• Ever thought it'd be cool to have your art, writing, or challenge runs featured on PokéCommunity? Click here for info - we'd love to spotlight your work!
  • Dawn, Gloria, Juliana, or Summer - which Pokémon protagonist is your favorite? Let us know by voting in our poll!
  • Welcome to PokéCommunity! Register now and join one of the best fan communities on the 'net to talk Pokémon and more! We are not affiliated with The Pokémon Company or Nintendo.

The Balkanian club

;_; Jej. Pričamo na materinjem jeziku.

>:D Koji elitizam! Ba? rasturamo.

............................................................................................................

Last edited:
Evo me natrag! A Rujan je sad!

Hm apsolutno ne shvatam taj posaji koncept.(kad mogu da je attachujem XD). A i na kompu imam samo jednu O.o a ne mogu da nadjem cd sa ostalima X( Pa ces morati da se zadovoljis sa samo jednom XD

O i da znam(aka ne moras da mi naglasavas)da bi mi trebalo par hirurskih zahvata.(plasticna operacija) XD

P.S. na mobilu imam par "seksi" slika(ono u kosuji zategnutih misica) pa kad budem nabavio kabel samo me potseti da i to nekako ti "posaljem" ako hoces naravno XD

hisana said:
OK, sve potvrđeno. Osim ak komet ne padne na tu moju frendicu Ovaj deo mi zvuci kao pretnja. XD

, dobit će? slike u subotu, najkasnije nedjelju!
Ali kao uvod, visoka sam 172, mr?avo-debela (normalna?), smeđa kosa-smeđe oči i čudno o?i?ana - o?i?ale su me frendice. Pa bar cu se necemu slatko nasmejat XD

Izgledam čist OK - samo sam nefotogenična. Da da kako da ne okrivimo fotoaparat XD

Makar ni?ta toliko u?asno stra?no.

Pa subota je blizu XD... Mada je nedelja malo daja XD

Edit: Ok ja sam visok 176. I ja sam normalan(fizicki, ne pshihicki). Smedja kosa(mada to ti i slika govori XD). Imam zeleno/braon oci(zavisi od svetla, jer mi se iris siri pri jakom svetlu, aka danu I onda su mi oci zelene, a ivice su braon, kada se slikam, ili uperim svetlo u oci O.o onda su zelene, a pri slabom osvetjenju oci su mi braon).

Doca mi je rekao da se takvo nesto desava samo jednom od milion ljudi. Aka bolje vidim u mraku od drugih XD

Back