Posts: 11,672
Send a message via Skype™ to Honest
That problem seems to be popping up at the weirdest times. I do know, though, that if you submit something a second time after that message shows up, it'll go through. Heed that advice, until the team can fix the bug.
Reply With Quote
Old June 28th, 2014 (8:47 PM).
Dave's Avatar
Dave Dave is offline
Crystal Tier
Join Date: Jan 2012
Location: Texas
Gender: Male
Nature: Naughty
Posts: 7,331
It also happens when posting a blog comment but like Dipu said trying again always works for me, even if it's the second or third time. In fact, I haven't had the issue when posting a blog, but I imagine it's not a bug exclusive to you so don't worry about it - just try again.
Reply With Quote
Reply Post Reply
Quick Reply

Sponsored Links
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

  All times are GMT -8. The time now is 7:22 PM.

Contact Us Archive Privacy Statement Terms of Service Top