The Balkanian club

;_; Jej. Pričamo na materinjem jeziku.

>:D Koji elitizam! Ba? rasturamo.

............................................................................................................

Last edited:
Evo me natrag! A Rujan je sad!

Hm apsolutno ne shvatam taj posaji koncept.(kad mogu da je attachujem XD). A i na kompu imam samo jednu O.o a ne mogu da nadjem cd sa ostalima X( Pa ces morati da se zadovoljis sa samo jednom XD

O i da znam(aka ne moras da mi naglasavas)da bi mi trebalo par hirurskih zahvata.(plasticna operacija) XD

P.S. na mobilu imam par "seksi" slika(ono u kosuji zategnutih misica) pa kad budem nabavio kabel samo me potseti da i to nekako ti "posaljem" ako hoces naravno XD

hisana said:
OK, sve potvrđeno. Osim ak komet ne padne na tu moju frendicu Ovaj deo mi zvuci kao pretnja. XD

, dobit će? slike u subotu, najkasnije nedjelju!
Ali kao uvod, visoka sam 172, mr?avo-debela (normalna?), smeđa kosa-smeđe oči i čudno o?i?ana - o?i?ale su me frendice. Pa bar cu se necemu slatko nasmejat XD

Izgledam čist OK - samo sam nefotogenična. Da da kako da ne okrivimo fotoaparat XD

Makar ni?ta toliko u?asno stra?no.

Pa subota je blizu XD... Mada je nedelja malo daja XD

Edit: Ok ja sam visok 176. I ja sam normalan(fizicki, ne pshihicki). Smedja kosa(mada to ti i slika govori XD). Imam zeleno/braon oci(zavisi od svetla, jer mi se iris siri pri jakom svetlu, aka danu I onda su mi oci zelene, a ivice su braon, kada se slikam, ili uperim svetlo u oci O.o onda su zelene, a pri slabom osvetjenju oci su mi braon).

Doca mi je rekao da se takvo nesto desava samo jednom od milion ljudi. Aka bolje vidim u mraku od drugih XD

Back