Scripts & Tutorials This forum is for scripts and code, as well as all kinds of tutorials, software, tools and so forth. Remember to give credit!
The thread revival limit does not apply here.

Draconius GO
Reply
 
Thread Tools
  #1    
Old January 24th, 2014 (7:02 PM). Edited October 26th, 2015 by ☆Rei☆.
☆Rei☆'s Avatar
☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
  • Platinum Tier
 
Join Date: Aug 2009
Location: Nearby my feet.
Age: 21
Gender: Female
Nature: Calm
Posts: 1,749
Before you continue.... DO NOT USE IF YOU HAVE NO IDEA HOW TO UPLOAD A PHP FILE AND SETUP A MYSQL DATABASE!

This version of GTS Includes:

The Main System - the main gts system
The PHP Handler - what allows the system to read and write data to MySQL
A Readme - for instructions (if you don't understand the instructions then don't use the system.)
And Graphics - This is for the GTS interface

Credits (You are required to credit everyone here if you use this script):
Hansiec - Creator
Saving Raven - Made me the graphics and helped me test out

Finally the download link: Trading 2.0.2.zip (this contains everything you need to run the script)

I added a public beta URL to the GTS System, please before posting errors, make sure you test out the test server first: http://originempires.site90.net/gts.php
Reply With Quote

Relevant Advertising!

  #2    
Old January 25th, 2014 (12:04 AM).
linkthehero's Avatar
linkthehero linkthehero is offline
     
    Join Date: Sep 2012
    Gender: Male
    Posts: 66
    wooooooooooooooow nice =)
    Reply With Quote
      #3    
    Old January 25th, 2014 (11:47 AM).
    Zeak6464's Avatar
    Zeak6464 Zeak6464 is offline
    The Cold Guy
       
      Join Date: Mar 2013
      Location: USA
      Age: 24
      Gender: Male
      Nature: Calm
      Posts: 577
      i got an error
      __________________
      Reply With Quote
        #4    
      Old January 25th, 2014 (4:50 PM). Edited January 25th, 2014 by Skystrike.
      Skystrike's Avatar
      Skystrike Skystrike is offline
      Dark Shadow
      • Silver Tier
       
      Join Date: Sep 2008
      Location: internet
      Gender: Male
      Nature: Quiet
      Posts: 1,538
      Quote:
      Originally Posted by Zeak6464 View Post
      i got an error
      (image)
      There's a typo on line 1031.
      Change
      Code:
      gts_inititalize
      to
      Code:
      gts_initialize
      Edit: Found a bug of my own when testing. Everything works to up when I give the correct Pokemon listed in the trade offer, then this error appears:
      Spoiler:
      __________________

      I lack toast and am tolerant
      Reply With Quote
        #5    
      Old January 25th, 2014 (6:37 PM).
      ☆Rei☆'s Avatar
      ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
      • Platinum Tier
       
      Join Date: Aug 2009
      Location: Nearby my feet.
      Age: 21
      Gender: Female
      Nature: Calm
      Posts: 1,749
      Updates: I fixed the two bugs mentioned, sorry about that... those were last minute changes that were both actually just typos that I didn't notice
      Reply With Quote
        #6    
      Old January 25th, 2014 (6:45 PM).
      Zeak6464's Avatar
      Zeak6464 Zeak6464 is offline
      The Cold Guy
         
        Join Date: Mar 2013
        Location: USA
        Age: 24
        Gender: Male
        Nature: Calm
        Posts: 577
        Yeah i got another issue ...
        When you deposite a pokemon it says "Summery"
        Then when you exit and come back it says "Deposite"
        And doesn't show were your pokemon went , so you loose your pokemon after deposite.
        __________________
        Reply With Quote
          #7    
        Old January 25th, 2014 (6:51 PM).
        ☆Rei☆'s Avatar
        ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
        • Platinum Tier
         
        Join Date: Aug 2009
        Location: Nearby my feet.
        Age: 21
        Gender: Female
        Nature: Calm
        Posts: 1,749
        Quote:
        Originally Posted by Zeak6464 View Post
        Yeah i got another issue ...
        When you deposite a pokemon it says "Summery"
        Then when you exit and come back it says "Deposite"
        And doesn't show were your pokemon went , so you loose your pokemon after deposite.
        Did you set up your connection to the gts.php file?
        if you did then check your mysql database, if you didn't well, that's your problem.
        Reply With Quote
          #8    
        Old January 25th, 2014 (7:22 PM).
        Skystrike's Avatar
        Skystrike Skystrike is offline
        Dark Shadow
        • Silver Tier
         
        Join Date: Sep 2008
        Location: internet
        Gender: Male
        Nature: Quiet
        Posts: 1,538
        Quote:
        Originally Posted by hansiec View Post
        Updates: I fixed the two bugs mentioned, sorry about that... those were last minute changes that were both actually just typos that I didn't notice
        Odd, I'm getting the same error as before.
        __________________

        I lack toast and am tolerant
        Reply With Quote
          #9    
        Old January 25th, 2014 (7:25 PM).
        ☆Rei☆'s Avatar
        ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
        • Platinum Tier
         
        Join Date: Aug 2009
        Location: Nearby my feet.
        Age: 21
        Gender: Female
        Nature: Calm
        Posts: 1,749
        Quote:
        Originally Posted by Akaran View Post
        Odd, I'm getting the same error as before.
        I re-uploaded it again (it may have been that I uploaded the wrong zip), and please post the error message this time if you get any.

        EDIT: In fact, I may just close this up if too many people are getting errors that won't resolve
        Reply With Quote
          #10    
        Old January 25th, 2014 (7:31 PM).
        Skystrike's Avatar
        Skystrike Skystrike is offline
        Dark Shadow
        • Silver Tier
         
        Join Date: Sep 2008
        Location: internet
        Gender: Male
        Nature: Quiet
        Posts: 1,538
        It still did it unfortunately, even after repasting the whole script.
        Spoiler:
        ---------------------------
        Pokemon Essentials 2
        ---------------------------
        Exception: RuntimeError

        Message: Script error within event 7, map 3 (Advent Town):

        Exception: NoMethodError

        Message: Section151:630:in `do_command'undefined method `finishTrade' for GTSCore:Module

        ***Full script:

        GTS.open


        Interpreter:243:in `pbExecuteScript'

        GTS:596:in `loop'

        GTS:642:in `do_command'

        GTS:574:in `update'

        GTS:539:in `main'

        GTS:535:in `loop'

        GTS:540:in `main'

        GTS:54:in `open'

        (eval)in `pbExecuteScript'

        Interpreter:1600:in `eval'



        Interpreter:276:in `pbExecuteScript'

        Interpreter:1600:in `command_355'

        Interpreter:494:in `execute_command'

        Interpreter:193:in `update'

        Interpreter:106:in `loop'

        Interpreter:198:in `update'

        Scene_Map:103:in `update'

        Scene_Map:101:in `loop'

        Scene_Map:114:in `update'

        Scene_Map:68:in `main'



        This exception was logged in

        C:\Users\Guest\Saved Games/Pokemon Essentials 2/errorlog.txt.

        Press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
        ---------------------------
        OK
        ---------------------------
        __________________

        I lack toast and am tolerant
        Reply With Quote
          #11    
        Old January 25th, 2014 (7:36 PM).
        ☆Rei☆'s Avatar
        ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
        • Platinum Tier
         
        Join Date: Aug 2009
        Location: Nearby my feet.
        Age: 21
        Gender: Female
        Nature: Calm
        Posts: 1,749
        Okay, fixed, again I made an error with the first bug, but this time I triple checked before I uploaded it again
        Reply With Quote
          #12    
        Old January 25th, 2014 (7:44 PM).
        Skystrike's Avatar
        Skystrike Skystrike is offline
        Dark Shadow
        • Silver Tier
         
        Join Date: Sep 2008
        Location: internet
        Gender: Male
        Nature: Quiet
        Posts: 1,538
        Quote:
        Originally Posted by hansiec View Post
        Okay, fixed, again I made an error with the first bug, but this time I triple checked before I uploaded it again
        It's working now...
        Thanks for your help!
        Reply With Quote
          #13    
        Old January 25th, 2014 (7:45 PM). Edited January 25th, 2014 by ☆Rei☆.
        ☆Rei☆'s Avatar
        ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
        • Platinum Tier
         
        Join Date: Aug 2009
        Location: Nearby my feet.
        Age: 21
        Gender: Female
        Nature: Calm
        Posts: 1,749
        Quote:
        Originally Posted by Akaran View Post
        It's working now...
        Thanks for your help!
        Good, glad to know! I'm sorry about those glitches before hand, I'm half asleep


        Edit: For those of you wanting to test it out but can't get the server working, I made a beta server (the link to it can be found at the bottom of my first post) that you can use to test out the GTS system, BEFORE REPORTING ERRORS MAKE SURE THAT THE ERROR ALSO HAPPENS WHEN USING THE BETA SERVER!
        Reply With Quote
          #14    
        Old January 25th, 2014 (8:05 PM).
        northrone northrone is offline
           
          Join Date: Mar 2012
          Gender: Male
          Posts: 42
          I am definitely interested in this! I've got a 1-1 extremely buggy trade system already, but this seems like it would be much more functional.

          I am curious though: is there a reverse function? (ie look for who wants a certain pokemon you have)
          Reply With Quote
            #15    
          Old January 25th, 2014 (8:09 PM).
          Radical Raptr's Avatar
          Radical Raptr Radical Raptr is offline
          #BAMFPokemonNerd
             
            Join Date: Mar 2011
            Location: everywhere
            Age: 23
            Gender: Male
            Nature: Sassy
            Posts: 1,120
            Quote:
            Originally Posted by northrone View Post
            I am definitely interested in this! I've got a 1-1 extremely buggy trade system already, but this seems like it would be much more functional.

            I am curious though: is there a reverse function? (ie look for who wants a certain pokemon you have)
            oh my god yes
            too many times have I had a pokemon i wanna trade and have always wanted to see everyone who wants it and what pokemon they have to offer

            please add that feature, pokemon would be wise to as well, but it is an amazing idea
            also, will you add wonder trade?
            __________________

            ~My Deviantart - Litharreon Wiki - Litharreon Game Download~

            Reply With Quote
              #16    
            Old January 25th, 2014 (8:11 PM).
            ☆Rei☆'s Avatar
            ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
            • Platinum Tier
             
            Join Date: Aug 2009
            Location: Nearby my feet.
            Age: 21
            Gender: Female
            Nature: Calm
            Posts: 1,749
            @ northrone & saving rave


            This was actually planned for the next release, as well as a function to view your exact online ID as well as being able to search for a pokemon by that online ID
            Reply With Quote
              #17    
            Old January 25th, 2014 (8:22 PM).
            northrone northrone is offline
               
              Join Date: Mar 2012
              Gender: Male
              Posts: 42
              That sounds great! I'm definitely going to try this out!
              Reply With Quote
                #18    
              Old January 25th, 2014 (8:26 PM).
              ☆Rei☆'s Avatar
              ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
              • Platinum Tier
               
              Join Date: Aug 2009
              Location: Nearby my feet.
              Age: 21
              Gender: Female
              Nature: Calm
              Posts: 1,749
              Quote:
              Originally Posted by northrone View Post
              That sounds great! I'm definitely going to try this out!
              But it's a low-priority because I'm more busy in trying to get other scripts completed and since there are no errors here (anymore) I might start working on it again in a week or so
              Reply With Quote
                #19    
              Old January 25th, 2014 (8:34 PM).
              northrone northrone is offline
                 
                Join Date: Mar 2012
                Gender: Male
                Posts: 42
                No problem! Thanks for posting this script by the way, I remember I spent ages trying to get Ho-Oh's old GTS script updated and working.
                Reply With Quote
                  #20    
                Old January 25th, 2014 (8:52 PM).
                ☆Rei☆'s Avatar
                ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
                • Platinum Tier
                 
                Join Date: Aug 2009
                Location: Nearby my feet.
                Age: 21
                Gender: Female
                Nature: Calm
                Posts: 1,749
                Just a quick note, although it hasn't been tested on many essentials versions, it should be backwards compatible to previous versions and compatible to future versions, if you do however acquire an error, try using the latest version of essentials.
                Reply With Quote
                  #21    
                Old January 25th, 2014 (9:50 PM).
                Zeak6464's Avatar
                Zeak6464 Zeak6464 is offline
                The Cold Guy
                   
                  Join Date: Mar 2013
                  Location: USA
                  Age: 24
                  Gender: Male
                  Nature: Calm
                  Posts: 577
                  Quote:
                  Originally Posted by hansiec View Post
                  Did you set up your connection to the gts.php file?
                  if you did then check your mysql database, if you didn't well, that's your problem.
                  What should i look for in the Database ??
                  __________________
                  Reply With Quote
                    #22    
                  Old January 26th, 2014 (11:02 AM).
                  ShadowFiendZX's Avatar
                  ShadowFiendZX ShadowFiendZX is offline
                  Gym Leader
                     
                    Join Date: Jan 2013
                    Location: Hamden Connecticut
                    Age: 20
                    Gender: Male
                    Nature: Serious
                    Posts: 59
                    I used the same webhost as the example, and it worked this time, so it was just my webhost. Clicking the Exit button refreshes the screen but the menu is still there, I think that's probably an easy fix that I can do on my own though, so far it works well. Thanks
                    __________________
                    BEHOLD THE FLOPPY MAGIKARP IN ALL ITS GLORY AND WISDOM

                    Reply With Quote
                      #23    
                    Old January 26th, 2014 (6:34 PM).
                    ☆Rei☆'s Avatar
                    ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
                    • Platinum Tier
                     
                    Join Date: Aug 2009
                    Location: Nearby my feet.
                    Age: 21
                    Gender: Female
                    Nature: Calm
                    Posts: 1,749
                    Quote:
                    Originally Posted by Zeak6464 View Post
                    What should i look for in the Database ??
                    To see if any of the tables were created

                    Also, 2.0 has been released, this should fix EVERY KNOWN BUG and added some new searching features
                    Reply With Quote
                      #24    
                    Old April 1st, 2014 (6:58 PM).
                    ~JV~'s Avatar
                    ~JV~ ~JV~ is offline
                    Dev of Pokémon Uranium
                       
                      Join Date: Aug 2007
                      Location: Rio de Janeiro
                      Age: 23
                      Nature: Relaxed
                      Posts: 715
                      Dude, I got everything working fine. I can deposit pokémon, search for another save file's pokémon. The tables are working fine etc. But whenever I try to conclude a trade this error pops up:



                      Any idea why is that happening?
                      __________________
                      Reply With Quote
                        #25    
                      Old April 1st, 2014 (7:04 PM).
                      ☆Rei☆'s Avatar
                      ☆Rei☆ ☆Rei☆ is offline
                      • Platinum Tier
                       
                      Join Date: Aug 2009
                      Location: Nearby my feet.
                      Age: 21
                      Gender: Female
                      Nature: Calm
                      Posts: 1,749
                      Quote:
                      Originally Posted by ~JV~ View Post
                      Dude, I got everything working fine. I can deposit pokémon, search for another save file's pokémon. The tables are working fine etc. But whenever I try to conclude a trade this error pops up:



                      Any idea why is that happening?
                      As of why the error is happening, I don't know. But, I am almost certain this is because the pokemon you selected somehow managed to be classified as "nil" have you tried this on a clean version of essentials with the newest version of the GTS?
                      Reply With Quote
                      Reply

                      Quick Reply

                      Join the conversation!

                      Create an account to post a reply in this thread, participate in other discussions, and more!

                      Create a PokéCommunity Account

                      Sponsored Links
                      Thread Tools

                      Posting Rules
                      You may not post new threads
                      You may not post replies
                      You may not post attachments
                      You may not edit your posts

                      BB code is On
                      Smilies are On
                      [IMG] code is On
                      HTML code is Off

                      Forum Jump


                      All times are GMT -8. The time now is 7:41 PM.